• strumpan123

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Tack, ser dock mörkt ut :( vill inte bli nåt på stickorna


    OKV3 skrev 2015-01-25 22:24:01 följande:

    Håller tummarna för dig.


  • strumpan123

    Beställt hem nya tester från bäst på test, hoppas dom kommer imorgon. Men tror inte jag är gravid, isf hade det blivit nåt på stickorna nu

  • strumpan123

    Ja det ska jag verkligen göra, ska vänta några dagar till.


    frestelsen skrev 2015-01-26 12:27:37 följande:

    Då tycker jag du ska ringa testlagret o gnälla!


  • strumpan123

    Såg också detta men det lär ju ha brustit totalt igen med tanke på att det nu är fel på kassett, stav och kanske digitala som jag tog. Ska kontakta dom nån dag framöver.

    Alla andra test är negativa. Tagit 5 olika test från 3 olika märken efter det falska positiva


    OKV3 skrev 2015-01-26 23:11:57 följande:

    Hittade denna text.

    Testla­gret

    2014-11-09

    Testlagret.se och företaget Tento Medical AB publicerar denna tråd på Familjeliv.se med anledning av det stora antal kundärenden och diskussioner i sociala medier som just nu förekommer angående Testlagret graviditetstest, modell sticka med tillverkningsomgång/LOT med nummer 140803.

    Efter omfattande analyser och kvalitetskontroller har det nu upptäckts att cirka 1-2% av alla stickor som sålts ur LOT-nummer 140803 kan visa ett tydligt falskt positivt testresultat, vilket innebär att dessa stickor kan ge ett tydligt "plus" även om man inte är gravid.

    Med anledning av detta återkallar Tento Medical AB, Testlagret.se, samtliga stickor som sålts ur LOT 140803. Du som har köpt stickor av detta LOT-nummer kommer att få ett brev hem med nya stickor ur en ny tillverkningsomgång samt en uppmaning att omgående slänga samtliga stickor som har märkning 140803.

    Har du köpt Testlagret graviditetstest, stickor med LOT 140803 någon annanstans än genom Testlagret.se kontakta kundtjänst på kundtjanst@testlagret.se.

    Efter en utförlig utredning har Testlagret konstaterat att produktens kvalitetsbrist inträffat i fabriken när olika typer av produkter har tillverkats med samma utrustning. Fabriken har brustit i sina rutiner genom anställda som inte följt gällande rutiner. Vid omställning från att producera ägglossningstest till att producera graviditetstest har anställd i fabriken glömt att rengöra utrustningen. Detta har fått konsekvensen att de första cirka 500 stickorna ur graviditetstest, sticka, LOT 140803 i själva verket är ägglossningstest och inte graviditetstest. Ett ägglossningstest ger utslag på förekomst av hormonet LH i urinen, som normalt finns i en lägre koncentration hos alla kvinnor och män.

    Testlagret.se har sedan 2006 sålt miljoner graviditetstest och ägglossningstest till svenska konsumenter och står för en mycket hög kvalitet. Därför ber vi djupt om ursäkt till kunder som blivit direkt eller indirekt påverkade av detta.

    Testlagret.se går ut med denna information för att informera alla som köpt Testlagrets graviditetstest, sticka, med LOT 140803 att OMGÅENDE SLÄNGA DESSA, utan undantag. Andra produkter i sortimentet är kvalitetskontrollerade och är inte berörda av denna defekt.

    Vi har nu infört en mycket striktare kvalitetskontroll för samtliga av våra produkter där ett stort antal av alla produkter kvalitetskontrolleras i flera olika stadier av produktionen och vid leverans från fabriken. Vi kan garantera att detta inte kommer att kunna hända igen i framtiden.


  • strumpan123

    Dålig kamera så det syns knappt men äl+-6 och jag har tagit två st idag så hoppas det inte är nå fel på testen! Detta tog jag nyss.
    Rosa i verkligheten, kanske inte syns på bilderna






  • strumpan123
    Åt primolut nor för att skjuta upp mensen under en resa och fick min mens 6.e så hart räknat på det.
    Vi hade sex förra måndagen första gången på flera veckor så det är det tidigaste det går att få det till så det var ju roligt...nu ska man vara rädd att vänta mf :/

    Får väl se då, det är det negativa med att börja testa tidigt men kan inte hålla mig.

  • strumpan123

    Ojoj vilken diskussion det blev, det var inte min mening..

    Hade rosa svagt imorse med, har beställt hem från testlagret och ska se om dom ger utslag också.

    Som sagt hade jag sex den 19.e innan det var det 4 veckor sedan vi hade det och testade med dessa test för några dagar sedan för att kolla om de blev helt blanka vilket dom var.

    Vem vet om ägget redan hade släppt i måndags, man får ju hoppas på det.

    Blev lite ledsen över att få skit kastat om MF då jag har historia med mkt MF så ville vara glad och försöka tänka positivt inte förvänta mig att få mf nu på försök med andra barnet.

    Det är rosa streck vilket innebär hcg! Grått streck=spök. vore ju jäkligt trist om spöken har börjat bli rosa på testen nu också.

  • strumpan123

    Första gången jag försöker från telefon. Lika svagt idag men jag ser ju att dom är rosa i verkligheten men börjar bli orolig då inget annat test reagerar. Blir så less på dessa skittest. Dom ska fan inte bli rosa!! Mannen ser det också och han är testblind när jag visar svaga streck annars

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester