• lilaemma

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Barndrömmar skrev 2013-05-01 07:05:33 följande:
    Jag är arg. Tog ett till test idag. Svagt streck. Jag skiter väl i hormonnivån! Jag vill bara ha ett JA du är gravid eller NEJ du är INTE gravid. Jag borde ju tala för de flesta i denna fråga!? Den enda anledningen till att skapa test som visar svaga positiva resultat är att mind-facka oss till att bli osäkra och därmed köpa fler test varpå dem tjänar mer pengar. Jävla skittest. Jag har fått två svaga resultat denna vecka och bestämmer härmed att jag ÄR gravid. Nära lust att anmäla företaget som gör dessa Apotekets test.
    Om du bara vill veta Gravid eller inte så vänta med att testa och använd CB-digital (eller köp ett digitalt flergångstest.) Anledningen till att man gör tester som visar svagt är ju för att vi kräver att de ska vara så extremt känsliga så att vi kan få veta så extremt tidigt...
  • lilaemma
    PatKay83 skrev 2013-05-11 17:38:07 följande:
    Hej alla. Jag lade upp några stickor här för några dagar sedan då jag hade fått streck på billiga testa tidigt från tradera. Testade ett digitalt och det stod "not pregnant" och för tre dagar sen fick jag mens. Trodde jag iaf. Igår kväll tog jag det sista testa tidigt mest för skojs skull. Till min förvåning var det jättestarkt och eftersom att jag skulle börja med ny inseminationsomgång så bestämde jag att jag skulle testa med ett från apoteket på morgonen(om man börjar ta hormoner så kan man skada fostret).

     


    Blev rätt paff av resultatet och det bara fortsatte. Visst är det så att man kan ha blödning utan att det är missfall eller mens??
    Ja man kan blöda utan att det är mf. Håller tummarna för att det är så för dig. Det kan också vara så att det tar ett tag innan hormonerna går ur kroppen efter ett mf... Men att det står 2-3 är ju ett gott tecken!  
  • lilaemma
    Hotshotbabe skrev 2013-05-12 22:58:07 följande:
    www.familjeliv.se/hem/hotshotbabe/galleri.php

    Titta gärna på mina konstiga streck ... Vet ej hur man ska tyda dom! Båda är tagna på olika tillfällen
    Det skulle kunna vara färg som fastnat i kanten till där strecket ska bli. Är det bara det smala som syns eller finns det någon färg på resten av testytan? Är bilderna tagna inom tiden?
  • lilaemma
    Lijkan skrev 2013-05-13 07:49:36 följande:

    bäst på test är värdelösa!! Fick skumma streck på dem, som till och med ökade i styrka. Skittest. Beställer aldrig därifrån igen.
    Streck som ökar i styrka låter som ett plus. Tidigt mf kanske? (kemisk graviditet) händer hemskt ofta. Alla test kan  få "spökstreck" särskilt när man analyserar lika mycket som vi...
  • lilaemma
    Negativia skrev 2013-05-13 07:44:56 följande:
    En liten tanke i min lilla förvirrade hjärna :P
    Om man vet att man har haft ägglossning (testat med sticka), och om ägget då inte blir befruktat då måste det väl ut någon gång i form av mens? Man kan inte ha ägglossning, sen ingen mens och sen ägglossning igen väl? Eller?
    Det är inte säkert att man har ägglossning bara för att man fått plus på älsticka... 
  • lilaemma
    Magneten skrev 2013-05-13 16:44:56 följande:
    BIM -2, blev så nyfiken. Detta är vårt första försök. Vad tror ni?

     


    Solklart plus. Grattis!
  • lilaemma
    josieme skrev 2013-05-20 08:51:01 följande:
    Verkar inte som bilden vill komma med, men den ligger i mitt bildalbum i kategorin starka bilder
    Kan inte komma in dit. Står bara att mappen standarbilder är tom, finns inga andra album att välja på...
  • lilaemma
    flerbarnsförälder skrev 2013-05-21 19:42:23 följande:
    Hur kommer det sig att det inte blev något streck alls på testet som ska mäta från 10? och med cb digitaltest med veckor blev det gravid 1-2
    För att även om du hade haft bara ett märke så är det olika känslighet... Du har testat så tidigt att det inte ger utslag på alla test, men du är helt klart gravid. Grattis. (de som mäter 10mul blir aldrig starka.)
  • lilaemma
    AsterA skrev 2013-05-24 20:06:18 följande:
    Tack! Här kommer en till bild. Jag tycker att på mobilen så ser strecket rosa ut. Men jag skriver från datorn nu och där är det inte samma sak.

     



    Ser ut som ett svagt positivt test!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester