Inlägg från: Josefinasfina |Visa alla inlägg
  • Josefinasfina

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Jag är Bim+2 och har testat negativt. Man blir ju smått galen på det här...Jag har jätteont i brösten och känner mig jätte trött. Men inget plus som sagt...min kropp spelar mig verkligen ett spratt:(

     

  • Josefinasfina

    Mm.. Nu känner jag mig ledsen. Varför blir det inte nånting? Snart känns det som det är dags att söka efter en utredning...

  • Josefinasfina

    Sedan juli:( Tack så mycket JZ79, vi verkar alla här gå i samma skor. Skulle önska att någon fick sitt plus så man vet att det finns hopp:) Hur länge har ni försökt? Kramar

  • Josefinasfina

    Jag känner precis som du! Varför började vi inte försöka innan och varför tar det så lång tid? Jag slår en signal till Gyn nästa vecka eller månad så jag iaf kan prata med ngn kunnig som kan berätta vägen att ta mig vidare. Min kollega väntar in behandling och har genomgått en Lång utredning så jag får fråga henne om det kommer att behövas. Jag hoppas för dig och att det är din tur nu:) Kram och Godnatt

  • Josefinasfina
    Hoppas 2012 skrev 2012-04-06 23:33:43 följande:
    Hej,

    Vi har försökt sen september o är less så kan tänka mig hur du känner.
    Styrkekram
    Usch ja, less är precis vad jag känner här också. Min mens har fortfarande inte kommit, det gör det hela lite värre eftersom man fortfarande "hoppas" lite på att det KAN vara något denna gång, men två graviditetstest bör ju inte ha fel.

    Igår var jag på släktmiddag och det enda jag tänkte var att jag skulle kräkas om någon kom och berättade att de var gravida.. haha.. vad hemsk jag har blivit.

    KRAM Till DIG

     
  • Josefinasfina
    Solrosen 83 skrev 2012-04-07 07:59:54 följande:
    Vi har också försökt sen i slutet på juli då jag tog sists p-pillret. Dock är vi bara inne på försök 3 då min mens varit så oregelbunden sen stoppet. Funderar på att test med rosenrot och apiforce för att få ordning på min cykel. Någon som testat? Vågar dock inte börja med det förrän nästa mens kommit om jag nu skulle ha lyckats bli gravid även om jag inte sett någon äl med testen.

    Glad påsk på er!
    Hej,

    Ja jag har testat apiforce! Jag prövade det för ett halv år sedan men bara en månad och då kom mensen regelbundet efter det,  26 dagar. Och har gjort sedan dess, dock har den verkar strula tills sig nu, då den förra mensen var 5 dagar sen och nu ligger jag på Bim+3 ... och då började jag med Apiforce denna månad igen.

    Men har du hört med en gynekolog? Mensen bör väl inte strula till sig så länge? För långa cykler tror jag att man kan åtgärda? 

    Så svårt att säga.. inget plus har skett än men kanske nästa månad!!:) 

    GLAD PÅSK:) 
  • Josefinasfina

    Här har mensen inte kommit än.. bim+5... mycket märkligt. Den kommer nog imorgon eller övermorgon. Brösten ömmar mycket..blä på allt.

     

  • Josefinasfina
    Ciccie86 skrev 2012-04-07 23:00:52 följande:
    Var på middag hos svärfar idag.. Då började han prata om sin längtan efter barnbarn, och då talade sambon om rakt ut att vi har svårt att få barn.. Det var riktigt jobbigt att höra honom berätta, men ändå skönt på samma sätt! :) Det är ändå vår familj! Kram på er

     
    Jag sa igår när en släkting sa "men ni ska väl få ett liten egen bebis snart!?"

    "Ja vi har jobbat på det ett tag nu men det tar lång tid, det verkar  vara svårt för oss"

    Tyst i hela middagen. inte ett enda ord sades om det efter det:) Nu kanske vi får bli kvitt frågorna ett tag.. hehe 
  • Josefinasfina

    Jo man blir ju smått trött på alla kommentarer .. så där fick dom;) Det känns ju trist när man "tvingas" ge svar som man inte vill ge. Jag längtar efter att kunna meddela mina nära och kära "vi väntar en tillökning i familjen" Men allt innan dess som frågas  angående barn och dylikt känns såååå jobbigt. Det gör det hela inte mindre enkelt att tänka bort. 

    Vi var ju i Mexico i februari och när vi kom hem därifrån sa de flesta "gravid eller förlovad?". KuL "varken eller svarade jag.. men Mexico var grymt"..
     
    Men jag lovar att någonstans i brösten så kändes det väldigt väldigt tomt. 
     

  • Josefinasfina
    mamma0702 skrev 2012-04-08 21:21:38 följande:
    är det någon av er som vet om järnbrist (ganska påtaglig sådan ) kan påverka att man inte blir gravid ?

    gjorde ett blodprov för några veckor sen pga av  en annan grej då dom upptäckte att jag hade järnbrist så  nu har jag knaprat  järntabletter i dryga veckan och ska fortsätta med det minst en månad Skrattande
    Jag vet faktiskt inte, det kanske är möjligt eftersom järnhalten är väl viktig NÄR man ÄR gravid. Jag äter ju mamma vital för det blev jag rekommenderad. Även fast jag INTE (:)) är gravid eller mamma så behöver jag inte tänka på att jag saknar något minereal/vitamin/järn eller folsyra med mera om jag äter dom. 
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus