• Ciccie86

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Ska nog också ta och kolla in den länken som du skev JZ79 :) Är inte heller helt med på vad allt innebär.. Kram på dr och lycka till alla!

  • Ciccie86

    Välkommen Mama90J! :) Trist med missfall :( Men välkommen till oss! Här stöttar vi varandra :)

  • Ciccie86

    Mama90j - har BIM den 12/10 jag, så vi har rätt nära varandra :) Försök 18 här.. Suck..

    Var precis hos min sjukgymnast med min onda rygg och höft.. Det visade sig att jag har en bäckenförskjutning plus förskjutning i ländryggen :/ Inte konstigt att jag haft ont i några månader. Han sa att det skiljde mer än 2 cm på höjden av mina höfter :/ Hoppas detta åtgärdas snart, för annars kanske det kan bli ett problem vid kommande graviditet :/ Ska tillbaka om en vecka, har fått massa hemma träning att göra 30 min per dag.. Aj aj, är helt mörbultad efter första träffen idag :/ Dags att jobba, så gott det går när man känner sig helt trasig.
    Kram På er

  • Ciccie86

    Nellin - Spännande!! :) Håller tummarna för att det hjälper dig :)

    Verkar som att många ska göra spolning/kontraströntgen. Jag hade aldrig hört talas om det förrän någon nämnde det här. Jag ska nog också ringa och boka en tid för spolning, kan ju inte skada :)
    Jag och sambon har bestämt oss för att boka tid för utredning efter årsskiftet, det är lite mycket annat just nu. Men vi hoppas såklart att vi lyckas själva innan det :) Försök 18 nu, BIM om 10 dagar..
    Har inga ovanliga känningar eller tecken.. Bara extremt ont i rygg och bäcken efter gårdagens behandling hos sjukgymnasten :/ Ska jag ha så här ont efter varje behandling så kan jag ju glömma sex :( Gör ont när jag ligger, sitter, står och går.. Suck :( Tur att ÄL tiden är över för denna månad :p

  • Ciccie86

    Vårväntanochlängtan: Då verkar vi vara rätt lika i kroppsform. Jag är 171 cm lång och väger 72 kg.. Vill också gå ner lite..
    Idag har jag varit hos läkaren med min rygg/bäcken/höft.. Kunde inte gå till jobbet imorse då jag hade så nedrans ont.
    Läkaren sjukskrev mig direkt i 10 dagar, samt gav mig en remiss till röntgen av ryggen. Han tror att jag har ischias, men att det även kan vara något annat. Han vet om att vi försöker bli gravida, så får ej göra röntgen förrän Mensen kommit, så måste avvakta. Pga strålningen om jag skulle va gravid. Är på BIM-8 idag.. Så nu blir det lite jobbigt här.. Hoppas ju på plus, men samtidigt vill jag ju få min röntgen :p
    Hur går det för er alla?

  • Ciccie86

    Funderar också på att testa snart.. Dels för att jag inte får röntga förrän mensen kommit och dels för att jag är lite nyfiken.
    BIM-6 idag, så det är kanske lite tidigt. Men på måndag kanske jag tar ett test.. Får se!
    Nu ska jag och min onda rygg ut och promenera! Måste gå en timme varje dag sa läkaren.. Så det blir både rehab och motion ;)

  • Ciccie86

    Trist JZ79 :/ Men ännu är det ej kört. Ska beställa hem tester imorgon, så kommer de på tisdag. Då kan ja testa! Inte för att jag tror att det är något. Kram

  • Ciccie86

    Jag har fått extremt mycket finnar de senaste dagarna plus att jag är väldigt hård i magen (ursäkta infon).. Kan det vara ett tecken tro?
    Ja hade för övrigt några grav test hemma, så ska testa på måndag :)

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus