• JZ79

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Försöker..hmm..konstigt!! Ja det enda råd jag kan ge är att ta ett test imorgon bitti! ..men det är ju inget roligt råd just nu Obestämd Håller iaf tummarna för att du får plus imorgon med morgonurin!!
  • JZ79
    Vårväntanochlängtan skrev 2012-07-04 20:10:53 följande:
    Gott Glad Själv bakade jag under dagen så han fick vänta tills han kom hem, här blev det bowniebotten med hallonmousse & grädde+ lite riven choklad över. Blev supergott{#emotions_dlg.flower}, vad blev det hos er?

    Haha det hoppas jag med, finaste presenten i så fall Hjärta
    inboxa gärna det receptet till mig om du har möjlighet!! =)
  • JZ79
    Försöker skrev 2012-07-04 20:52:10 följande:
    Gah, HUR ska jag kunna sova inatt och snällt vänta på att ta ett nytt test?? Äh, tänker inte förvänta mig nåt hursom. Har man försökt i flera år i tidigare förhållande utan resultat känns det helt orimligt att det skulle gå "redan" på försök 7 med sambon. Vad är oddsen liksom? Nä, ska verkligen försöka hålla mig kall. Vi försöker mest för att snabba på en utredning innan åren rinner iväg. Vi gifter ju oss alldeles snart och köpte hus typ IDAG!
    Klart ni kan plussa på försök 7!! Innan åren rinner iväg...hur gammal är du? Härligt med bröllop!!! När?? Jag gifte mig i april...underbart!! Hjärta Å hus på det!! Klart ni måste få en bebis nu också Solig
  • JZ79
    Försöker skrev 2012-07-04 21:07:54 följande:

    Är "bara" 30 men har ca 4 år av fruktlösa försök i ett par tidigare förhållanden, när jag var betydligt yngre (och fertilare ). Så att nåt är fel är ju solklart, frågan är bara vad.

    Vi gifter oss i aug!! Hur var ert bröllop, stort/litet?


    Skadar ju inte att ringa gyn om du inte vill vänta..säg att du försökt tidigare så länge, så kanske de kan ta lite prover eller nått å kolla dig iaf?
    Vi hade 48 gäster (eller var det 46? haha..glömt Förvånad) Vi gifte oss i kyrkan och sen hade vi fest på en herrgård. Hela dagen/kvällen/natten var helt fantastisk! Solig
  • JZ79
    Pastell, vi planerade också ett litet bröllop! Absolut bara de närmaste å jag trodde då vi skulle hamna på max 20 personer...men som du förstår blev vi några fler!! Förvånad Vi ville ha med våra vänner, de betyder mkt för oss. Det var faktiskt fler vänner än familj på vårt bröllop eftersom vi bara bjöd föräldrar och syskon och sen vänner, inga kusiner eller fastrar å så Skrattande
    Ja tiden går fort, njut!
  • JZ79
    Hoppas, här går det sakta men säkert framåt =) Vi har startat utredning, alla prover är klara så nu väntar vi bara på att läkaren ska höra av sig. Förhoppningsvis hinner han ringa imorgon innan semesterstängning, annars får vi svar i augusti! Känns lite nervöst inför provsvar, men det om nått är fel så vill vi ju ändå veta det och sen går vi vidare efter det.

    Försöker, hur går det?????
    önskade vi att
    Pastell, ja bröllop är inte gratis precis Obestämd, oj vad vi sparade och skrev budgetar..men det gick ihop sig tillslut =) Vi önskade oss inga bröllopspresenter av gästerna, istället önskade vi att de kunde betala en liten kuvertavgift på 200:- (exakta kuvertavgiften inkl vin till maten var 850:- ). På så vis slapp vi få en massa saker vi inte vill ha eller behöver och vi fick ett litet bidrag till bröllopsfesten. Vi har varit på några sådana bröllop själva som haft kuvertavgift och vi och andra gäster har tyckt det varit jättebra.

    Maramina, låter som en alldeles underbar bröllopsdag!! Nått sånt skulle jag aldrig kunna fixa Solig Många bra tips till er andra tjejer som planerar bröllop!! Jag är inte alls pysslig eller intresserad av dukning, fixa mat och sånt, så det var perfekt för oss att ha fest på herrgården där mat, dukning, servering och städning ingick Skrattande Vi hade spotify och bad några av gästerna att önska musik så det blev en härlig blandning med allt från dansband, Eddie Meduza, hiphop, hårdrock, 80-tal, 90-tal och hitlåtar från dagens toplistor, hur kul som helst!

    Solrosen, lät väldigt jobbigt att mensen håller på så där!! Brukar du ha så lång å "konstig" mens?

    Bullen, ja visst är det konstigt att vi orkar ladda om hela tiden. Vi bryter ihop när mensen kommer å sen när den är över så går vi all in å ger allt ännu en gång Glad Denna månad är faktiskt första gången som jag inte orkar försöka riktigt..men så är jag nyopererad och med smärtor och benet i gips orkar jag bara inte försöka helhjärtat..
  • JZ79
    Rebster skrev 2012-07-05 10:52:50 följande:
    Har inte skrivit här på några dagar, känt mig lite nere. Till alla som fått mens: HELVETES JÄVLA SKIT! Vad kul för alla här med bröllop snart. Vi får frågan hela tiden men vi är oense jag och min sambo. Jag vill bjuda 100 men han vill bjuda typ 50. Får väl se när det blir av . Välkomna alla nya också! Synd att ni måste hänga här men snart får vi alla ett plus
    Trist du känt dig nere..hoppas du snart är uppe på toppen igen!!
    Vårt bröllop blev inte alls som jag tänkt mig..men förstå mig rätt, det var perfekt på alla sätt å vis!! Glad Men det är så att jag egentligen aldrig velat gifta mig, men så stod han där på knä min fina man å friade, å då kände jag i hela kroppen att klart jag vill gifta mig!! Planen i mitt huvud när jag sa ja var att det bara skulle vara han å jag på rådhuset..haha, så fel jag hade! Ungefär två veckor efter frieriet frågade min blivande man lite försiktigt om vi inte kunde gifta oss i kyrkan istället och bjuda in de närmaste. Jovisst sa jag, klart vi kan..men max 20 pers då! Å så fel jag hade igen! hihi Tungan ute De närmaste slutade på ca 50 pers och vår dag blev perfekt på alla sätt och vis och nu är jag så glad att vi inte hade det där lilla bröllopet eller en vigsel på rådhuset Skrattande Börja med att skriva upp alla ni vill bjuda å sen får ni resonera er fram vilka ni vill ha med på er dag {#emotions_dlg.flower}

    Maramina, härligt att ni kom på det så spontant och gjorde det bara några veckor senare!! Min man friade i augusti och vi gifte oss i april...Jag ville ha vår eller höst bröllop, men hade inte tålamod att vänta till hösten..så det blev vår Solig
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus