• lilaemma

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    CoronaPixel skrev 2012-10-31 19:43:15 följande:
    www.familjeliv.se/hem/coronapixel/gallery/php...

    Vet inte om detta fungerar men jag provar.. :)   
    Ser lite "smetigt" ut. Kan vara färgrester... Var det inom tiden?
  • lilaemma
    Elizabett skrev 2012-11-01 06:32:24 följande:
    God morgon! Har en lite intim fråga! :) Hur många gånger brukar ni "försöka" varje ägglossning? Hann bara med en gång denna gång och borde vara någonstans på ÄL +7 nu, kan man ändå ha en liten chans att lyckas?

    Grattis till alla plus!
    Alla oskyddade samlag är ju en "risk för graviditet". Om det var i närheten av äl så är det ju troligare. Men ibland överlever de osedvanligt länge. Håller tummarna för dig!
  • lilaemma
    suetrag911 skrev 2012-11-02 07:31:24 följande:
    Godmorgon tjejer!
    I tisdags fick jag ett svaaagt plus med ACO preg, som fortfarande är kvar..
    Imorse testade jag med RFSU(bim-2 eller -1€ och fick tokneg..
    Någon som varit med om liknande?
    Om det första verkligen var positivt skulle jag tippa på kemisk graviditet. Händer väldigt ofta eftersom vi testar så tidigt. Surt är det och ledsen blir man. På tre dagar ska hormonmängden ha fördubblats om det utvecklas som det ska. Tyvärr är ett negativt efter ett positivt aldrig ett bra tecken.
  • lilaemma
    Maramina skrev 2012-10-31 10:51:18 följande:
    Har använt dom testerna under några månader och det har inte blivit så för mig innan. Men du har kanske rätt i alla fall
    Hur har det gått för dig?
  • lilaemma
    slemtorsk i din bralla skrev 2012-11-03 10:05:30 följande:
    så svagt var ju mina först i början också.....var är du i cykeln? Jag vågar nästan säga grattis för de digitala har jag aldrig hört talas om ska spöka..
    Dag 34. Brukar ha 35dagar men hade nog en kemisk grav förra månaden, så cykeln är nog like kajko... Trodde att jag nog haft äl för typ tre dagar sedan, men måste vart mer än så... För två cykler sedan fick jag också YES på digitala, sen NO och sen Yes igen... men sen bara YES... så antingen spökade den eller så var det nått som sket sig då med... Vågar definitivt inte ropa hej ännu...
  • lilaemma

    Jssons bild trixad


     



    Svårt med en så suddig bild, men visst anar man nått... håller tummarna....
  • lilaemma
    Jsson skrev 2012-11-03 12:15:03 följande:
    Haha va? Är inte så teknisk :) kan ge det ett försök med vanlig kamra detta var med mobilen :)
    Ja, gör det!
  • lilaemma
    Palma skrev 2012-11-03 12:48:24 följande:
    Hej på er. Skulle bli jätteglad om någon här kanske kan svara, man blir ju galen av grubblandet! Blir svaga plus alltid starkare efter ett par dagar? Om man är gravid alltså. Testade igår och fick ett svagt men tydligt plus. Det kan dock vara rester efter ett mf för 4v sedan. Jag blödde en v och sedan har vi haft sex var tredje dag. Är er erfarenhet att plusset/strecken alltid blir starkare efter ett par dagar om man är gravid? Försöker hålla mig till i morgon, då tänker jag testa igen. Om det är lika svagt då, kan jag då vara säker på att jag inte är gravid. Och tvärtom, är jag gravid om det är starkare? Eller kan det vara missfallet som spökar i alla fall?
    Det kan ta några dagar, men om det inte blir starkare är det inte bra. Hcg fördubblas varannan till var tredje dag i tidig graviditet så ökningen går ganska fort i början. Om du däremot testat med extra känsliga tester så kanske de aldrig blir starkare eftersom de innehåller mycket mindre mängd färg för att inte ge falska plus. Om det stegrar fyra veckor efter mf så bör det vara ny graviditet och inte den gamla som spökar...
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester