• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Lillnosen skrev 2013-06-01 13:16:36 följande:
    Spännande Jenso!!!

    Maramina - Nog är det väl själva fan om mensen inte ska komma nu då! Jävla kärring! :/

    Själv fick jag idag en liten ÄL-flytning efter att jag varit på toaletten. Helt genomskinlig och den byggde broar. Kan inte minnas att jag fått det strax innan BIM tidigare. Kan det kanske vara en "eftersläntrande" ÄL-flytning? Som liksom legat kvar men nu kommit ut?



    Hmm... Låter lite skumt. Ingen aning faktiskt. Att få ökade flytningar när man är gravid är ju vanligt, men hur flytningarna ska vara vet jag inte. Mina är genomskinliga bara. Och hur detär om man inte är preggo vet jag inte heller, haha. Vi hoppas på det bästa! Ska du testa i morgon?
  • Nellin
    Lillnosen skrev 2013-06-01 14:12:04 följande:
    Ja alltså jag brukar ju inte ha så mycket flytningar mellan ÄL och BIM. Har haft en del flytningar nu, men har inte tyckt att det varit mer än vanligt. Däremot var just den här ÄL-flytningen något nytt. Har tittat om jag haft så tidigare (skriver upp allt i en app) men jag har inte tidigare fått sån flytning förutom innan ÄL. Jag har BIM på måndag, troligen. Kanske tisdag. Men jag kommer vänta med att testa.

    Stegen, har du haft liknande ÄL-sekret oxå?
    Nellin, liknar de genomskinliga vanligt ÄL-sekret? Denna flytning var genomskinlig och jag kunde strecka ut den mellan tummen och pekfingret. Men den var tunnare och liksom mjukare än vanlig ÄL-flytning.
    Alltså, jag har inte provat känna med fingrarna, hehe. Jag brukar ju inte få ÄL-sekret över huvud taget så det var länge sedan jag slutade känna med fingrarna. Men mina flytningar har ökat sedan jag blev gravid och de är genomskinliga, liksom glansiga. 

    Gud, att du står ut med att vänta men testen! Jag har verkligen ALDRIG lyckats vänta till efter BIM, hahaha. Jag är så nyfiken på din mage nu så det är inte klokt. Hoppas verkligen! Då ska vi ta och fira, med en glass i parken eller något. Jösses, så roligt det skulle vara! 
  • Nellin
    Lillnosen skrev 2013-06-01 15:27:46 följande:
    Äsch, här ber vi inte om ursäkt för sånt vi berättar! Remember Ja det hade väl varit helt sjukt fantastiskt med ännu ett plus! Att jag hade fått bli en plussare. Men jag tror nog inte det. Inte denna gång. Det är helt enkelt för bra för att vara sant.



    Är det inte alltid för bra för att vara sant, raring? ;) Jag hejar på som tusan här och det tänker jag fortsätta med tills du får din mens eller ditt plus. Jag tror på det här! Solen och värmen är här, vi är redan två som plussat i tråden sista veckan, det är bara att fortsätta vågen!
  • Nellin

    Försöker - Jag känner sådan djup empati för dig och det går aldrig att sätta rätt ord på alla de här känslorna. Jag önskar så hårt för din skull och hoppas verkligen att det får bli din tur!

  • Nellin

    Jag tar inte illa upp, jag har ju själv försökt i åratal - dessutom är jag fortfarande ofrivilligt barnlös även om jag just fått till mitt första plus. Det kan gå precis hur som helst och jag tar inget för givet. Så jag förstår naturligvis hur ni känner.

    När du skriver att bitterheten är orsakad av oss som blivit gravida så inser jag emellertid att gravidtråden är en bättre plats för oss. Inte för att jag tar illa upp utan för att jag inte vill vara den 'orsaken'. Det finns ett behov här inne att uttrycka bitterheten, från flera, och då måste man få ventilera det. Det är ju bland annat därför den här tråden finns. Jag väljer nog dock att minimera min närvaro här - dels för att ni verkligen måste få uttrycka bitterheten utan att få dåligt samvete och dels för att jag inte ska behöva känna mig som 'orsaken' när jag äntligen har fått chansen att försöka njuta lite. Jag vill känna mig glad över den här segern och då blir det svårt att läsa om hur dåligt det får er att må.

    Men jag kikar in då och då för att hålla koll på er! Såklart. :)

  • Nellin
    Pastell1983 skrev 2013-06-02 12:44:57 följande:
    Vårväntan: Självklart ska du stanna här i tråden! Och Nellin med om hon vill såklart.



    Javisst! Som jag skrev, jag vill ju hålla koll på er och hur det går för alla, men jag gör som Vårväntan och hänger lite mer i kulisserna.
  • Nellin
    Försöker skrev 2013-06-02 15:19:39 följande:
    NEJ, snälla Nellin, lämna inte tråden eller ens dra ner på hur mkt du skriver härinne! Skulle bli oändligt ledsen om du gjorde det! Det var inte alls så jag menade eller indirekt antydde.
    Jag vet att du inte menade något illa och jag har verkligen inte tagit illa upp! Jag förstår ju precis hur ni känner! Men jag vill verkligen inte att min graviditet ska orsaka mer sorg och bitterhet, därför vill jag inte prata om den här. Jag kommer inte att lämna tråden helt och aldrig mer skriva, jag kommer bara gå över till gravidtråden lite mer på heltid och vänta på er där. Sen kikar jag in då och då och följer er till era plus såklart, för det vill jag inte missa.
  • Nellin
    Försöker skrev 2013-06-02 15:56:50 följande:
    Hoppas verkligen det, att du inte lämnar oss. Har inget emot att höra er prata om graviditerna heller, för sorgen och bitterheten som jag skrev om påverkas liksom inte av huruvida det skrivs om dem. Det är mer insikten som sådan, att man själv aldrig lyckas när andra gör det omkring en. Typ.

    Själv kommer jag nog däremot inte skriva nåt mer om saken, för vill inte riskera att ni får för er att ta ett steg tillbaka och inte skriva här mer. Ni behövs, ni skänker hopp och ni förstår för ni var ju själva nyss i samma sits. Hjärta 
    Det är klart du ska skriva mer om det, ifall det behöver komma ut. Det är ju därför den här tråden finns här - för att vi ska kunna ventilera med varandra sådant vi inte vill bära själva. Det här är ingen tråd där man ska undvika ämnen, tvärtom!
  • Nellin

    Lillnosen: Om inte mensen kommer då? :) När testar du? Jag dör ju av nyfikenhet. Tänker på dig flera gånger om dagen och vill bara att tiden ska gå! 

  • Nellin

    Lillnosen, du anar inte hur jag hoppas och väntar och längtar efter ditt plus. Att det känns som om mensen är på väg hela tiden är ju faktiskt inte ett säkert tecken på att den är det - så känns det när man är gravid också. Så jag hoppas! 

    Och du har nog rätt, det är bra att veta innan akupunktur. Du måste skriva omedelbart när du testat! 

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus