• Ciccie86

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Tack tjejer för era fina ord! :) Jag uppskattar det! Jag har haft en himla otur med sjukdomar den senaste tiden, vilket är jobbigt både fysiskt och psykiskt :( Jag är mest knäckt över att jag måste äta antibiotika så mycket :( Vet att det ej är bra för kroppen :( Började med en ny kur igår.. Ska äta 600 mg om dagen i 10 dagar :( I natt var jag tvungen att spy för att jag mådde så illa av tabletterna :( Ser ej fram emot kommande 9 dagar :(
    Nellin - jag hoppas så innerligt för din skull gumman! håller tummar och tår!
    Kram på er alla!

  • Ciccie86

    Ny sorts antibiotika, någon jag aldrig ätit förut. Jag gillar den inte :( Mår så dåligt av den :(

  • Ciccie86

    Oj vad mycket det var att läsa igen.. Har inte varit inne sedan igår morse..
    Dag 11 i cykeln idag.. Har legat på sjukhus ett dygn pga andningssvårigheter ock värk i lungorna. Visade sig att jag har en virus infektion i lungor och luftvägar. Så nu är det massa medicin och sjukskriven en vecka till :/ Usch vad livet är trist ibland. Kram på er

  • Ciccie86

    Grattis Rebster gumman!! :) Gud så kul!!!

    Tack för era hälsningar tjejer! Betyder mycket! Är piggare nu, så det kanske vänder :) ÄL strax. Så vi kanske orkar med lite mys i veckan ;)

  • Ciccie86

    Är på dag 13 i cykeln idag, ÄL på ingång och jag är fortfarande sjuk.. Hoppas på att orka mysa framåt helgen iallafall :)

  • Ciccie86

    Ja jag har har haft en jäkla otur med sjukdomar :( Det gör så ont i mig att behöva Stoppa i mig en massa mediciner som jag vet påverkar min kropp och mina chanser att bli gravid :( Det är psykiskt jobbigt, men jag måste ju bli frisk från alla infektioner och virus :( Försök 17 nu.. Det känns sjukt att skriva ut de siffrorna, trodde aldrig jag skulle sitta här 1.5 år senare utan ett enda plus :( Det gör sååå jäkla ont!! Ikväll har jag en down period, känner mig så världelös och ledsen! Kan inte ens titta in på Facebook, för bara de senaste två veckorna så har fem av mina vänner fått barn.. Sitt andra barn.. Och bilderna dyker upp hela tiden. Jag är så glad för deras skull, men samtidigt sååå avis!!
    Sen ringde svägerskan mig idag och pratade på om sin graviditet.. Men får skylla mig själv då jag lovat henne att finnas under hennes graviditet. Vi hade hoppats på att gå igenom detta tillsammans! Hon är beräknad januari och så lycklig, vilket jag självklart är för hennes skull med! Men jag orkar inte träffa henne nu, även om jag vill.. Men hon förstår som tur är, hon vet om allt!
    Nä nu ska jag lägga mig och sluta deppa! Min tid kommer väl den med.. Ska ringa doktorn imorgon och boka in en tid för mig i o sambon!

  • Ciccie86

    Här har jag precis haft mamma på besök. Hon har aldrig nämnt något om att vilja bli mormor eller ha barnbarn.. Men nu när hon ligger i skilsmässa så verkar hennes längtan efter barnbarn ökat.. Hon pratar mer om det och idag satt hon och spekulerade kring hur jag kommer se ut som gravid.. Är glad att hon vill bli mormor, men det känns tufft då jag aldrig verkar bli gravid :( Det är mig hon väntar på.. Mina andra systrar är 16 och 23.. Hon som är 23 är svårt sjuk i aneroxia och barn är ek aktuellt på ett bra hag..

  • Ciccie86

    Bra tag skulle det stå! Jag är 26 och alla våra föräldrar verkar räkna med mig och sambon :( Vi har även varit ihop längst, 6 år nästa vecka.. Jag ska ringa gym imorgon.. Måste få igång utredning på riktigt nu innan jag går underr av längtan :(

  • Ciccie86

    Men jag har ÄL själv, det visade de första testerna jag lämnade innan sommaren.. Sambon tror att det är hans simmare det är fel på. Han är rädd att lämna test.. Men vi är beredda på att det kan vara så och att vi behöver hjälp!

  • Ciccie86

    Hej!
    Jag tog ett ÄL-test idag på eftermiddagen. Dag 14 i cykeln idag, och inte ens en tillstymmelse av ett andra streck.
    Testade jag fel tid på dygnet eller har jag ingen ÄL? 
    Kan min ÄL har försvunnit eller förskjutits pga alla mediciner?
    På dag 14 så borde väl det synas?? 

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus