• Stora My

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Nellin: tummen upp!

  • Stora My

    Idag har jag köpt Apolivas äl-tester. Dyrt men hinner inte få hem från Testlagret. Testade nu, hade sån trådig sekret så det är på gång. Det visade negativt, blir nytt test imorgon och att börja sexa på. Nu kör vi tjejer så det ryker och får bästa julklappen.

  • Stora My

    Eller så har det tagit sig Ciccie. Spännande! Hur som helst, tråkigt med ryggen och sjukskrivning.

    Nellin: Spännande med att det är igång.

    Jz: blir intressant höra om morgondagens besök. Kul ni gör det tillsammans ifall det blir pulver.

    Äl testet negativt idag också men nu inleder vi bebisverkstan för den här gången. Det moler lite så det är ju på gång. Vi brukar också ha uppehåll ett tag efter när det blir så många dagar på raken.

  • Stora My

    Jz: så bra ni hade en bra träff idag. Mycket info. Undrar vad icsi är? Det kommer bli super köra ren kur pulver och tur ni båda kan peppa varandra. Blir spännande höra hur det går med allt. Snart blir det hjälp (behandling) till ert efterlängtande plus.

  • Stora My

    Jag tror jag har äggsläpp nu, rejält molande, nästan så det inte gick att sexa. Men testet visade ju inte igår eller idag, om jag nu inte missade det. Annars är det nog imorgon. Har man starkt streck dagen efter äl också eller svagare? Jag och äl test har aldrig kommit överens.

  • Stora My

    Idag var strecket svagare så då var det nog äggsläppet jag kände. Grämer mig lite att det inte blev av i tisdags men vi får sexa ikväll och imorgon så kanske vi ändå lyckas pricka in. På Apolivas test står det äl sker 12-48 timmar efter positivt test. Men chansen är nog inte så stor imorgon. Då hade det varit bättre en dag innan tror jag. Äl har skett tidigare denna månad jämfört med förra (2-3 dagar)

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus