• lilaemma

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    lillsnurrans test ser definitift positivt ut! GRATTIS!


  • lilaemma

    Kunde inte hålla mig... tog ett nytt test 10mul den här gången. Samma sak igen. Men nu tror jag att jag listat ut "felet" det är nog så att det blir lite färgrester innan själva testytan och att testytan är blank... det tror jag i alla fall... men som sagt... kommer nog ändå inte kunna låta bli att testa dagligen igen ;)

  • lilaemma
    lillabambi skrev 2011-10-08 12:02:51 följande:
    Vad menas med 10 mul? Är de de känsligaste eller vad? E lite trög : p
    Jepp, de är känsligare. De mäter 10mul hcg per milliliter urin. Vanliga tester mäter 25mul och vissa mäter 50mul. Tror de oftast använder 50mul hos bm
  • lilaemma

    Nähäpp. Det var bara spök på testen. Idag testade jag med ett nytt 10mul test och jag ser vart strecket ska bli, men det är vitt. Så nu ska jag hålla mig till på lördag (eller låta bli att testa i alla fall ;) ) Tycker ändå babytimes är roliga, just för att man aldrig riktigt får ett helt klart negativt, utan väldigt mycket märkliga streck  att analysera... ;)

  • lilaemma

    Slemmis: Jag röstar också för något på gång enligt översta testet. Håller tummarna...

  • lilaemma

    Slemtorsk: Det är ju det jag säger, det är roligast med babytimes, man hinner få lite förhoppningar av och till... ;) Jag hoppas dock på att dina streck är riktiga och inte bara för att man ser vart strecket ska vara...

  • lilaemma

    Slemtorsk: Lycka till med uppkörningen! Teoriprovet kommer du klara galant. Jag blir också toknervös när någon ska sitta brevid och bedömma mig. Själv pratade jag hysteriskt hela min andra uppkörning och grät emellanåt... trots detta lyckades jag få godkänt... Det kan hända dig med ;)

  • lilaemma
    linnsi skrev 2011-10-09 19:29:41 följande:
    Åååååh, ikväll började jag aaaaana ett svagt svagt rosa streck :) Använder testlagrets, är BIM-3 och har inte ens anat en liten skugga de andra dagarna, eller ens i morse. Jag har även fruktansvärt ont i brösten, mår illa hela tiden, är väldigt trött och kissar hela tiden.

    Nu känner jag mig positiv inför i morgon och HOPPAS innerligt att det visar starkare då! Slänger upp bild i morgon så får ni hjälpa mig att kolla ;) 
    Håller tummarna. Testlagret har jag heller aldrig sett nått på om det inte varit nått på G...
  • lilaemma
    Sockersöt88 skrev 2011-10-10 12:33:38 följande:
    Har en liten fråga. Eftersom jag aldrig testade mig när jag väntade sonen, undrar jag nu när man skall testa sig? Har clear blue test hemma och mensen är beräknad tills fredag denna vecka. Har det lite nervigt och skulle gärna vilja testa så fort som möjligt, men lönar det sig att vänta och se om mensen kommer?
    Det lönar sig definitift att vänta till BIM, men man kan få + redan innan, men risken är att man får - fast man är gravid. Om man ska testa innan BIM rekomenderas morgonurin. Detta sagt: Jag hade testat för länge sen ;)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester