• Ciccie86

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Dag 8 i cykeln idag, så nu börjar vi mysa på :) Ska bli kul att se om bisolvonen gör någon skillnad :)
    Håller tummarna för alla som närmar sig BIM! ;)

  • Ciccie86

    Härligt att höra från er Hoppas, Rebster och Kravmärkt! Håller tummarna för er alla tre

  • Ciccie86

    Men nu försvann mitt långa inlägg :(
    Dag 13 här, mår skit pga oro och stress inför att ej bli gravid. Pratade med min KBT terapeut igår och han såg tydligt att denna oro äter upp mig :( Han verkade förstå min oro och vi pratade massor, och kom fram till att jag o sambon måste ha en öppen dialog kring detta!
    Så i helgen måste jag prata med sambon om hur vi ska gå vidare. Ska vi söka hjälp nu? Ska vi vänta tills årets slut? Vi är på försök 18 nu.. Jag vet att sambon är rädd inför sina test han måste ta..

    Vi mös i lördags, söndags och igår. Vi kommer att mysa vidare veckan ut :) vi har ätit bisolvon sedan första mensdagen, så snart slutar vi med dem! Har ej testat med ÄL test denna månad. Mitt hopp om graviditet minskar varje månad då Mensen dyker upp.. Men de senaste dagarna har mina bröst blivit jätte svullna och ömma, aldrig känt såhär förut.. Kanske ÄL tecken?

    Pastell - jag läste att du fått ont vid samlag mellan ÄL och mens. Samma för mig. Liksom Nellin så får jag ibland lite blödningar också... Verkar normalt?

    Kram på er

  • Ciccie86

    Dag 15 i cykeln idag, trolig ÄL idag eller igår.. Har myst på sedan i lördags, varannan dag ungefär.. Blir nog mys ikväll och i helgen :) Så nu har vi tänkt upp från dag 9.. Jag vill verkligen att det ska lyckas nu!
    Igår hade jag en jobbig dag.. Grät mycket och kände mig allmänt låg.. Tänkte mycket på min svägerska.. Har inte träffat henne sedan den 30 juni, då hon berättade att hon var gravid i vecka 10.. Nu är hon mer än halvvägs in i graviditeten och hon skriver mycket om det på Facebook. Jag har undvikit att träffa henne sedan hon berättade, men snart har jag inga fler ursäkter till att ej träffa henne.. Jag är glad för henne men samtidigt så avundsjuk :( Jag kommer inte kunna undvika henne mycket längre och jag vill ju vara en del av hennes graviditet och sedan bebisens ankomst.. Jag blir ju ingift faster :) har även en vän som ska föda om 4 veckor, inte träffat henne sedan i april heller.. Så nu måste jag sluta böla över detta och vara stark!! Vår tur kommer och jag känner mig som världens sämsta människa :( Någon som känner igen sig??
    Jag måste rycka upp mig, men samtidigt måste det ju vara ok att känna såhär, eller?

    Kram till er

  • Ciccie86

    Skönt att du förstår mig Malin :) Men man känner sig så usel som känner såhär :( Jag vill ju bara kunna glädjas för alla i min närhet, men ibland går det bara inte :( En sådan period just nu.. Kram

  • Ciccie86

    Fy så tråkigt Em-me :( usch!! Blev alldeles ledsen här!!
    Maramina - Jag har någon utomstående att prata med om allt detta, vilket är skönt :) Min KBT hjälper mig massor!
    Här är jag på dag 16. Vi har myst på dag 9, 10, 12, 14 och 15.. Vi myser nog vidare ett par dagar då jag ej vet exakt när jag har ÄL!
    Kram på er

  • Ciccie86

    Men det är inte kört förrän Mensen kommer Malin ;) Håller tummarna!!
    Här har jag BIM den 12 okt, så BIM-14 idag..

  • Ciccie86

    Usch vad mycket mens det kommit i tråden :( Fy!! Så trist!
    Här är det två veckor till mens, men jag fick en känsla idag av att vi inte kommer lyckas denna gången heller.. Känner mig liksom säker på det. Tror att jag har gett upp om att det kommer ske på egen hand :/ Vart jag än vänder mig så är det bebisar och gravidmagar.. Både i min vänskapskrets och överallt omkring mig.. Ibland har jag bara god lust att stänga in mig och slippa se omvärlden! :/

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus