Inlägg från: Vårväntanochlängtan |Visa alla inlägg
  • Vårväntanochlängtan

    Vi som försökt ett tag utan plus

    JZ79 skrev 2013-05-11 20:56:17 följande:
    Har du testat med nån sticka? Jag får sådana flytningar flera dagar före ägglossning. Du har säkert gott om tid att ligga
    Nej det har jag visserligen inte gjort men hade ont över ena sidan igår samt att det drar ner mot magen idag så det känns rätt så tydligt att ÄL i alla fall är på G.
    Hoppas du har rätt i ligga tiden Glad 
  • Vårväntanochlängtan

    Hej tjejer{#emotions_dlg.flower}
    Har läst ikapp allt ni har skrivit nu, tog hela kvällen igår Tungan ute

    JZ:  Håller mina tummar tills de blir blå för dig nu! Du har all rätt att bara "gotta" dig idag efter en så stor påfrestning på kroppen (och psyket). Kramar

    Ciccie: Krya på dig med knäet! Trist att inte vara gravid men nu kan du behöver du i alla fall inte utstå smärta med knäet pga att du inte kan ta medicinerna. Sen så kan du ställa om nu också och inte ha uppe omedvetet hopp. Hoppas dock din mens kommer igång snart för din skull (inte ofta man hoppas på det i denna tråden, men ska den ändå så)

    Jag själv har nyss haft ÄL, är dock lite osäker på när det skedde då jag har haft ont från båda ledarna denna gången samt ÄL flytingar flera dagar. Vi låg inte sådär jätteintensivt heller tyvärr, men vem vet det kan ju ha räckt ändå.

     

  • Vårväntanochlängtan
    Nellin skrev 2013-05-16 21:39:23 följande:
    Vi är ju levande bevis på att det egentligen inte hjälper att man ligger i som tusan - och att många kvinnor som ligger EN gång när det inte ens är på ÄL-dagen blir gravida. Så det handlar ju om timing och lite jäkla tur med hjälp från moder natur. Så visst kan det räcka mer än väl för er! Det tror jag att det har gjort. Jag tänker tro att ni träffade helt rätt! :)

    Heja heja!

     
    Tack söta du! Glad 
  • Vårväntanochlängtan
    Nellin: Fortsättning följer! Glad Och det med spänning. 

    Ciccie: Suck för felinformation! Tur med specialisttid nu då så att du kan få rätt behandling

    Maramina: Härligt med en bra känsla, håller tummarna på att den stämmer{#emotions_dlg.flower}

    Här har jag helt tappat bort dagarna i cykeln, men tror dock inte heller att det har blivit något denna månaden heller.Tiden sniglar sig fram! Det är över ett år sedan jag blev gravid, då den sedan slutade med MA i början på juni men vi får ändå ingen hjälp förrän tidigast nästa årDemon Känner mig maktlös och trött och ensam (med förståelse för det här & om man bortser med er fina tjejer såklart). 
    Har även ett kompis som bekräftade igår att de börjar sina försök om bara några dagar och det första som far genom skallen är "Hoppas de inte hinner lyckas innan oss". Känns elakt och dumt men det är väl en slags försvarsgrej. Sambon sa precis det jag tänkte när jag berättade för honom. 
    Nåja, nog om mig. Ha en skön kväll underbara ni!Hjärta 
  • Vårväntanochlängtan

    Det är i årskiftet vi får hjälp så inte ett år från nu, men då börjar typ utredningen om tror jag och det kommer ju också att ta sin lilla tid. 

    Anledningen till detta verkar bero på att vi har lyckats en gång tidigare själva och att de inte hittar några direkta fel på oss (även om sambon har något få simmare).{#emotions_dlg.flower}

    Det är region Skåne som är vårt landsting.

    Kramar och tack för alla påminnelser om att det är okej att tänka så angående att våra vänner ska börja försöka, och självklart säger jag ingenting till vännenFlört

     

  • Vårväntanochlängtan

    Å så mycket underbart i tråden!{#emotions_dlg.flower}

    Grattis Nellin!Gravid 

    Härligt JZ att det blir ett nytt försök ändå Glad vad glad jag blir för er skull!

    Jenso: Tror att det blir perfekt antal och att ert guldägg gömmer sig där inne! Allt annat är oacceptabelt!

    Själv sitter här en supertrött och frusen tjej och funderar på om det är feber på in gångObestämd Inget jag har tid med direkt med slutspurten inför examen. Men, men inte mycket att be för i så fall.
    Har helt lyckats släppa tankarna på BIM m.m också och vet inte när det är. Men tror slutet av denna veckan ev. början på nästa. Så har jag en stor dos tur så blir det kanske ett till plus i tråden snart och så beror tröttheten på det (griper efter halmstrån)Flört

  • Vårväntanochlängtan
    Em me: Vilket toppenbesked! Glad...GO Bebis go go go! Baby

    Ciccie: Fy vad tråkigt, förstår att du är frustrerad, kroppen vänjer ju sig snabbt också med att hålla i gång. Hoppas sjukgymnastiken gör susen för dig !

    Idag fick sambon besked om att en tjej i vår vänskapskrets är gravid i v. 14. Hon ville berätta för oss rätt tidigt då hon vet att vi försökt ett längre tag (Hon hittade mig här på flObestämd) så att vi inte skulle höra det på omvägar etc. Hon slutade med p-piller i december.  Först kände jag inget speciellt utan mer "vad roligt för dom". Sen kom tankarna om orättvisan att vissa ska behöva kämpa i år och andra någon/några månader, sen dumma avundsjuka tårar. Blä! 
    Tur att man kan spy ur sig lite sånt i den här tråden utan att skämmas för mycket. KramarHjärta 
  • Vårväntanochlängtan
    Bapumpa: Åh vad fint och mysigt det låter som att det kommer bli! Speciellt myshörnan i trappan och den i marockansk stil i vardagsrummet där uppe. Hade inte haft något emot att flytta hem det till våran lägenhet i stället Flört

    Blir smått avis när jag hör om era fina hem & blivande hem. Här är fortfarande helt dött på målningsfronten. Inget händer överhuvudtaget med den här fastighetsägaren. Kommer väl bli att vi får göra det själva om vi nu inte ska flytta snart. Men jag är rätt så principfast samtidigt och tycker inte att det är mer än rätt att de ska göra det nu när vi ändå bor i hyresrättObestämd

    Idag har även mensvärken börjat smyga sig på så tror att den kommer igång om några timmar eller imorgon. Suck! Och så hemtenta på det. 

    Hoppas ni i alla fall får en härlig lördag! KramarHjärta 
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus