• Ciccie86

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Nellin - Gud vilka härliga nyheter! :) Vad glad jag blir för din skull! Håller tummarna för dig nu!!

    Nu när jag har läst om era spolningar och era mäns spermaprov så blir jag allt mer sugen på att kicka igång utredningen :) Ska försöka prata med sambon igen!

    Idag är jag på BIM-2.. Har mått illa till och från hela dagen och nu på kvällskvisten så började brösten ömma..
    Så antingen är mensen på gång, eller så spelar kroppen mig ett spratt.. För jag har ingen som helst känsla av att jag skulle vara gravid.. Tänker avvakta med att testa tills åtminstone BIM +1.. Om inte tanten dyker upp innan..

    Kram på er!          

  • Ciccie86

    BIM-1 idag och jag tog ett test.. Tokblankt, så jag antar att mensen kommer imorgon som vanligt.. Börjar bli rätt van vid dessa negativa test. Borde ej ha testat känner jag nu.. För att jag visste att det skulle bli negativt! :(

  • Ciccie86

    Hej alla!
    BIM idag.. Känner att mensen är på gång, så önskar att den kickar igång så jag att jag slipper vänta.. Får börja äta bisolvon igen tror jag.
    Jag har iallafall slutat med både sömntabletter och antidepressiva nu, så hoppas det ska gynna min kropp och fertilitet :) Kram

  • Ciccie86

    Jag har varit deprimerad i många år Malin, men bara ätit medicin i 1 år.. För min depression, ångest och panikångest. Självklart har barnlösheten påverkat min psykiska hälsa, men det var inte grunden.
    Jag mår väl sådär utan de antidepressiva, men jag har gett mig fan på att klara mig utan dem, med hjälp av KBT och stress rehab som jag har varje vecka :) Sen en stöttande sambon :)
    BIM idag som sagt och jag mår så jäkla illa.. Vet varken ut eller in, fick ju blankt test igår, iofs var det ej morgon urin. Men jag har molande värk neråt.. Så jag antar att illamåendet beror på att mensen är på g.. Sitter på tunnelbanan på väg till mamma nu, men måste nog hoppa av pga illamåendet. Känns som att jag ska spy närsomhelst..

  • Ciccie86

    Nu åker jag vidare, behövde nog lite luft.. Hoppas jag lyckas ta mig fram till mamma :) Ska svepa några glas vatten.. Hatar att må illa. Kram

  • Ciccie86

    Tack alla söta tjejer! :)
    Illamåendet har kommit och gått hela långa dagen. Nästan vara ohanterligt. Nu börjar det lugna ner sig!
    Ännu ingen mens i sikte. Den brukar alltid vara så punktlig. Kommer säkert i natt!

  • Ciccie86

    God morgon alla!
    Ny dag, BIM+1, dag 30 i cykeln.. Ingen mens hade dykt upp när jag vaknade idag :/ Skumt.. Brukar typ aldrig vara sen. Då kommer den nog under dagen.. Illamåendet är här igen för övrigt..

    Jag bara måste berätta om en sak som hände igår. Jag satt och chattade med min vän i Australien igår. Vi har inte pratat på några veckor då hon är på rehab för sin brutna rygg. Sen mitt i vårt samtal så säger hon bara "Min magkänsla säger att du är gravid i femte veckan".. Det läskiga är att hon inte vet om att jag inväntar mensen just nu.. Sen vet hon ej att jag i förrgår kollade på familjeliv vilken vecka jag skulle vara i OM jag är gravid och då stod det vecka 5..
    Tycker det var lite läskigt att hon skrev så rent spontant.. Tänk om hennes magkänsla är rätt?? :p

    Fick även bild på min svägerska igår, hon är i 6e månaden. Hon är sååå fin :) Ska träffa henne nästa helg :)

    Kram på er

  • Ciccie86

    Jag vågar inte testa ännu, bara BIM+1.. Ingen mens.. Kanske testar imorgon bitti, eller på måndag :) Med min vanliga otur så kommer nog mensen när som helst. Tack för alla era fina ord! :) Ni är underbara!

  • Ciccie86

    Ni är så söta som stöttar och hoppas! :) Ni får hoppas åt mig, för jag vågar inte hoppas :p Tror att jag kommer vakna upp med mens imorgon. Kram

  • Ciccie86

    Ännu ingen mens, men eventuellt någon liten spotting nyss, men osäker. Kan lika gärna varit en liten kostligt färgad flytning (ursäkta beskrivningen).. Nu ska jag och sova med lite molande värk i nedre magen.. Så får vi se om tant röd kommit på besök imorgon! Natti Natti på er!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus