Inlägg från: Josefinasfina |Visa alla inlägg
  • Josefinasfina

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Stinen10 skrev 2012-02-22 17:40:27 följande:
    Usch, jag lider med er Ciccie86Rynkar på näsan Det är hemskt när alla tjatar på en, vi hade samma problem, vi var båda i 30-års åldern o hade varit tillsammans sen jag var 23 så du kan tänka dig vilket tjat vi fick höra från alla håll... Men det sköna var att vi berättat för familj och närmaste vännerna om att vi hade problem på bebisfronten (jag har PCO) och fick specialisthjälp så där hade man en massa stöd!

    Och här sitter vi nu efter 2 års kämpande med en kula på 18 veckorGravid. (Ska på RUL imorrn, spännandeDrömmer)
    Så mitt råd är att aldrig misströsta och aldrig ge upp, när man minst anar det sker det oväntade. Och det finns alltid hjälp att få...

    Styrkekram på dig
    Åh vad härligt att höra! Jag blir glad för er skull:)
  • Josefinasfina

    Jag tycker att det är skönt med den här tråden då jag bara kan gå in och läsa lite vad ni andra skriver och plötsligt känner jag mig inte så ensam.

    Vi får ju inte heller det hela att fungera, Men imorgon bitti går planet till Mexico och där kommer jag att TA SEMESTER, ingen planerad barnproduktion och jag kommer att njuta av varje sekund med min älskade sambo och försöka att släppa det ledsna tankarna kring vår barnfrånvaro. Nu blir det drinkar, sol, bad, matfrosseri och bara njuta av;)

    Jag håller tummarna för alla er här inne, och tack för att jag får ta en liten del av era ord. 

  • Josefinasfina

    hej igen!

    Nuär jag hemma igen efter spenderat två veckor i viva Mexico! =) I måndags skulle min mens ha kommit där nere, jag var noga förberedd på på det och hade klart tyckt det skulle bli skitjobbigt med allt bad och sol där nere vid mensveckan. mensen kom aldrig.. nu är det fredag och den har ännu inte kommit, VARFÖR??? Jag hr tagit gravtest vilket SÅKLART (?) var negativt... varför spelar kroppen spratt????

  • Josefinasfina

    Nya tag och mer fokus på annat! Ska börja springa i spåren nu och försöka lägga frustrationen på träning:)
    Apiforce har jag nu börjat testa!
    Jag känner med er som åter igen fått mens.. nu blir det försök 9 och nu jäklar får det bli ett + för oss!! 

  • Josefinasfina

    Hmm..nu känns det verkligen som vååår ute=) vilket känns skönt! Vi är på vårt tionde försök nu( vilket inte känns mer eller mindre hoppfullt denna gång heller) denna gång har jag inte haft ngn koll på varken kalender eller ÄL, vi har  myst vid enstaka tillfällen, men däremot har jag prövat/prövar  apiforce! :) Kanske bara var det som skulle till;) nej.. 

    Hoppet om ett barn finns fortfarande kvar trots väldigt deppiga mensperioder de senaste månaderna och speciellt förra månaden då mensen var 6 dagar sen:( men jag känner att vårvädret ger lite mer energi att känna sig glad!:) ÄN tappar jag inget hopp om ett lite knyte:)

    Jag hoppas för ALLA er andra här inne också. LYCKA TILL:)
     

  • Josefinasfina
    Inelg skrev 2012-03-30 21:37:36 följande:
    Nu jäklar har jag pos på ÄL testet. Imorse var det inte lika starkt men på g.
    Johoooooo.

    Äter Rosenrot och apiforce men ingen skymt av några förstärkta ÄL symptom ;( Hade gärna velat känna av den mer.

    Strecket är starkare än kontroll strecket. Har nån vart med om det?

    Vilken tur att vi hade sex igårkväll Då har han tredagars spermier. Har hört att som aka vara väldigt bra haha.
    Jag äter också Apiforce, det enda jag märkte var "dov smärta" när vi hade sex. Jag kände mig känsligare en tidigare vid äl. 

    Teststrecken bör vara starkare en kontrollstrecken.. lika starkt eller starkare. jag tror att det står så på förpackningen:) så det låter ju brA!!!!:) 
  • Josefinasfina

    Inelg: hur menar du? Första dagen? Från att man får positivt på ÄL test så brukar ägglossning ske från 24 till 48 timmar! :) :)

  • Josefinasfina

    Bim imorgon.. (tror jag, det blev lite knäppt när min senaste mens var 6 dagar sen)

    Har inga känningar av något annan än mensen, känns hela tiden att det kommit, då jag tar en tripp till badrummet och upptäcker att "nej det har den inte gjort än"...Och så har jag varit jätte arg/irriterad idag. Mest arg, jag tycker synd om mina kollegor och min älskade sambo (som för tillfället e bortrest men ALLT var hans fel endå;)) Usch idag känner jag mig hemsk. Så imorgon kommer nog tant röd!!!! Fan. 

    Inga gravidkänningar:/  

  • Josefinasfina
    JZ79 skrev 2012-04-03 21:09:01 följande:
    Hoppas kärringen håller sig borta å du får ett fint plus istället för mens Skrattande Håller tummarna!!
    TACK:) Ja  Hoppas Hoppas!!

    Hoppas det blir ngt till din ÄL!!

    Detta var mitt försök 10. NU SKA det bli bebis;) 
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus