• Ciccie86

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Dag 25 här idag, BIM-3 eller 4.. Beror på om cykeln tänker vara 28 eller 29 dagar denna månad.. Har inget hopp alls denna månad då jag låg sjuk hela förra ÄL perioden.. Så nu inväntar jag bara mensen på fredag eller lördag.. Sen blir det bisolvon.. Nu när min inflammation och infektion i lungorna börjat ge med sig så har mina lymfkörtlar börjat spöka istället (vilket de gör typ 4-5 ggr per år).. Så nu är jag dunder svullen under hakan/vid halsen och hela hakan gör ont. Kan knappt öppna munnen :( Alltid ska det vara något. Hoppas att antibiotikan biter på denna inflammaion också :p Nu är jag påväg mot jobbet. Kram på er

  • Ciccie86

    Här är det BIM idag eller imorgon. Lite osäker vilken av dagarna det är. Börjar känna av mensvärk, så den kommer nog snart. Hade ändå inget hopp denna månad, då vi bara låg en gång i ÄL dagarna.. Kram på er alla!

  • Ciccie86

    Tack för ert stöd tjejer! Att mensen kommer känns som en rutin nu för tiden :( detta var 16e försöket..
    Vi har påbörjat utredning, men pausade under sommaren. Nu ska vi boka in en tid hos läkaren tillsammans. Så får sambon lämna prov och så ev remiss till fertilitetskliniken.. Det var vad läkaren sa sist jag pratade med honom iallafall.
    Blir nog bisolvon och grapefrukt juice denna månad :)

  • Ciccie86

    Härligt att höra Nellin! :)
    Jag fick just veta att min kusin och hans fru är gravida igen (de har en dotter på 4 år sedan tidigare).. De har hela tiden trott att de ska få ett barn i januari, men nu visade det sig på senaste ul att de väntar tvillingflickor på Lucia :) Är så glad för deras skull! De är så chockade!

  • Ciccie86

    Jag ser definitivt ett streck jag med Nellin!! Du måste testa imorgon bitti och lägga upp :)

  • Ciccie86

    Hej alla!
    Här är mensen slut sedan ett par dagar, är på dag 7 idag.. Det blev ingen bisolvon denna period då jag legat sjuk i 17 dagar :/ Luftvägsinfektion, bihåleinflammation och en himla massa feber. Har ätit en antibiotika kur (vilket jag helst hade sluppit) och ska tillbaka till läkare idag, då jag ej blir bättre :( Så räknar med ytterligare en kur antibiotika, men jag vet ju hur det kan påverka chanserna att bli gravid :( Men måste bli frisk.. Har dock bara ätit Alvedon mot febern. Får ta nya tag nästa månad, för när jag mår såhär så är jag ej sugen på sex och ej sambon heller :p
    Hoppas det är bra med er alla fina tjejer! Försök 17 denna månad, hej och hå. Känns sjukt att skriva :(

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus