• Rebster

    Vi som försökt ett tag utan plus

     Nellin och Ella82: Vad trist att ni fick mens. Man blir så besviken när mensen kommer tillslut, usch.

    Malin 1988: Håll ut. Det är många som inte plussar fyra dagar innan BIM så vänta du med att testa.

  • Rebster
    Vårväntanochlängtan skrev 2012-09-02 14:23:40 följande:
    Fy tjejer vad jobbigt med mens, hamnade i samma båt denna månaden med fick mensen igår.
    Verkar som jag fått en 28 dagars cykel istället för 30 sen vårt MA. Och tyvärr verkar jag även fått kort lutealfas typ 9-11 dagars. Inte de bästa förutsättningarna för bebis ju.
    Träffade dessutom en vän från skolan igår som nu kunde berätta att hon var i v.15, tog sig på första försöket för dom. Sist vi sågs var jag gravid och de hade precis startat försöken. Känns jobbigt, jag skulle haft 3 veckor före henne om allt gick vår väg Gråter
    Såklart glad för hennes skull men usch vad det finns en liten tagg av bitterhet. Hon sa dessutom jag tror inte man ska tänka på det det gjorde inte vi, nä det gjorde jag inte heller speciellt mycket vid försök 1. Nu vid försök 12 och ett MA senare ser det dock  annorlunda ut.
    Förlåt för negativt inlägg men känner mig så less på allt nu

    Bapumba: Gud vad häftig upplevelse, har det nu så jättebra!

     
    Usch, förstår verkligen att det är jobbigt. Och jag blir så trött på den där självgodheten som vissa har. Tänk inte på det så går detKräks. Världens sämsta råd...
    Testa att smörja med Progesterall, det kan förlänga lutealfasen. Googla på krämen, den finns att köpa på lite olika hemsidor.
  • Rebster
    Stora My skrev 2012-09-02 15:30:40 följande:
    Ni nämner lutealfasen. Är det sämre den är på 11 dagar? Menar svårare bli gravid?
    Nja, alltså det kan vara svårare för ägget att hinna fästa innan mensen drar igång. Men allt mellan 10-14 är att betrakta som normallängd.
  • Rebster
    72dagar skrev 2012-09-03 07:06:21 följande:
    Bim idag och mycket negativt test. När mensen dyker upp så blir det att be och böna om puregon. Min läkare hade den fina inställningen att, har du egen äl så kan inte vi göra det bättre. Men 1 äl på 2 år, gills det verkligen?!?! Å dessutom på dag 60 efter trippel pergo å rr å bdg. Blir så förbannad! Får jag ingen beh, som vi dessutom får betala själva, så ber jag om att få byta dr!!
    Nä, det räknas faen inte! Byt gyn tycker jag. Är din läkare fertilitetsspecialist? Om den är det blir jag grymt förvånad...(från Rebster som smygskriver på jobbet och försöker se väldigt upptagen och pedagogisk ut )
  • Rebster
    Ciccie86 skrev 2012-09-03 05:24:59 följande:
    Jag har inte heller fått positivt utslag på ÄL tester denna månad.. men jag hoppas det beror på alla mediciner för min del..
    Ja, det kan det göra. Fortsätt och testa. Har du lyckats bearbeta din sambo att lämna prov ännu?
  • Rebster
    Tussilago skrev 2012-09-03 18:11:06 följande:
    Är de nån här som kan svara mig varför ja får ett super positivt ägglossningstest på äl+7?? Testade mest för skoj skull å ville se hur ett test ser ut i mitten av lutealfasen å vips var de grymt positivt! Jag VET att ja inte har ägglossning nu eftersom ja hade det förra veckan
    Hm, kan du lägga upp en bild? Jag testade nämligen med ett ägglossningstest av ren nyfikenhet nu och då blev teststrecket så starkt att kontrollstrecket endast såg ut som ett litet fisstreck.
  • Rebster
    JZ79 skrev 2012-09-10 17:12:38 följande:
    Haft en dålig dag...å den har nu blivit ännu värre Gråter
    Mensfaaan kom för en stund sen å jag känner mig riktigt jäkla less Rynkar på näsan Trodde inte jag skulle bli så besviken, men det blev jag..trött på att längta....
    Neeej, jäklans skit!{#emotions_dlg.flower}
  • Rebster

    Maramina: Jag förstår verkligen vad du menar. Min kusin som jag står väldigt nära sa samma sak och man blir så sårad. Precis som att det blir ens eget fel att man inte blir gravid. Du har dessutom en fysisk förklaring till varför det är svårt. Kan man tänka bort diabetes också då? Det är väl klart att man längtar och det är omöjligt att tänka bort det. Man skulle ju aldrig ge rådet till någon som svälter att de ska ta det som det kommer. För det är ju just det man är, svältfödd på att få en skrynklig liten skrikande sak.
    Hoppas att du kan komma närmare din vän igen, annars finns vi här om du vill prata av dig!

  • Rebster

    Är också inne och följer er tjejer här! Kul att utredningar har kommit igång, man slappnar faktiskt av en hel del då.
    Grattis till plus Em me!
    72 dagar: Jag kunde känna av min ägglossning flera dagar efter att ägget hade släppt så det är ett gott tecken tycker jag.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus