Inlägg från: Vårväntanochlängtan |Visa alla inlägg
  • Vårväntanochlängtan

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Hej på er!
    Nu här mensen mellan 4-6 dagar sen (lite beroende på hur man räknar med cykeln). jag har tagit två negativa test på kvällstid men jag mår så jäkla konstigt alltså. illamående och yrsel som kommer i vågor. Stick och huggande känsla i tjejmagen. Detta har hållt på i ett par dagar nu i alla fall.
    Ska prova att testa mig imorgonbitti på morgonurin men sist jag var gravid testade jag solklart plus på BIM+2 och det var på kvällen.
    När ska man h´ge upp förhoppningarna? Och bör jag ringa och rådfråga någon om detta fortsätter?
    Hoppas ni andra har en toppenfin helg! Kramar{#emotions_dlg.flower} 

  • Vårväntanochlängtan

    ¨Falskt alarm ännu en gång, mensen kom i lördags kväll mellan 4-6 dagar sent från att nästan har varit tidig de senaste 3 månadernaRynkar på näsan Tror inte att jag ska bli så ledsen och besviken längre men det går i vågor och denna gången blev det också gråtfest innan läggdags då jag inte kunde släppa "känslan" av att jag trodde att NU kunde det vara vår tur.Som jag håller på att lura mig själv. Och på fb dyker det upp  bilder på bebisar, ultraljud, gravidmagar m.m löpande. Suck!

    Hoppas allt är bra med er fina tjejer annars!Hjärta Nu ska jag läsa tillbaka i tråden för att kolla läget med erFlört

  • Vårväntanochlängtan

    Tack så mycket tjejer! Det känns mycket bättre nu, jag har haft trevligt valborgsfirande i statsparken i Lund med tusentals andra festsugna människor. Känner dock att jag har fått nog av den typen av festande och jag tog det rätt lugnt, umgicks med vänner, drack lite vin & lyssnade på musik sen blev det grillning hemma hos oss nu ikväll.
    Vill ju trots allt leva familjeliv egentligen{#emotions_dlg.flower} Men är ändå inne i en period just nu där jag bara hade velat skita i allt det här, sätta in en ny spiral och slippa ens hoppas att det har blivit något.
    Fast som sagt det blir ju inte mer bebis av det. Men det är den här väntan & hoppet som tänds som en skogsbrand inombords och sen så blir det monsunregn som spolar en rakt ut i intet.
    Hoppas ni andra har haft en mysig dag. Kramar 

  • Vårväntanochlängtan
    Maramina: vad skönt att du känner dig så lugn och tar det så bra ändå trots dum mens, skönt också att ni har landat i det beslutet att det blir de här försöken och sen får det vara bra{#emotions_dlg.flower} Kramar 

    JZ: Var rädd om dig vännen{#emotions_dlg.flower}

    Försöker: Usch vad jobbigt med den här läkaren som inte lyssnar, verkar bry sig, bara kör sitt eget race och allt där i mellan. Nu när ni hade bestämt er för att pröva IVF ocksåHjärta Så jobbig när man är så utlämnad till vården och andras beslut kring sin egen kropp.

    Jag själv känner mig nu fruktansvärt osäker på vad mina prover har visat för mig. jag har inte fått några provresultat alls. De skulle höra av sig om det inte såg bra ut och när de inte gjorde det har jag tolkat det som att det var bra/okej. Kanske borde ringa och fråga?!Förvånad Även om vi nu inte får hjälp förrän i dec-jan.

    Annars har jag precis gjort färdigt min slutpraktik med godkänt resultat och fina lovord för framtiden. Mensen är slut och det är dags att påbörja jag vet inte vilket försök i ordningen, drygt en månad kvar till examen och solen skiner på oss här i Lund. Så lite positivt i livet ocksåSolig Tyvärr har jag haft ångest och oro lite till och från den senaste veckan också. Hoppas på att det ska rätta till sig och inte bli värre. Försöker hålla den i schack med olika tekniker och nu drar jag igång min fysiska aktivitet igen som har legat lite på paus under praktikveckorna. 
  • Vårväntanochlängtan
    JZ79 skrev 2013-05-02 21:41:45 följande:
    Vårväntan.. Bra jobbat med godkänd praktik och gött att examen närmar sig! Du får också vara rädd om dig vännen. Vet alltför väl hur det är att leva med ångest och oro. Medicinerar sen över ett år tillbaka, men ändå kommer den då och då och stör :/ Köpte en bok för några veckor sedan som ska vara väldigt bra för oss med ångest och oro. Inte hunnit läsa än, men en vän såg den här hemma när hon va kattvakt och lånade hem den. Mycket bra säger hon Den heter "29 sidor mot oro", kostade inte många kronor.
    Såhär ser den ut:

     


    Om du vill ha lite hjälp att hålla dig på banan..
    KRAM {#emotions_dlg.flower}Hjärta
    Tack{#emotions_dlg.flower} Jag läser faktiskt en bok just nu om just ångest som också är rätt så bra för just förståelsen av ångest och hur man underhåller den samt vägen bort från den. Skriven av Christer Nordlund. 
    Jag äter också medicin men jag tror inte att den ensam kan göra jobbet, så då är det bra med lite extra stöd i sitt förhållningssätt.
    Kanske ska kolla in denna boken ovan också så småningom. 
    Nu ska jag krypa ner i sängen, har haft strulig mage idag med massa magknip och känner mig rätt utpumpad. Kramar  
  • Vårväntanochlängtan

    Hej alla fina tjejer!
    Nellin dina ord alltså, tårkanalerna fick bråttom att göra sitt jobb  Flört Jag är så känslig nu också, har ångest nästan varje dag och jag kan inte riktigt sätta fingret på varför. Antar att det är många förändringar i livet inom det närmaste som gör upp min "hotbild"
    Skuldbelägger mig själv lite också i den här barnverkstan om att ångest och stress skulle påverka negativt. Även om mitt logiska jag vet att det inte inverkar{#emotions_dlg.flower}

    Beklagar mensen för er tjejer som fick den nu ocksåRynkar på näsan Det tär på en även om man varit med om det flera gånger förrut (tyvärr).

    Idag ska jag till tandläkaren och är nervös för vad de kommer att säga :/ Jag har varit jätteslarvig och inte varit där på ca 2,5 år så det är behövligt. Har alltid skyllt på pengar men det blir inte bättre just nu så jag måste ta mig i kragen. 

    Kramar på er 

  • Vårväntanochlängtan

    Vad duktigt jobbat Ciccie! Önskar jag kunde få lite av din karaktär för jag behöver också droppa de där sista kilona.
    Har du fått hjälp att lägga upp ett kostschema eller har du själv skapat kaloribegränsningarna och hur mycket äter du då per dag?

    Vi är nämligen lika långa du och jag och väger nu typ lika mycket (jag väger 71,5kg) det är därför jag frågar  Glad

  • Vårväntanochlängtan

    Hej tjejer!

    Jag tror att ÄL är på ingång här men är gräsänka i helgen. Jäkla typiskt! Demon Hoppas på att hinna pricka in en bra dag i alla fall då sambon kommer hem på söndag.

    JZ: Håller tummarna på att ert lyckoägg ändå växer där inne{#emotions_dlg.flower} 

    Nellin: Jag testade ju Bdg (apriforce) första gången då jag även blev gravid. Slump eller inte vet jag ingenting om men har du inte provat innan kan det ju alltid vara värt att testa. Jag har prövat en gång till efter det men då gav det inte resultat. 

    Och om det skulle bli en ny träff i Örebro så småningom så är jag precis som Bapumba mer än gärna med på den Glad

  • Vårväntanochlängtan
    Nellin skrev 2013-05-10 17:03:17 följande:
    Det finns SPA här också. Och en mängd trevliga restauranger också. Och under sommaren har vi ju den fantastiska naturen. Det finns massor med saker vi kan göra. :)

    Jag har testat apiforce flera gånger. Nu var jag mer intresserad av nattljusolja - för att få min slemhinna tjockare. Det ska tydligen vara bra för sånt och jag verkar ju lida av en himlans tunn slemhinna. Ska nog testa det nästa cykel, om jag inte lyckas den här gången. Fast det ska jag ju... lyckas alltså. Nu är det dags. Då blir det en februariunge och det vore väl kanon! :)
     
    Då missförstod jag lite Glad Men testa du nattljusolja då, spännande att se om det ger resultat. Men jag hoppas ju såklart att det redan ska vara er tur denna månaden{#emotions_dlg.flower}Lycka till nu med dina måsten, jag har precis som du mycket lättare för att glida in på datorn, bloggar, fl, fb m.m är ju oftast så mycket mer lockande. Hihi

    Thotis: Spännande! Skrattande Hoppas hoppas!
  • Vårväntanochlängtan

    Idag har jag tydliga ÄL flytningar men ingen sambo hemma! Demon Så jätte jätte typiskt! Försökte nästan få honom att åka hem från Gbg en dag tidigare men det misslyckades {#emotions_dlg.flower} Fattar också att man kanske inte ger upp sina planer för ett äggsläpp men vafasen Flört Försöka går ju.
    Så nu sätter jag hoppet till att simmarna överlevt några dagar där inne alternativt att ägget ligger kvar till imorgon.
    Kramar på er och fortsatt trevlig helg! 

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus