• Stenbock7

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Malinn skrev 2017-04-09 03:04:16 följande:

    Hejsan. Spökstreck? Älflytning 26/3, haft mens 15:e två månader i rad. Har molande värk som kommer och går varje dag, illamående. I fredags gick jag på toa 5 ggr på 6 timmar


    Hmm, svårt att se. När har du BIM? Jag plussade "säkert" i fredags och redan i torsdags tog jag ett test med svagt streck (BIM-dagen). Mitt test blev starkare på eftermiddagen, kan du testa senare idag? :) Håller tummarna!
  • Stenbock7
    Malinn skrev 2017-04-09 19:38:36 följande:

    Hej. Har haft mens 15:e i två månader så den borde komma 15:e. Testade igen tyckte mig se något som skymtade men lite osäker. Hur stor chans är det att det blir något om man har s två dagar efter äl?


    Oj, svårt.. det sägs ju att man inte kan bli gravid efter ÄL, men vi hade avbrutet samlag någon DSG innan jag hade ÄL och sen fullt ut tre dagar efter ÄL, och jag är gravid nu. Hur det gick till är lite oklart men ska ringa bm och boka tid. Blir spännande att se när "befruktningen" ägde rum. Om du ska testa så tidigt innan du har BIM är det bättre att köpa clear blue early tror jag :) Lycka till!
  • Stenbock7
    Milou3 skrev 2017-04-09 21:30:40 följande:

    Jag har blivit gravid av avbrutet samlag 3 gånger!!

    Tillslut så rekommenderade min gyn mig att sätta in en spiral med förklaringen att föresatsen innehåller de mest pigga spermierna så avbrutet samlag är absolut ett sätt att bli gravid på :)


    Haha, vilka superspermier det finns! Jag slutade dessutom med p-piller i mars så trodde knappt jag hade fått ÄL, men det tog sig direkt. Hur gick det för dig, har du tre barn nu eller blev det abort? :)
  • Stenbock7
    Ivf-ulrika skrev 2017-04-12 11:46:11 följande:

    Då gårdagens test va väldigt svagt tog jag ett nytt i dag.. Hoppas hoppas!


    Sådär såg mitt test ut dagen innan BIM, och jag är gravid :D Grattis! Dagen efter tog jag clear blue digital som visade 1-2 veckor. Kul <3
  • Stenbock7
    LeiaBus2010 skrev 2017-04-12 12:32:19 följande:

    Tack! (Tror jag)

    Ska testa senare i EM. Morgonurinet var väldigt ljust för jag drack mycket innan läggdags. Så jag ska ta sen efter att jag håll mig och inte druckit så mycket.

    Knäpp är man som inte tror på det...


    Grattis! :D när jag testade positivt var det på morgonen, fick ett svagt streck. Eftermiddagen visade mycket tydligare och morgonen dagen efter svagare.. För en del är inte morgonurinen bäst att testa, så lycka till i eftermiddag! :))
  • Stenbock7
    SkogsstjärnN skrev 2017-04-15 06:41:22 följande:

    Vad tror ni, är det värt testa ett digitalt?


    JA! Testa digitalt, ser ett extra streck :) Grattis!!! Mitt var inte starkare än så när jag plussade, testa ta ett till i eftermiddag så ger det säkert starkare utslag :D
  • Stenbock7
    KaRoLiN85 skrev 2017-06-14 07:51:42 följande:

    Hoppas det blev bättre bild nu. Har blivit lite svagare dessutom. Tror det är färgrester kanske? Vore snällt om ni kunde hjälpa mig :)


    Jag ser inget alls, tyvärr. Det kanske är för tidigt att testa?
  • Stenbock7

    Godmorgon tjejer! Jag tänkte bara kidnappa tråden med ett ÄL-test, behöver era kloka råd på när ni prickat eller blivit gravida!

    Vi hade sex midsommar och dagen efter (23+24 juni). ÄL-testet var starkt måndag men gav fullt utslag tisdag, 27 juni. Tror ni det finns chans att dom små simmarna klarade sig så länge? Jag vill så gärna hoppas det, fick MF i början av maj så längtan är extra stor!

  • Stenbock7
    Anateresa skrev 2017-06-30 00:53:15 följande:

    Nån som vet om detta betyder att det inte blev någon äl eller om jag hade behövt testa 2 ggr om dagen för att se positivt utslag?


    Du tog ju test kvällen 28e och morgonen 29e, på den "korta" tiden hann det sjunka rejält så jag tror att du skulle testat morgonen 28e för att då fullt utslag. Såhär blev det för mig:

  • Stenbock7
    ostarihavet skrev 2017-07-02 12:16:49 följande:

    Någon som kan visa sina positiva ägglossningstest från testlagret? Blir inte klok fick såhär i två dagar, nu svagare sen igår EM och idag. Var det positivt då?


    Såhär såg mitt positiva ut, nytaget :)



    Och här är stegringen (lite bläck på det starkaste, och det senaste var nytaget så därför är de andra två en annan nyans)

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester