• Rebster

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Jag ska också testa BDG nästa månad! Och bisolvon tänkte jag☺. Förresten, hur många härinne har inte barn sen tidigare?

  • Rebster

    Känner igen det där med folk som bara råkar bli gravida till höger och vänster. Själv "visste" jag att det inte skulle bli så för mig, kände det liksom på mig. Därför ville jag att vi skulle börja tidigare men min sambo vägrade så nu är jag faktiskt bitter på honom!

  • Rebster
    Nellin skrev 2012-03-25 20:48:35 följande:
    Rebster: Jag har inte barn sedan tidigare. Längtan är så total och obeskrivlig. Vissa dagar känns allt rätt lugnt och sansat, men vissa dagar blir jag nästan knäpp och olycklig av saknaden. Men tålamod! :) Har du barn sedan tidigare?

    Jag tänkte också testa bisolvonen i kombination med BDG om det inte funkar nu vid kommande ÄL. 
    Och ja... var och varannan är ju med barn nu eller har precis fått. Magar ÖVERALLT, och i princip alla mina vänner har både ett, två och tre barn, eller är gravida. Jag tycker det är härligt och är så himla glad för deras skull. Men jag skulle säkert kunna bli ÄNNU gladare för dem, om jag själv fick uppleva det. :) Avundsjuka är fult, men dessvärre oundvikligt ibland. Jag är åtminstone inte på några vis missunnsam.  

    Man får inte glömma bort att vara tacksam över allt det andra som man faktiskt HAR redan också. Det försöker jag tänka på. 
    Det kunde ha varit jag som beskrev allt det som du skrev. Ibland känns det helt ok och jag är glad, men ibland bryter jag bara ihop, speciellt om någon har annonserat ut ännu en graviditet som var ett "hoppsan". Har inga barn sen tidigare och blev 30 i januari, något som stressar mig ännu mer...
  • Rebster
    Nellin skrev 2012-03-26 10:02:19 följande:
    Rebster: Sen är vi ju inne i den period på året då flest barn föds, nämligen mars-april. Så det är inte konstigt att vi bara ser magar övereallt. :) Men nog ska det gå det här! Flera försök och ännu mer tålamod!

    Min skendräktighet håller i sig. Brösten än sjukt tunga, mycket större en vanligt och ömma som tusan. Kanske är det här ett vanligt menstecken för de som har en frisk och normal cykel? I wouldn't know!
    Däremot känner jag INGENTING i magen, så än är det nog några dagar kvar till mens. Att det ska ta sån tid! Jag vill sätta igång med BDG och RR! 
    Ja, det är sant! Det är nog därför det känns som om det bara ploppar ut barn.
    Jag brukar få ömma och tunga bröst vid mens men det kan ju lika gärna vara ett gravtecken...
  • Rebster
    Ciccie86 skrev 2012-03-26 17:11:13 följande:
    Jag har aldrig provat BDG, så blir första gången i april för mig! Men om man är osäker när man har ÄL, kan man ta fram till dag 14 i cykeln då? Kram på er
    Jag började äta på mensens första dag så om du äter ca: 15-16 dagar in i cykeln så är det ingen fara. Det finns som sagt ingen forskning på att BDG skulle vara skadligt, därför har de skrivit att BDG inte ska ätas under graviditet.
    Jag märkte iallafall stor skillnad när jag testade BDG en månad. JAg som tyckte att jag hade tydlig äl innan, fick snoront i ena äggstocken så förhoppningsvis kommer du också att känna av detGlad
  • Rebster
    Nellin skrev 2012-03-26 17:55:27 följande:
    Ciccie: Ja kanske är mensen på G, eller så är det något mycket trevligare! :)

    Rebster: Några gravsymptom är det nog inte, då vi inte har försökt denna månad. Vet faktiskt inte ens om jag fått ÄL, men jag antar ju det eftersom jag har sån PMS. Skendräktigheten har dock lagt sig nu. Har fortfarande lite ont i tuttarna, men resten har nog försvunnit. Har istället börjat känna av ett svagt svagt molande i tjejmagen, men bara under korta stunder. Så mensen ligger nog runt knuten och väntar. :) 
    Aha ok. Men då är det östrogenet som gör att du får svullna bröst, kanske hade du extra mycket denna månad?
  • Rebster

    BDG= bidrottninggelé
    RR= Rosenrot

    Detta är preparat som säljs på hälskostaffären, eller vissa apotek (RR) och tros ha en positiv effekt på fertiliteten. Det finns mängder av trådar som handlar om detta.

  • Rebster
    Nellin skrev 2012-03-28 22:53:35 följande:
    Söndermarken: Jag har tänkt på dig. Hur är det med allt? Jag förstår vad du menar om din vän, jag har flera liknande situationen rullande här också. Vänner på smällen hit och dit. Kan inte jag också få en bebis i magen? Usch och fy... 

    Idag har varit en riktig bebislängtardag för mig. Jag har tänkt på det mer eller mindre precis hela tiden, hela dagen. Det känns hopplöst och omöjligt, som om det aldrig kommer att hända. Det är ju idiotiskt att ligga och tänka så, men just idag gör jag det. Det har gått över ett år och jag trodde verkligen att jag skulle få ha rund mage vid det här laget. Nu väntar jag på den där förbannade mensen igen, för att vi ska kunna sätta igång. Är på dag 32 i morgon och ännu lyser den med sin frånvaro. Tuttarna har dock ökat en hel BH-storlek, haha! Sambon klagar inte. :)

    Jag sitter ofta och undrar hur det känns... att ha en bebis i magen som rör sig och sparkar runt. Jag försöker föreställa mig när jag tittar på andras magar, och jag längtar så himla mycket. Vilken speciell känsla det måste vara! Värdefullt! 
    Åh, tänker på precis samma sak. Fick nästan lite tårar i ögonen...Sen jag var tonåring har jag tänkt på det här med graviditet men aldrig trodde jag att jag skulle sitta här då, och kämpa för ett plus...
  • Rebster
    Adnil76 skrev 2012-04-01 15:42:31 följande:
    Min vän, som började försöka få ett till barn samtidigt som jag, fick en son idag. Jag har alltså försökt få barn lika länge som hon varit gravid. Känns ledsamt. Hade hellre ägnat de nio senaste månaderna åt att vara gravid istället för att vänta.
    Uuh, tungt. Man är ju glad för deras skull samtidigt som det svider i hjärtat på en själv. Du får krama din son extra mycket och han kommer säkert bli storebror någon dag.

    Min kusin var här i fredags och hon fick båda sina barn på första försöket. Vill också ha det så. Men hon peppade mig iallafall så att jag tänkte mer logiskt runt det hela. Om man inte kan bli gravid på naturlig väg så finns ju det faktiskt väldigt bra hjälp att få. Känns mer hoppfullt nuGlad
  • Rebster
    barbarmama skrev 2012-04-02 13:10:10 följande:
    Hej igen tjejer. Nu börjar jag bli orolig! Jag hade ägglossning förra söndagen (dag 17), förvånansvärt då jag fick den nästan en vecka tidigare än vanligt då jag oftast har det på dag 22. Idag på dag 25 (ca 8 dagar efter äl) så får jag en röd flytning. Den märks bara på pappret när jag torkar mig men ännu inte på trosskyddet som jag har nu. Jag förväntar mig ingen mens förrän efter den 9 april, då jag senaste månaderna haft en menscykel på minst 35 dagar. Vad är detta? Är mensen på väg redan nu, drygt 7-8 dagar efter ägglosssningen? Det känns väldigt oroande om min lutheal fas bara är på 7-8 dagar nu plötsligt! För då skulle ju jag aldrig kunna bli gravid :( snälla hjälp mig och få en förklaring. Vad ska jag ta mig till? Jag hoppades ju att det skulle vara vår tur denna gången att få vårt efterlängtade plus...
    Håller med vad ovanstående har skrivit, eller så kan det ha varit en ägglossningsblödning (kanske lite sent för det förresten).
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus