• lilaemma

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Smurfan: Om det är testen som finns i ditt galleri så säger jag grattis och håller tummarna för att allt går bra!

  • lilaemma

     


    Har nu fått babytimes tester hem. kunde inte låta bli. Så här är dagens spöksträck (efter tiden får alltid efter tiden streck på dessa... Mycket roligare att testa med än testlagret- de säger ju bara nej... ;) )
  • lilaemma
    Knasten83 skrev 2011-10-03 15:49:32 följande:
    brukar du få sådana svar utan att det är ngt?
    Tyvärr... Först trodde jag verkligen att det var något, men eftersom det alltid blir så och aldrig starkare än så, så har jag insett att det bara är så de här testen fungerar på mig.
  • lilaemma
    Choccolat skrev 2011-10-03 16:17:29 följande:
    Det ser ju verkligen positivt ut.. har du fått så förut menar du utan att det varit något?
    Jepp. Tyvärr... Sen i juli så varje gång jag testar med babytimes tester... Testlagret säger klart nej. Men som sagt: det är efter att tiden gått ut... så det räknas ju inte som + på nått sätt... Men det gör ju testandet lite mer spännande ;)
  • lilaemma

    Tror inte det är halten HCG får samma sak på babytimes "normalkänsliga"... tror faktiskt inte jag får så på de känsliga...

    Har i alla fall försökt att få nån sorts undersökning gjord, men de verkar inte så peppade på det... Har haft konstant mensvärk sen i hm.. juni/juli eller nått sånt... men ingen mens (ammar fortfarande så det är inte konstigt i sig...). Lyckades tjata mig till en gynundersökning för typ två veckor sedan, men det gjorde mig inte direkt lugnare... (så om ni har läst min anonyma tråd så har jag outat mig nu... ;) )

  • lilaemma
    slemtorsk i din bralla skrev 2011-10-03 20:42:39 följande:
    jag har inte läst något i någon anonym tråd så jag har inte en aning

    Men om du får streck på de testen så har du ju antingen någon slags hormonrubbning eller så har du fått en hel hög med deffekta tester, för som sagt jag har inte fått några sånna streck på samma typ av tester. Pratade med en kompis som använder dem också och inte heller hon har fått streck efter utgången tid (eller spökstreck)

    Men om du har ont i magen så sök akut till kvinnokliniken...överdriv lite Då brukar man få komma fram, nu vet jag inte var du bor men jag vet en SUVERÄN gynekolog i Göteborg.. han kan upplevas som lite väl hafsig för han jobbar snabt som attan men han är otroligt pålitlig och effektiv och lyssnar på sina patienter, så bor du i närheten (själv bor jag 8 mil från Göteborg men går fortfarande hos honom- gjorde även det då jag bodde 15 mil från Götet)
    Fast som sagt: strecken kommer efter att tiden gått ut. På alla test (är uppe i över 40 st nu). Men aldrig på något annat test än just babytimes. Inte på testlagret. Inte på ... hm... vad det nu hette...
  • lilaemma
    slemtorsk i din bralla skrev 2011-10-03 20:47:33 följande:
    men streck som kommer efter tiden har gått ut ska man ju ändå inte bry sig om......är det wondfo du tänker på...??

    Jag har som sagt testat en del och har aldrig fått streck som kommer upp på babytimes men däremot på testlagrets (efter utgången tid alltså).

    Resultat efter utgången tid är inget att lita på har jag fått lära mig (den hårda vägen)

    Och om du har ont, sök vård igen för så kan du ju inte ha det..
    Precis! Därför vet jag att mina är spöksträck. De finns inte där fören tiden gått ut, men alltid efter tiden gått ut. Så jag har slutat oroa mig för dem. Att ha ont är däremot inte så kul. Och särskilt inte när man inte får gehör hos sjukvården... Funderar på att ringa privat gyn, men känner mig så dum när jag nu redan varit hos läkare två gånger...
  • lilaemma
    slemtorsk i din bralla skrev 2011-10-03 21:23:14 följande:
    Du ska inte känna att du känner dig dum... det är inte okej att gå omkring och behöva ha ont, det blir ju ett orosmoment i sig också.. vilket kan skapa stress och ångest i sin tur

    Men jag funderar på en sak.. hur länge har du haft ont och hur länge har du ammat.. jag vet att många får kramper i livmodern när de ammar ....kan det vara något sådant?

    Får man fråga vad de sa när du var där hos läkaren??

    Och självklart ska du söka privat om du inte känner att du får gehör hos landstinget.. jag går absolut inte till någon vårdcentral eller landstingsanknuten vårdgivare utan alltid privat, allt från tandläkare till gynekolog för jag upplever inte någon trygghet på vårdcentralen, får aldrig samma läkare 2 ggr och det är stressigt. Hos privata läkare får man TID vilket är oerhört viktigt om man ska kunna beskriva sina besvär ordentligt..
    jag har haft ont i ca 3-4 månader nu och har ammat sen dottern föddes för drygt 13 månader sedan. Alldeles i början hade jag också ont, medan livmodern drog ihop sig, men det gav sig ju ganska snart.

    Den första läkaren sa att jag hade för dåliga järndepåer och inte fick äta järntabletter eftersom jag ammade och att "mensvärken" skulle nån sjukgymnast kunna hjälpa mig med. (har sedan fått veta att man visst får äta järntabletter och är ganska övertygad om att smärtan inte kommer från muskler...)

    Den andra sa att jag skulle sluta amma så skulle mensen komma (fast jag vill helst inte att den kommer, har inte brottom att bli gravid eller så, vill bara inte ha ont). När jag tjatat mig till en gynundersökning så konstaterade hon att jag var öm lite överallt (mest i äggstockarna), att jag var röd och irriterad och att livmodern var "välfylld" så mensen skulle komma snart. Sen klagade hon över trenden med långtidsamning och över att vissa knappt ammar alls... (verkar som att man gör fel hur man än gör...)
  • lilaemma
    Jessicaervasti skrev 2011-10-04 15:03:58 följande:

     


     


    Tycker det ser ut som att man ser var strecket skulle bli, och där är det vitt. Alltså ungefär så negativt som det kan bli. Tyvärr. Men det kan ju bli bättre om några dagar...
  • lilaemma
    EmmaW84 skrev 2011-10-04 12:39:29 följande:
    Tack alla! Idag fick jag ett svagare plus och är helnojig men det kan ju bero på en så enkel sak som att jag inte hade hållt mig så länge innan jag testade. Nojig som man är så klommer jag antagligen inte kunna vänta utan testar igen redan idag. Suck!
    Håller tummarna för att det bara var för mycket vatten i förhållande till urin i kisset/att du hållt dig för kort stund. Att testa igen idag kommer inte hjälpa dig, men jag förstår så väl att du "måste"...
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester