• Jsv17

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    jhk88 skrev 2017-04-25 19:44:34 följande:

    Här är där jag tycker mig se ett streck...


    Jo det är nån skugga där... svårt att säga om det är spök eller ej... håller tummarna
  • Jsv17
    säkerhet08 skrev 2017-05-01 17:27:33 följande:

    Positivt eller negativt? ????


    Positivt! Ser alldeles för tydligt ut för att vara spök. Grattis
  • Jsv17
    säkerhet08 skrev 2017-05-02 12:48:52 följande:

    Jag fick som ni sagt i tråden ett positivt graviditetstest, det testet togs igår morse, imorse när jag tog ett nytt så såg jag fortfarande ett streck, men som var mindre synlig jämfört med igår. Är detta normalt? / Den sjukt oroliga!

    BIM på torsdag..


    Så tidigt när hormon nivåerna är så låga så kan det ju variera beroende på hur mycket vatten du druckit osv så skulle inte oroa mig så mycket då det bara skiljer en dag mellan testen, prova och vänta 48h (jättesvårt jag vet!) så borde strecket vara starkare, har läst här innan också att vissa faktiskt testat starkare på eftermiddagen/kvällen än på morgonen så du kan ju prova i eftermiddag.

    Lycka till, hoppas på starkare streck
  • Jsv17
    Ellebje skrev 2017-05-02 13:52:20 följande:

    Var tvungen att testa ett till. . Ännu tydligare nu än imorse!? Detta är inom tiden


    Ser ju definitivt ut som att det är ngt på gång där, du är förmodligen gravid, vågar mig på ett litet grattis
  • Jsv17
    Pulvermos skrev 2017-05-09 16:14:22 följande:

    Måste fråga igen om någon lyckats få spök på PE testen? Här har jag höjt mättnaden och kontrasten mest för att jag faktiskt inte tror jag inbillade mig, något var det ju där men frågan är ju bara vad :-/


    Jag ser nu på de redigerade, verkar ju som att det kanske är något på gång där, testa igen om ett par dagar
  • Jsv17
    Skrutt 83 skrev 2017-05-13 06:44:21 följande:

    Glömde bilden


    Så där såg mitt första test ut, spm jag tolkade
    Skrutt 83 skrev 2017-05-13 08:24:24 följande:

    Nu när det torkat är det fortfarande tydligt blått och syns i alla vinklar och ljus. Kan Spökstreck vara så tydliga? Någon annan som fått plus på cb men neg på annat test och sen varit gravid?


    Jag fick så där på mitt cb, stickan från Apoteket var helt neg så jag tolkade det som spökstreck och negativt, sen kom det ingen mens, testade igen tre dagar senare och fick plus på Apotekets, vanliga cb och 1-2 på digitala. Jag är i v. 11 nu Så jag hade tolkat det där testet som positivt
  • Jsv17
    Skrutt 83 skrev 2017-05-13 17:06:15 följande:

    Konstigt att det inte fungerar, Prövar lägga upp bild igen


    Fast där är ju definitivt nånting också, tycker det vore konstigt om både vanliga cb och earlt testet skulle ge spök... Båda strecken är ju dessutom blå och inte grå, och det tycker jag mig seäven med upplösningen här på FL, är ju liksom 2 stickor mot 1 nu. Om ett test kan ge så sär tydliga spökstreck med rätt färg då borde det faktiskt inte få säljas! Men ibland även om du använt ett märke tidigare kan de ha ändrar tillverkningsmetod eller leverantör och är inte exakt samma som innan så jag skulle inte låsa mig fast så mycket vid att testet varit på ett visst sätt för dig förut, jag skulle bli förvånad om det visade sig att du inte är gravid, jag skulle nog våga mig på ett digitalt till imorgon om jag var du. Håller tummarna!
  • Jsv17
    Freya18 skrev 2017-05-13 10:07:49 följande:

    Testade spontant med CB testa tidigt igår på eftermiddagen. Första gången jag testar med dem.

    Testet var negativt. Stirrade på den i en kvart. La undan den i lådan för att sedan ta upp testet igen efter 1 timme när jag plötsligt skådar ett streck! Hela kvällen satt jag och stirrade på strecket som poppade upp helt plötsligt. Försökte analysera om strecket var grått eller blått.

    Ni som har testat med CB tidiga, är det vanligt och få ett streck efter torktiden??? Aldrig fått så med andra märken nämligen.


    Jag vet att dom säger att man inte ska läsa av efter tiden, men jag har heller aldrig fått tillstymmelse till streck på något test varken inom eller efter tiden om jag inte varit gravid. Så jag skulle också bli väldigt konfunderad, då jag har svårt att tro att finns ingen hcg i kroppen alls att det ska bli nåt efter tiden då, vad ska "skapa" det strecket? Jag hoppas verkligen att det var ett tidigt tidigt pluss för dig, borde ju vara tydligare och inom tiden om bara 1-2 dagar isf, håller alla tummar och tår!
  • Jsv17
    Dsf skrev 2017-05-13 23:24:47 följande:

    Hej! Jag fick missfall den 13/4. Har tagit bara negativa gravtester efter det. Har mått lite kasst de sista dagarna så ikväll tog jag ett test. Vad tror ni?


    Om du testat neg med cb innan efter MF så skulle jag def. tolka det där som ett nytt pluss!
  • Jsv17
    Freya18 skrev 2017-05-14 18:00:00 följande:

    Är det vanligt att CB Plus får ett rött streck efter torktiden? Klassar detta såklart som negativt. Är bara nyfiken på varför testet reagerar på detta sätt? Har aldrig varit med om att ett streck dyker upp efter torktiden. Detta är tredje CB testet på två dagar och alla tre får ett streck efter 15 minuter. Mer grå i färgen (Early), men CB Plus fick ett rött streck.


    Alltså jag finner det så konstigt att folk får så tydliga spökstreck, mina "spökstreck" har jag aldrig ens lyckats då på bild.... Alltså jag tror, och hoppas, att det nog är nåt ändå
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester