• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    kanske 4a skrev 2012-06-06 18:53:48 följande:
    Tack! BIM är den 10 juni, äl +9 idag Glad
    Oj, ja då är du riktigt tidigt ute! Drömmer
  • Nellin
    Kanske 4a: Hur gååår det? Det är ju morgon och jag är så himla nyfiken på dagens test!
  • Nellin
    Kanske 4a: Jamenvisst! Det där testet ser ju positivt ut! Jag sparar såklart på mitt grattis ett par dagar till, men fortsätta testa för tusan, för det ser ljust ut! Hoppas hoppas!

    Var köper du de där testen? Vad kostar? 
  • Nellin

    Idag är jag på dag 12 i cykeln. Tar ett ägglossningstest om dagen just nu, då det är väldigt tidigt fortfarande, men har tänkt ta två om dagen sen om några dagar. I förrgår och igår vad testen helt blanka. Idag är där ett suupersvagt streck, så vem vet... det kanske blir starkare och starkare nu kommande dagar! :) Det skulle vara en riktigt häftig upplevelse att få ÄL. I så fall kan jag nog tacka RR och BDG.

    Var och knatade runt på marknadsafton idag och där fanns ju hur mycket bebiskläder som helst. Ni vet, vi har ju försökt så länge så vi har ju redan bestämt namn och en massa annat. Vi har ju haft ett tag på oss att diskutera kring det så... Och nu är längtan så himla stor, jag tror jag smäller av.

    Måtte det vara dags nu i juni! 

  • Nellin
    Två döttrar och en son skrev 2012-06-07 20:26:22 följande:
    Men brukar du inte ha ägglossning alltså?
    Du hade mild pco...?
    Klart det blir ÄL nu!
    Förstår precis din längtan och nästan att man blir tokig av det....Rynkar på näsan
    Har ju varit där en gång. 

    Men NU är det dags!!! Solig     
    Nej jag brukar inte få ägglossning. Jag antar att det beror på min PCO, men vet inte. Så jag hoppas på ÄL denna månad. Nu kanske vi inte lyckas pricka rätt bara för att jag får ÄL. Det är ju en hel del grejer som ska klaffa mer än bara att ett ägg ska släppa. Så jag försöker att inte hoppas alltför mycket, men det är svårt att låta bli att drömma iväg helt och hållet. Min sambo är så himla stensäker på att det tar sig denna månad och hans optimism har liksom smittat av sig.

    Försök nummer 15, men just nu känns det som försök 211.
  • Nellin

    Vi har försökt aktivt i 15 månader, men när det inte tagit sig efter 11 så gick jag till gyn. Där konstaterades pco vilket förklarar varför det inte tagit sig. Men bara för att jag inte fått ägglossning varje månad så har vi ju fortfarande försökt sedan 15 månader tillbaka. Sista två månaderna har jag ju fått normal längd på cykel vilket KAN vara tecken på att ägglossning kommit igång.

  • Nellin

    Vad jag menar är att trots att vi i efterhand fått veta att jag har pco så förändras ju inte antalet försök. Och om jag inte lyckas få igång ägglossning och det tar sig i juli senast så ska vi vill fertilitetskliniken. Hänger du med nu?

  • Nellin
    Två döttrar och en son skrev 2012-06-07 22:23:23 följande:
    Jaha!
    Då är jag med...
    Fattade det som att ni gjort 15 försök, dvs haft 15 ägglossningar.

    Men det har du antagligen inte haft alltså alls på de 11 månaderna? 
    Jamen isåfall så har ni ju bara försökt ett par ynka ggr. 
    Då har ni ju stor chans nu!

    Hur långa cykler hade du förut då?
    Vi HAR försökt 15 gånger. Av alla dessa 15 så är det dock oklart om jag fått ägglossning varje gång, eller hur sällan de kommit. Så jag skulle nog inte säga att vi försökt några "ynka gånger", det vore ju jättekonstigt.

    Sedan jag slutade med p-pillren har jag haft ungefär 33-35 dagars cykler, men nån gång ibland har de blivit längre, upp mot 55 dagar. Men det är bara någon enstaka gång. De senaste två månaderna med RR och BDG så har jag haft 28 dagar. Har dock inte testat med ÄL-test så vet ej om jag fått ÄL, men jag antar det eftersom cykeln blivit så normallång och regelbunden.Testar dock denna månad och hoppas på stegring.
  • Nellin
    kanske 4a skrev 2012-06-08 08:32:44 följande:
    Tog testlagret och såg ett svagt streck inom tiden. Det är tydligare än igår så jag tog ett digitalt men det stirrade hånfullt inte gravid åt mig Gråter
    De digitala känner inte av så tidigt som du testar. De är inte alls lika känsliga som de andra testen du använt. Lugn och fin nu raring!
  • Nellin
    Cindypink: En hel hög med empati och kramar till dig!
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus