• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Inelg skrev 2012-05-27 09:48:49 följande:
    Kravmärkt.
    Upp med hakan sötaste du. I sommar jäklar så ska det bli barn varvat med några glas vin!!!!! Varannan vin varannan spermier!!!
    Drömmer haha
  • Pastell
    Rebster skrev 2012-05-27 11:13:35 följande:
    Oj vad ni skriver! Tråkigt för er som fått mens. Välkomna alla nya. Synd att ni måste hänga här men trevligt med fler personer . Ska in och lämna blodprov imorgon och sambon ska lämna spermaprov på torsdag så nu händer det grejer!
    Visst är det skönt när man kommit igång med utredningen? Jag är nyfiken på mina sista prov, om jag har äl denna månaden och mannens spermaprov. Men det har bara gått drygt en vecka så lär väll dröja. Glad
  • Pastell

    Rebster: Det är första gången jag tar prover, de första proverna man tar dag 3 (här iallafall) har jag fått svar på och de var jättebra, så där behöver jag nog inte ta om. Skulle tro att om det visar sig att ingen äl skett denna månaden och mannens spermier är bra sätter de mig på pergo eftersom jag har pco Men ska även göra spolning? Ska du ta flera gånger?

  • Pastell

    Ska inte vara något frågetecken efter spolning, den ska jag göra det ingår i utredningen här men har hört på vissa ställen att det inte görs.

  • Pastell
    kanske 4a skrev 2012-05-27 14:12:20 följande:
    Godag tjejer! Idag fick jag plus på äl-test,  äl-flytningar och äl-värk. Vi har ju kört på varannan dag sedan dag 8, senast i fredags men nu blir det två dagar i streck som avslutning. Nu sjutton ska här bli en bebis!
    Håller tummarna!
  • Pastell
    JZ79 skrev 2012-05-28 08:43:49 följande:
    Utredning startar 18 juni!!
    Vi har fått tid till kvinnokliniken då för vårt första besök och det känns spännande och skönt. Bra att det inte var så långa väntetider, även om vi måste åka till Strömstads sjukhus för detta besök...men det är inte så långt från Ua. Hade nog varit mkt längre väntetider om vi endast ville gå till närmaste sjukhus..

    Ha en bra dag tjejer!! Solig
    Vad skönt att ni slipper vänta så länge! Ha en härlig dag själv Glad
  • Pastell

    Jag tror de flesta ältest är ungefär lika bra, det svåra med de billiga är ju att tolka tycker jag Men har inte lust att köra med clearblue varje månad heller.

  • Pastell

    Själv väntar jag mens idag, den borde komma för idag är det dag 30, men ibland har jag 28 och ibland 33 så jag har ingen aning. Vågar inte hoppas på nånting och jag har ju molvärk till och från. Men den kommer säkert komma närsom....

  • Pastell

    Håller också mina tummar för oss alla och mig själv   Jag tror man efter ett tag av negativa test varje månad ställer in sig på att "nej inte denna månaden heller" för att skydda sig själv på något vis. Man har blivit så besviken varje gång och vissa månader har man verkligen trott att nu jävlar måste det tagit sig...men icke

    Ja vi får se.....tänker vänta en vecka iallafall innan jag testar eftersom cyklen just kan variera lite till och från, men oftast inte så långa som över 30.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus