Inlägg från: Vårväntanochlängtan |Visa alla inlägg
  • Vårväntanochlängtan

    Jag läste i en broschyr jag hade fått hem från barnhabiliteringen när jag var där på praktik att alla kvinnor 18-45 år ska erbjudas gratis folsyratabletter för att minska risken för ryggmärgsbråck.
    Vet ni tjejer något om detta? Och vart vänder man sig då för att få dom?{#emotions_dlg.flower}
    Det är ju toppen om man slipper lägga dyra pengar på vitaminer nu när det verkar ta lite tid att få till det där plusset. 

  • Vårväntanochlängtan

    Gud vad häftigt det ska bli att följa er resa nu JZ79{#emotions_dlg.flower} Låter som om ni har haft en minst sagt intensiv och informativ dag.Flört Men nu börjar ett nytt kapitel, både hur hälsosynpunkt och ett steg närmare det slutgiltiga målet. Håller mina tummar hårt för dig nu!
     

  • Vårväntanochlängtan

    Gud vad roligt det är att följa alla nu, även om det kanske inte händer precis det vi hoppas på så händer här ändå väldigt mycket positivt i tråden och stämningen här inne känns väldigt bra just nuGlad{#emotions_dlg.flower}
    Idag har jag pratat med min 5 år gamla kusin över Skype som bor ca 120 mil ifrån mig. Så mysigt! Han är inne i en så otroligt rolig period nu. Han visade mig sitt rum, vad han hade gjort på dagen, skojade och busade. Gjorde sin storkusins dagSkrattande Men längtar så evinnerligt efter en egen liten!

  • Vårväntanochlängtan

    Hej tjejer{#emotions_dlg.flower} Har varit inaktiv de senaste dagarna. Hoppas att det hänt något roligt i tråden!
    Här har det dessvärre inte varit roligt allsGråter Berättade ju för ett tag sedan att familjens hund var dålig, den gången trodde vet att det var en nervpåverkan och bad oss avvakta med röntgen etc. och massera honom dagligen. Detta gjorde att det för en tid vände och han blev bättre.
    I fredags fick jag åka från Lund till Halmstad och familjen för då var han mycket sämre igen. Han lades in på natten och på morgonen var han förlamad i alla benen och hade reflexbortfall. Han har fått ett allvarligt diskbråck i nacken stackaren och har nu opererats i Göteborg dit vi fick köra på hala vägar igår.
    Många ovissa timmar där vi inte visste om vi skulle få ha vår hund kvar eller behöva ta beslutet om avlivning.
    Nu håller vi bara tummarna för att han blir bättre efter op.
    Dessutom håller jag själv på att bli sjuk med ont i halsen och förkylning lagom till ÄL veckan. Men det känns sekundärt nu ändå. Han är en familjemedlem och det känns som att det är en av mina bästa vänner som ligger på sjukhusHjärta

  • Vårväntanochlängtan

    Tack för all medkänsla här inne, den värmerHjärta Vår lilla Sigge ligger på blå stjärnan och veterinären var nöjd över hur han reagerade efter op. Han är väldigt svag i sina ben men har den mentala viljestyrkan att han vill komma upp och har börjat prova benen under sig genom att försöka ställa sig upp (vilket han dock inte kan i nuläget). Han hade blivit rastad idag med stöd under sig men har själv ingen styrsel på benen. 
    Så nu håller vi bara tummarna, sen väntar en lång rehabperiod (ca 6 månader) för honom med burvila i ett par veckor och sen sjukgymnastik. Här kommer en bild på min underbara vän från i somras.



     Imorgon börjar jag själv testa för ÄL, verkar som den är på gång och känner stor skillnad på konsistensen på flytningarna efter BDG. Hoppas på två positiva besked inom kort{#emotions_dlg.flower}
  • Vårväntanochlängtan
    Ciccie86 skrev 2012-12-17 20:24:46 följande:
    Håller tummarna för Sigge!! Vilken godbit!
    Tack Ciccie{#emotions_dlg.flower} Fruktansvärt det som har hänt din vän, jag vet hur tufft det är att gå igenom jag var ju där själv i somras och mitt MA var i precis samma vecka (veckor) som hos din vän. Hoppas hon snart orkar ta sig upp över ytan igen men det är väldigt viktigt att man får sörja så mycket man behöver tror jag.
    Kram på dig 
  • Vårväntanochlängtan

    Hej tjejer{#emotions_dlg.flower} beklagar mens, antydningar till mens, misströstan och andra bekymmerHjärta Tur att vi hittade hit till denna varma tråden och kan stötta varandra.

    Vår lilla skatt till hund hade varit uppe och gått själv idag så om han kan kissa utan kateter imorgon så får han komma hem. Känns så underbart!Glad Från totalförlamad till att vara uppe och gå, lilla kämpen.

    Jag själv fick positivt på ÄL-stickan idag och har en riktigt rejäl ÄL-smärta på högra sidan så vi försöker få till det trots förkylning och halsont på mig. BIM 3 januari. Vore en underbar nyårspresent med ett plus! 

  • Vårväntanochlängtan

    Jäklar vilken ÄL det här måste vara, trots smärtstillande har jag ont Obestämd Kommer inte ihåg att det var likadant sist med BDG. Hoppas det blir bebis!{#emotions_dlg.flower}

    Imorgon ska jag dock förhoppningsvis till en vän, sova över och ha allmänt mysigt. Har hört rykten om ett litet hemmaspa i hennes sambos mammas hus där det finns jacuzzi. Välbehövligt och avkopplande!
    Hoppas bara att jag inte känner mig alltför däckad imorgon av förkylningen. Dumt också att missa en sexdag men kanske får till det igen ikväll och sedan ta en svängom på torsdag så borde vi ha täckt upp tycker jag Flört 

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus