• JZ79

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Maramina, var det längesen du kollade prover då för ditt levaxin? (antar det är vad du medicinerar med..) Kanske läge att  kolla så du kan justera dos om det inte är bra.
  • JZ79

    Vårväntanålängtan: finns det i senaste buff'e? Isf har jag receptet, annars kollar jag på nätet! Lät mumsigt :D

    Maramina: vårt datum är 28 april

  • JZ79

    Pysselkiisen: jag får alltid positivt på äl-test på em/kväll. Jag har fattat som att ju äl test inte ska tas med morgon urin för då producerar vi minst lh-hormon..

  • JZ79

    Solrosen: hoppas kk svarar snabbt! Kanske ni kan bli uppsatta på kö-lista iaf...är ju ofta väntetider..Håller tummarna att ni får snabb tid :)

  • JZ79
    Solrosen 83 skrev 2012-07-05 16:35:26 följande:
    Fick ett svar via deras internetservice nu på eftermiddagen så vi har fått en tid den 10 augusti.. Är vår sista semesterdag så nu blir det att försöka slappna av under semestern och sen förhoppningsvis få kollat upp vad som egentligen händer med min kropp.

    Känns som att min kropp inte riktigt hänger med denna omgången av mens för jag känner mig helt matt och seg. Borde kanske se till att få i mig några järntabletter om det kanske kan behövas.
    Å va bra att du fick en tid!! Det ju bara en månad kvar typ Skrattande Jag säger som Pastell, ta nån multivitamin, tex Aco Kvinna eller liknande, där finns järn + massor med andra bra vitaminer och även folsyra som är superviktigt för oss som vill bli gravida. Solig



    Ni äter väl folsyra tjejer?
  • JZ79
    Nellin, härligt att höra du mår bra! Duktig du är som tränar och fixar massor  hemma Solig Kör hårt nästa vecka Flört
    Kram Cool
  • JZ79
    Hoppas, hur mår du? Bra du hoppar in här då å då för att ge oss lite gravidbaciller Solig kram
  • JZ79
    Hoppas, klart du ska hänga här med oss! {#emotions_dlg.flower} Säger som kravmärkt..känns ju som du plussade typ häromdagen Glad

    Försöker, nämen va fan...jäkla mens!! Skrikandes kramar!! Hjärta

    Solrosen, ring din vårdcentral och be att få komma till doktor eller fråga om de kan kolla ditt blodvärde utan att du träffat doktor. Onödigt att äta järntabletter om det inte är det du behöver..
  • JZ79
    Pastell, va sa grannen? Skrattande Blev lite full i skratt när jag läste...men förstår ju att det inte va så roligt för dig Tyst

    Solrosen, låter ju inte alls bra att din mens håller på sådär!? Hur va det nu...kontakt med gyn om detta??? Minnet sviker mig..Du ska ju inte behöva ha det så..

    Kravmärkt, gött att ha äl på semestern! Solig

    Här är det bara segt..jag är uttråkad å foten gör ont..Känns som om alla är upptagna med annat också å mannen trött efter massa jobb, så jag sitter här å tråkar..*gnäll*
  • JZ79
    Kanske 4a, bra att allt kommit ut å hoppas du slutar blöda snart så ni kan komma igång igen. Många kramar till dig!

    Solrosen, jamen just ja! .Du fick ju tiden häromdagen väl? herregud va glömsk jag är!! Förvånad Hoppas verkligen du slipper sådana blödningar på bad-semestern, håller tummarna Solig Kreta låter underbart! Cool

    Vårväntanochlängtan, jag har också arbetat med dementa!  Det var fantastiskt givande och roligt..men även tungt ibland. När jag fick min reumatism kunde jag tyvärr inte jobba kvar då det blev för tufft med vissa lyft, adl och annat. Men det var ett av de bästa jobben jag haft. Hittat receptet! Nu ska jag bara vänta på rätt tillfälle att baka!

    Pastell, bra du lämnade en lapp iaf..det lär de uppskatta. Alltid bra att hålla sig väl med grannarna Glad Kul att du läser till uska! Jag är usk och jobbar på en vårdcentral, ett väldigt roligt och omväxlande jobb!
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus