• strumpan123

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Vågar man hoppas? Tidiga verkade starkare idag och RFSU visade! Har aldrig sett ett streck på dom förutom de jävla gropstrecken men nu. Hoppas hoppas testa ikv med testlagret om dom kommer i lådan. Alltid plussat starkare på kvällen.









  • strumpan123
    Hallonfrossa skrev 2017-03-08 08:11:11 följande:

    Jag ser något men väldigt svagt! Hoppas det ökar för dig, men ser väldigt lovande ut :)


    Åh hoppas :)
  • strumpan123

    Mina streck var spökstreck antar jag konstigt på RFSU där jag aldrig sett nåt innan. Fick mensen 1 dag tidigt, höll på i 4 dagar brukar vara i 7-8. Jättekonstigt, har konstant mensvärk nu efter också, känns som något inte är som det ska. Får kolla upp om det fortsätter nån vecka till.

  • strumpan123

    Åh varför kan det inte bli tydligt! Hade fel inställning på kameran först också. Får se imorgon bitti har ett till. Mannen tror :p











  • strumpan123

    Jag kommer dock vara skeptisk ända tills det är riktigt tydligt. Blivit lurad så mycket nu. Detta var nog det starkaste early hittills iaf.

  • strumpan123

    Och nu på morgonen syns det knappt. :/ jävla test. Får hoppas att det är som det brukar och visar starkare på kvällar. Är väl bara att vänta..drygt.

  • strumpan123

    Nån som har erfarenhet av babyplan tidigt test om det är mycket spök?

    Fick dessa men syns väl inte.

    Sen vill jag säga att det är trist med negativa kommentarer. Jag vet att jag testar tidigt och jag vet att det är nästintill omöjligt att få plus. Är testtokig som så många andra här.. borde ha mer tålamod men har inte det.



  • strumpan123
    Miss Maria skrev 2017-03-31 18:28:47 följande:

    Tidigt plus skulle jag säga :)


    Hoppas hoppas. Bara äl+9 idag. Vill så gärna plussa och slippa två års väntan på plus som med dottern därför jag är så ivrig
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester