• Stenbock7

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Anonymgbg skrev 2017-07-02 19:44:07 följande:

    Ja vågar nog tyvärr inte tro att de är något då de inte skett någon stegring. Borde hänt en del på två dagar :(


    Fast Joo, dagens test visar ju ett streck - på det andra ser jag ingenting :) Och om det är ett rest är du gravid! Grattis :D Min förra graviditet visade ett så svagt test på BIM-3. Tyvärr slutade det i mf, men jag skulle absolut säga grsttis :)
  • Stenbock7
    Skrutt 83 skrev 2017-07-06 11:14:30 följande:

    Jag skakar!! Jag är gravid!!!!!! Fick precis tydligt blått plus på cb och svagt på testlagret och PE!! Digitala sa fortfarande ej gravid men är nog precis på gränsen! Så sjukt lycklig!! Nu ska jag försöka njuta och inte nojja för mkt! Tusen tack för pepp. Lägger in bilderna! För mig visar PE svagast och cb tydligast å starkast


    Grattis, världens bästa känsla :D <3
  • Stenbock7
    Amser skrev 2017-07-06 22:13:08 följande:

    Hej! BIM -2 idag, har gjort IVF. Vad tror ni om detta? Vågar jag hoppas?


    Solklart pluss, grattis!! :D
  • Stenbock7


    BIM-7 och jag inbillar mig att det är ett streck. Jag såg inget självklart, men inbillade mig att det var ett svaaaagt streck ändå. Ökade kontrasten lite. Vad tror ni? Jag har köpt ett CB early som jag ska ta imorgon när jag vaknar, det borde nog visa i så fall.
  • Stenbock7
    Estrella81 skrev 2017-07-31 17:23:54 följande:

    Hej!

    Äl +10 idag, negativt imorse men jag tycker jag ser något svagt... Svårt att se om det är grått eller rosa. Vad ser ni?

    Tack för hjälpen! :)


    Syns tydligt tycker jag! :) Stort grattis!!! Kram
  • Stenbock7
    germany skrev 2017-07-31 19:20:34 följande:

    Jag ser på din bild :) Tidigt för dig att testa. Hoppas du snart  om någon dag får ett bättre testbevis :)


    Det är ju väldigt svagt, knappt märkbart eller bara inbillning. Men ska testa imon morgon, lägger ut då om det inte är solklart negativt. Tack gulliga för ditt svar i alla fall! Hur går testandet för dig?
  • Stenbock7

    BIM-6. Tog ett nytt test, första gången med CB early. Kände mig hoppfull innan och tänkte att det skulle synas, men så ser jag knappt något alls. Inbillar mig ett svagt streck/skugga men många kallar ju det för spök. Har någon av er plussat så tidigt med detta test och fått starkt/starkare/något streck?

  • Stenbock7
    Moodie skrev 2017-08-01 20:12:35 följande:

    Jag ser en stegring, men väldigt svaga sträck på båda.


    Tack för ditt svar! Ja, det är ju bara på ÄL+8/9 så räknar inte med starka streck. Ska försöka vänta någon mer dag sen testa igen :)
  • Stenbock7


    Åh är så chockad nu!! Tyckte mig se en svaaag linje i förrgår kväll, BIM-7. Tog ett test igår, ett idag på morgonen. Bilden ovan är från imorse. Kunde inte hålla mig för jag har haft extra mkt flytningar och känt mig sur och svullen, lite för tidigt för PMS. Så jag köpte digitalt och testade nyss. Trots det inte var morgonurin blev detta resultatet :D Fattar ingenting. BIM-4 idag!

  • Stenbock7
    hggeli skrev 2017-08-02 07:46:28 följande:

    Grattis :D :D syntes på tidigare test det var positivt! wihooo! så kul! 


    Tack!! :D Ja, jag trodde nästan att jag inbillade mig så svagt strecket var. Men icke :D
  • Stenbock7
    Test14 skrev 2017-08-02 09:57:25 följande:

    Blankt igår på morgonen,eftermiddagen synligt men knappt och nu på morgonen fastnar det på bild(tycker jag iaf ;)) tog ett extra i samma urin och samma resultat.


    Ser lika "svaga" ut som mitt :D ta ett digitalt??? Lycka till, skriv hur det går!
  • Stenbock7
    evve88 skrev 2017-08-02 07:08:26 följande:

    Ja man blir ju galen!! Har massa symptom, som jag inte haft tidigare månader alls.. testade mig i morses och då var det helt negativt.. fattar inte alls, måste vart spök igår? :/ men det var verkligen ett plus, om än svagt.

    Hur går de för dig?


    Jag skulle se det som positivt, mitt var lika svagt och jag fick plus på digitalt idag (BIM-4) :D se mina bilder ovanför. När har du BIM?
  • Stenbock7
    evve88 skrev 2017-08-02 17:20:00 följande:

    Åh stort grattis!! Är de första??

    Jag ska ju enligt appen ser jag nu inte ha BIM förrän måndag, så BIM-6... (hade två appar och en sa på lördag men den hade mätt fel)

    tog ett digital nu i eftermiddag men missade att man skulle hålla den i koppen i 20 SEK och höll bara fem.. tog jätte lång tid innan jag fick ngt resultat men de stod ju inte gravid! Undra om de kan spela in att jag inte gjorde som de stod korrekt ???

    Men Nu har jag fått migrän också som jag brukar ha innan mens så har lite tappat hoppet! Men får testa mig på måndag igen :)


    Tack!! :D Ja, det är första men fick missfall i maj så vågar inte riktigt hoppas på för mycket än. Jag har också BIM på söndag eller måndag, lite oklart för förra månaden kom mensen 2 dagar tidigare så jag har 26-28 dagar cykel. Slutade med p-piller i mars och blev gravid direkt då.

    Är det ert första? :) Hmm, digitala testen är ju ganska dyra. Har du andra symtom? Vänta till lördag åtminstone innan du testar igen? :)
  • Stenbock7
    evve88 skrev 2017-08-03 21:30:28 följande:

    Here we go again :p bara jag som anar nått?


    Syns! Svagt men tydligt, du har starkare än vad mitt var när jag plussade med digitalt :D GRATTIS!
  • Stenbock7
    josefinost skrev 2017-08-04 08:30:58 följande:

    Oj det där var ju jätte tydligt, inte en skugga i mina ögon. Måste vart något väldigt fel på det där testet om det blev så där starkt och du inte var gravid.

    Det återstår väl och se om det blir starkare om ett par dagar, men tålamod är inte riktigt min grej plus att jag känner mig jätte gravid (skengravid antagligen) :-/


    Hej! Kolla mina tidiga test, det var knappt en skugga men jag år gravid :) Klicka i "visa endast" så ser du. Jag har aldrig fått spök på testlagret, ert streck är ett streck :) Lycka till!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester