• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Men GRATTIS Maramina! Vad härligt med ett jobberbjudande!

  • Nellin
    Maramina: Du kanske skulle berätta för de andra arbetsgivarna att du fått ett erbjudande. Det kan sätta fart på dem och skapa lite konkurrens. Om någon annan vill ha dig så kan de tänka att de också vill det. Och så får du ännu bättre förutsättningar för att diskutera lön. :)

    Jag håller tummarna för att du får fler erbjudanden!

    BaPumba: Hur har det gått med läkarbesöket? Jag tänker på dig! 
  • Nellin

    BaPumba, härligt att besöket gick bra. Det är ju inte alls långt kvar dit! :) Javisst är det lyxigt att frysta embryon ingår i första försöket! Jag tror det är så nästan överallt och det är himla bra.

  • Nellin

    Försöker - Jag är så glad för er skull! Vad skönt att ni valt rätt och att ni får må bra med varandra och i livet! Kram!

  • Nellin

    Hej på er flickor!

    Jag vill bara smyga in och skriva att jag tänker på er. Ofta! Jag hejar på och pratar om er med min sambo då och då. "Nu hoppas vi att någon mer tös i gruppen får ett plus snart", säger jag. "Ja verkligen..." fortsätter han.

    Och mitt i all barnlängtan, sexplanering och (för vissa) brist på sexlust så hoppas jag ändå att ni får njuta lite av sommaren, med goda drinkar och väldoftande blommor. Jag håller en tumme för varenda en av er och jag TROR på den här sommaren. Jag tror att den kommer föra flera goda nyheter med sig.

    Puss och kram på er! 

  • Nellin
    Lillnosen skrev 2013-06-26 16:01:12 följande:
    Suck. Är orolig att jag åkt på nått elände igen :/ Igår var jag borta och hade inte tillgång till toalett. Var vääääldigt kissnödig under en längre stund. Satt på en stor sittpall och när jag skulle lyfta upp ena benet så högg det till i nedre delen av magen så jag höll på att skrika rakt ut! Det gjorde så ont så hela jag verkligen ryckte till :/ Sen gjorde det ju ont en liten stund efteråt. Var ingen smärta när jag sedan kissade. Nu idag så satt jag i soffan i fikarummet på jobbet. Var inte kissnödig. Helt plötsligt så högg det till på samma sätt igen! Hela jag ryckte till igen och jag var en hårsmån ifrån att skrika till. Sen värkte det lite en stund och nu känner jag liksom att det området ömmar inuti. Känns inget när jag trycket utanpå. Har nog aldrig varit med om liknande förut och blir så klart orolig att något är på tok :( Men det är väl bara att vänta och se om jag får mer smärtor...
    Du vet att jag är fröken optimist så jag tänker hoppas att det är ett gott tecken. 
  • Nellin

    Jag gratulerar dig här också Em me! Härligt med en frisk liten krabat! :)

    Och tack Lillnosen för en trevlig date! :) Tänk att det kan kännas så naturligt att sitta med någon man aldrig tidigare träffat och diskutera slidsekret och frånvarande sexlust samtidigt som man mumsar i sig en gräddig brownie på en uteservering. Det är ju inte alltid det första man brukar prata om med "främlingar", hahahaha. Jag gillar't! 

  • Nellin

    Hej på er!

    Kikar bara in för att skicka kramar och pussar till er. Jag hänger ju inte här så mycket, men kikar allt in och läser ibland. Jag tänker desto mer på er och håller tummarna varje dag för var och en av er.

    Kämpa på flickor, och glöm inte njuta av sommaren!

    Hjärta 

  • Nellin

    Hej flickor!

    Jag vill bara kika in med en kram och ett "jag tänker på er". Ni kämparnas hjältinnor! Hjärta

    Kärlek till er! 

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus