• Inelg

    Vi som försökt ett tag utan plus

    mammave skrev 2012-05-11 19:19:36 följande:
    Vårväntanochlängtan: Grattis!!! Vilket försök? Är det första? Jag har lite dålig koll på alla eftersom jag varit borta ett bra tag pga graviditet och MF och innan dess var jag inte så jätteaktiv i tråden så länge. Finns det ngn presentation någonstans?

    Mamma0702:  blä för mens :(

    Men det har trillat in många plus i tråden. Är det verkligen så att fler blir gravida på våren? Isf måste jag ju snart börja försöka igen. Nu blev jag lite stressad. Vår dotter blev ju visserligen till på våren, i april, men det var på första försöket så då trodde jag att jag hade allmänt lätt att bli gravid. Men så var det ju inte visade det sig nu.
    Min första va också lätt som en plätt men inte nu tydligen.. Rynkar på näsan
    Ja det kanske är så att solen och värmen ökar produktionen av viktiga vitaminer i kroppen som tex D, de kanske stimulerar fertiliteten.. Jag har många vänner som blivit gravida på våren och fött december/jan/Feb/mars.. 
     
  • Inelg

    Mamma0702: test BDG och RR det funkade på mig ;)
    Jag testade två omgångar. I ärlighetens namn så började jag den 1:à omgången på mensens 3:e dag om det nu har någon betydelse!? Men det verkar som att många som testar blir gravida ;) om inte annat så får du en sjukt pigg positiv härlig period medan du väntar på ÄL !!
    Jag fick sjukt ökad sexlivet också. Kunde knappt hålla händerna borta från min Karl hahaha

  • Inelg
    Ciccie86 skrev 2012-05-13 19:57:03 följande:
    Dag 15 i cykel idag, tog ett ÄL test tidigare idag och det var betydligt svagare än igår.. Betyder det att ägget kanske släpper inom
    det närmsta dygnet? Vi har iaf myst idag, kanske blir en gång till ;) Sen är sambon borta imorgon. Kram på er
    Då har du ÄL NUUUUU
  • Inelg
    Nellin skrev 2012-05-13 18:24:30 följande:
    Hej brudar!

    Jag har inte haft några som helst ÄL-känningar ännu så jag misstänker att ÄL uteblivit även denna månad, trots BDG och Rosenrot. Den kan såklart kommer senare, men jag hoppas inte på nånting. Har ju trots allt PCO. Det känns lite trist, men å andra sidan så behöver jag inte gå omkring som en besatt runt BIM och testa dagarna i ända, utan jag kan invänta mensen bara.

    Man ska inte tappa hoppet innan mensen kommer, jag vet, men de gånger jag har ÄL så känner jag verkligen av det och jag har känt NOLL hittills. 
    Söta, den behöver inte ha uteblivit bara för att du inte kände den.. :) det är kanske RR som rubbar lite i hur det brukar vara. Vi får hoppas att det innuti sker mer mirakel än vad du känner utanpå  Cool POSITIVA TANKAR!!!  Speciellt innan du fått BIM  .. Se så upp med hakan sötaste du..
  • Inelg
    Hoppas 2012 skrev 2012-05-13 20:40:58 följande:
    Vårväntan
    Tack! Haha ja det var lyckat och det fick man sota för idag hihi
    Fyller bara 30 en gång :)

    Tack alla som grattat!!
    Eg dumt, bim snart och så dricker man, jaja leva som vanligt tills man får + eller hur :)
    Klart man ska.. Jag tog 1,5 glas mosserande vin på ÄL+8 och 2 öl på ÄL.. och 2 äl några dagar efter det.. Cool
  • Inelg
    Ciccie86 skrev 2012-05-13 22:23:54 följande:
    Lyckades förföra sambon och vi mös en gång till nu på kvällskvisten ;) hoppas verkligen att vi lyckas denna gång :) Vill sååå gärna! Försök 13 här som sagt. God natt alla!
    klart ni ska lyckas.. Gonatt
  • Inelg
    Hoppas 2012 skrev 2012-05-14 18:41:11 följande:
    Testade blankt på äl+8 :)
    Vad väntade jag mig?
    Men hörrö... ÄL+8 ... lugna sig nu.. Få plussar då
  • Inelg

    Jag har ALDRIG vetat när ÄL är förutom när jag tagit stickor ;) hade inte enblekaste innan jag provade apiforce och Rosenrot som gjorde att jag kände min ÄL för första gången. ;)

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus