• Ciccie86

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Nu tusan är det dags för en massa plus i denna tråd!! Hoppas på att maj/juni är vår månad!!! Jag håller tummar och tår för alla som har BIM de närmsta dagarna! :) Kram
    På er

  • Ciccie86

    Solrosen - Jag väntade ungefär två veckor på provsvar, när jag inte hade hört något så ringde jag upp och sköterskan gav mig en tid när doktorn skulle återkomma, vilket han gjorde :)
    Jag tror att du och jag tagit samma tester.

    Hoppas - Jag är så ledsen för din skull! usch och fy! *stor kram*

    Här har jag fortfarande molvärk och mår illamående till och från.. Har insett nu att brösten svullnat en del också, men de gör inte direkt ont. Det är dag 4 med dessa symtom, den enda blödning jag fick var i söndags (ÄL+6/BIM-8).. Ingen mens i sikte, men är fortfarande på BIM-6.. Så det blir inget test innan BIM.
    Kram på er

  • Ciccie86

    Jag börjar tro att mitt illamående och magvärk kanske beror på något helt annat. Jag bor på toaletten för tillfället :/

  • Ciccie86

    Det får vi göra Nellin! :)
    Nu mår jag lite bättre iallafall, bara väldigt trött. Funderar på om jag fick en släng av solsting :/ Kram

  • Ciccie86

    En ny morgon med nytt illamående. Jag var tvungen att kämpa i mig morgonkaffet, vilket jag behöver för att komma igång.. Tvingade i mig en banan också för att ha något i magen. Molvärk i vänster äggstock för tillfället, som alltid innan mens.. Så antingen är Mensen nu på g (BIM-5) eller så är det något annat. Fryser som tusan också, kanske börjar bli sjuk?
    Nu väntar jobb 8-16.30 och jag hoppas slippa illamående idag.. Kram

  • Ciccie86

    Hej alla!
    Nu är jag på BIM-5.. Jag och sambon hade precis samlag och under samlaget kände jag mig extra känslig, men det gjord ej ont. Efteråt så kom det blod igen, men bara litegrann när jag gick på toa. Nu blöder jag inte längre. Blödningen verkar starta när han kommer långt inne. Vad tror ni? Ingen mensvärk.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus