Inlägg från: Vårväntanochlängtan |Visa alla inlägg
  • Vårväntanochlängtan

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Stenhårt hållna tummar för er Otålig och för småkillarna i magen{#emotions_dlg.flower} Det bara MÅSTE gå bra!

  • Vårväntanochlängtan

    Hej tjejer!

    Här är mensen sen som den har börjat att bli de senaste månaderna Obestämd Så jobbigt när man känner att den är på G men inte kommer igång.
    Har känt mig ledsen & förbannad de senaste dagarna på att det aldrig blir vår tur{#emotions_dlg.flower} Tog ett negativt test för ett par dagar sedan men med kvällsurin. Det var blankt som snö. Har jag riktigt riktigt tur så kommer den ju inte men som sagt jag har haft mensvärk i dagar. Vad hade du för förkänningar Nellin?

    Lillnosen: Beklagar verkligen sorgen över er vän! Det är sådant som inte borde få hända. Kramar

    Kanske 4
    : Hoppas du har rätt med känslan, håller tummarna! 

    Thotis: Hoppas på att det går bra för er hos kuratorn och att ni kan ordna upp ert förhållande.

  • Vårväntanochlängtan
    JZ79 skrev 2013-05-28 18:08:39 följande:
    ..va lite snabb att skicka! Hade ju två tjejer kvar att skriva till

    kanske 4a, håller såklart tummarna stenhårt inför kvällens test!!! {#emotions_dlg.flower}

    Vårväntan.... flera dagar sedan du testade? Mycket kan ha hänt efter det..typ ett starkt plus Testa!! Hur går det i skolan? Snart klar? kram!!
    Väntar till helgen om den inte kommit då så får jag testa, Flört Men det lär som sagt komma innan dess. 
    Japp, tar examen nästa fredag Skrattande Hurra!
    Hur är det med dig annars då? Hur går det på jobbet, med foten, IVF-tankarna, allt annat?  {#emotions_dlg.flower} Kramar
  • Vårväntanochlängtan
    Otålig: Här hålls tummarna för kung och fosterland för era små killar{#emotions_dlg.flower} Och ett stort grattis till att du har blivit mamma!

    Nellin: Symptom eller inte kan jag faktiskt inte svara på, som sagt jag har mensvärk, har också haft ont i ländryggen, trött till och från, har velat vila på em eller somnat på soffan ibland på kvällen (men inte varje dagObestämd)
    så det kan lika gärna vara menstecken. Kul att du också tar examen Glad jag känner precis som du, väldigt konstigt men skönt

    JZ:  Hoppas på bra besked om foten då, typiskt med två onda ting som motverkar varandra (foten + beschterews) så att du måste vara still när du egentligen hade behövt vara i rörelseDemon När det gäller IVF för er så kan jag verkligen bara hålla mina tummar för att ni lyckas v.36 och att ägget kommer gro fint i dig. Jag önskar er verkligen ett biologiskt barn även om det med ÄD ändå kommer att vara ert barn, och lika älskat ändå.
    Fast jag vet hur tankar på att inte kunna få "egna" barn skrämmerHjärta 
  • Vårväntanochlängtan

    Hej tjejer, nu är jag på BIM+4 tror jag och fortfarande ingen mensObestämd Sambon tycker jag ska ta ett test imorgon bara för att få veta men jag är så rädd för att få ett ytterligare negativt test (hatar att se de blanka som snö)och det är ju som sagt inget ovanligt att min är sen längre.
    Idag har jag även haft stick/hugg i ländrygg och mage så det känns högst sannolikt att mensen är på G. Kanske får avvakta till söndag med test i alla fall{#emotions_dlg.flower} 

  • Vårväntanochlängtan

    Lillnosen: Oj svårt hur lång längsta cykeln har varit, men när den är som vanligt brukar jag ha en 28-30 dagars cykel. Utifrån de beräkningarna var den 6 dagar sen förra cykeln och nu då 4. Denna månaden kände jag av ÄL lördag-söndag för två veckor sen (sambon var iväg och kom inte hem förrän söndagen så därför jag kommer ihåg det) Flört

  • Vårväntanochlängtan
    Lillnosen skrev 2013-05-31 09:34:06 följande:
    Inget illamående än så länge. Så det var förmodligen magen som krånglade ändå :/ Idag är det dags för begravningen. Kommer nog bli tufft... Dagen till ära vaknade jag med hemska smärtor i axel/nacke på vänstersidan. Haft ont av och till i 1 vecka men igår blev det värre och idag är det ännu värre. Väntar besked från min naprapat om han kan ta emot mig imorrn.. Hoppas!
    Tänker på dig idag! {#emotions_dlg.flower}
    Och hoppas att din naprapat snart kan ta emot, det är hemskt när kroppen smärtar
  • Vårväntanochlängtan
    stegen skrev 2013-05-31 09:45:14 följande:



    Åhhh men så underbart!!! Äntligen!
    GRATTIS!!!!!
    Du anar inte så glad jag är nu!!!
    Grattis grattis grattis!!!
    Tack fina du!! Det känns lite för bra för att vara sant! Jag hoppas så att detta lilla liv ska stanna nu så vi får en älskad unge om 9-10 månader {#emotions_dlg.flower}
  • Vårväntanochlängtan

    Tack så jättemycket underbara kvinnor i denna trådenHjärta Vi hoppas verkligen att det ska hålla hela vägen nu, det vore så underbart att få börja två nya kapitel i livet, dels som färdigutbildad och dels som blivande förälder/förälder.
    Dock är jag mer ödmjuk för tanken att det faktiskt kan hända något, sist trodde jag att det händer bara andra och inte mig.
    Men jag tänker inte gå och älta och oroa mig, det förtar bara lyckan.
    Lovar att jag ska försöka smitta ner er andra ocksåGlad Kramar i mängder 

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus