• Rebster

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Tack Em me och alla andra en gång till. Ja, jag kollade äl med stickor men fick inget utslag just den här månaden så missade stegringen helt enkelt, vilket jag aldrig gjort förut. Hade inga äl-smärtor heller och så fick jag en mellanblödning så trodde inte alls att jag var gravid...Hänger gärna kvar här och hejar på! Eller kommer tillbaka om allt inte går vägen...

  • Rebster

    Kram till alla er som kämpar och är ledsna! {#emotions_dlg.flower} Skrev ju bara får en vecka sedan om hur hopplöst allting kändes och precis som er så kände jag att jag gör ju för faen allting rätt! Och jäkla mens som luras, då vill man bara att den ska komma istället för att ge falska förhoppningar.

  • Rebster
    Ciccie86 skrev 2012-08-30 17:19:02 följande:
    Bra tag skulle det stå! Jag är 26 och alla våra föräldrar verkar räkna med mig och sambon :( Vi har även varit ihop längst, 6 år nästa vecka.. Jag ska ringa gym imorgon.. Måste få igång utredning på riktigt nu innan jag går underr av längtan :(
    Bra där! Ring och var jobbig, tjata! Ni måste kunna få pergotime eller något som kickar igång ägglossning. Hade din sambo lämnat spermaprov förresten?
  • Rebster
    Ella82 skrev 2012-08-30 12:45:57 följande:
    Ja då var det snart dags att testa. Mensen är sen 6 dagar nu. Men jag börjar bli såååå sjukt nervös! Visar det plus så är ju det Detta vi har kämpat för i 9 månader. Men varför är jag nervös? Jag känner mig ändå på något konstigt vis ganska säker på att det är ett litet frö i min mage... Jag vet inte, men jättenervös är jag. Vi vill uu ha barn men det kandke är det att det är en väldigt stor grej och omställning :) Kanske :P men tänk om det visar negativt? ad har då hänt? Om mensen är 6 dagar sen?
    Åh, håller tummarna för dig!
  • Rebster
    Ciccie86 skrev 2012-08-30 18:42:12 följande:
    Men jag har ÄL själv, det visade de första testerna jag lämnade innan sommaren.. Sambon tror att det är hans simmare det är fel på. Han är rädd att lämna test.. Men vi är beredda på att det kan vara så och att vi behöver hjälp!
    Ja då måste han lämna snart. Även om hans simmare är slöa så kan ni bli gravida, det finns hjälp. Hoppas att du lyckas peppa honom så att han lämnar snart...
  • Rebster
    Em me skrev 2012-08-30 20:51:41 följande:

    Bara en gång om dagen, inte med morgon urin , brukar bli efter jobbet med iaf minst fyra timmars ( gissa om jag är kissenödig när jag kommer hem) sex har vi ca varannan dag:) tror du jag kan ha missat den då?
    Ja, då kan du absolut ha missat den. Testa minst två ggr om dagen för stegringen kan ske väldigt snabbt. Jag testade två gånger om dagen men missade ändå den, så slösa lite på stickorna.
  • Rebster
    Pastell skrev 2012-08-31 13:29:36 följande:
    Ah, haft mensvärk mer eller mindre sen äl, fast nu är den intensivare. Dessvärre känns tappen öppen nu tillskillnad mot innan. (jaa jag är en tapppillare men tvättar mig noga ) .
    Jag pillade också på min tapp och en dag kändes den mjuk och lite öppen. Hade mensvärk och trodde hela tiden att mensen skulle komma för det kändes ganska mycket, men så kom den aldrig. Och så kom det ett pluss iställetGlad
  • Rebster
    JZ79 skrev 2012-08-31 19:06:57 följande:
    Usch va trist med minus Rynkar på näsan
    Jag har ingen aning om varför mensen ibland kommer så sent eller rent av kan hoppa över en månad. Aldrig hänt mig (eller hmm...undrar om jag inte varit sen 5-6 dagar nångång...), men undrar om det inte är nån tjej här inne som inte fick sin mens..att den bara hoppade över liksom Obestämd Lite osäker..

    Jo, det var när jag undrade om någons mens hade hoppat över. Det var någon som skrev att den hoppat över för att komma precis som vanligt månaden efter och sedan fortsatt så. Min mens har blivit sen när jag har varit sjuk, pga att min äl blev förskjuten.
  • Rebster
    Ella82 skrev 2012-08-31 18:48:31 följande:
    Jag testade i dag på BIM +7 och fick ett negativt test (?)
    Har iof läst om dom som plussat sent typ på BIM +15 osv. Men vad vet jag ?

    börjar tappa modet nu :( Det blev väl inget denna månad heller....
    Men VARFÖR har jag inte fått min mens isf????
    Jag har ALDRIG missat en mens. Mensen kommer som en klocka varje månad!
    Så jag fattar inte detta alls.....

    HJÄLP?!?


    vad tråkigt! Vet du när du hade ägglossning?
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus