• Stora My

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Nu har jag testat tydligt positivt. Så glad att det äntligen tagit sig, på försök 17, och bästa julklappen.

  • Stora My


    Här är mitt test från igårkväll.

    Jag testade med äl-stickor denna månad. Mannen började med extra vitaminer i oktober.

    Tack för alla gratulationer. Nu hoppas jag ni med bim i dagarna också få er fina +.    
      
  • Stora My

    Jag har också fått många frågor om hur det går i bebisverkstan (berättat för två vänner och syrran), så jag har svarat undvikande ibland, för att det är jobbigt med alltför många frågor, särskilt när det inte händer något månad efter månad. När jag berättade till en av mina kompisar att jag pratat med gyn om spolning så kunde hon inte förstå alls. Hon visste ju inte att vi försökt i nästan 1.5 år och den frustrationen jag kände över det hela. Och när hon inte visade någon medkänsla för det jag berättade så ville jag såklart inte berätta hur jag kände.

  • Stora My

    Solrosen: Det är ju lustigt det där med de olika symtomen, alltså flytningar och känningar i några dagar men inte tempökningen förrän några dagar senare. Hur som helst så försökten i ju pricka in båda så det finns ju chans. Tycker dina känningar verkar lovande. Håller tummarna!

  • Stora My
    Thotis90 skrev 2012-12-28 19:20:11 följande:
    m.h.a (med hjälp av) skall det stå!



    Vi har gjort utredning för 5 år sen och då blev jag gravid 2 månader efter spolning. Har varit i kontakt med gyn angående spolning men dr trodde inte det skulle behövas nu. Så det blev på egen hand med hjälp av äl-tester och extra vitaminer.
  • Stora My

    BaPumba: Det var efter tips här inne jag köpte vitamin-man till maken med bla zink och folsyra. Själv har jag ätit kvinna i 1.5-2 år. Vet ju inte om de extra vitaminerna spelar in men det skadade ju inte testa.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus