• Hoppaspåfler

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Alltså jag tror mitt test visade neg nu på morgonen  efter 20 min när det börjat torka kan man ana ett svagt streck..  borde det inte varit starkare på morgonen? Bim-3 idag..

  • Hoppaspåfler
    LitenEmma91 skrev 2011-12-27 09:28:32 följande:
    Det är många som inte får pos alls för ens nån dag efter BIM
    Men det borde väl varit starkare än igår e.m..
  • Hoppaspåfler

    Ur min nya blogg: " I väntan på Pyret"

     Ja det blev en tidig morgon men jag lyckades somna om till slut i alla fall.. tänker o tänker o mår precis som de senaste dagarna. Jo visst det visar väldigt svagt men det är ju å andra sidan många dagar kvar till beräknad mens, närmare bestämt på Fredag. Så det kanske är därför det inte blir starkare. det står på många info sidor att Hcg fördubblas var annan eller tredje dag så det gäller att ha is i magen ett par dagar. Jag menar visst jag har varit bom säker tidigare men då har jag inte mått illa  här illa, detta är som tidigare grav på morgonen innan frukost o sen ganska lugnt tills 14-15 tiden sen köär det igång och jag brukar ha ömma bröst innan mens men inte så jag knappt kan ligga på mage.. så jag antar att oddsen är med oss. Mannen är starkare o säkrare än jag och säger att han bara vet att jag är gravid..

  • Hoppaspåfler

    Skrutt83: Tummen upp för dig/er {#emotions_dlg.flower}

  • Hoppaspåfler

    Jennie, vilken dag är du på i cykeln + eller - bim?
     
    Ditt cb ser ju ut som mitt, attans att jag inte har något rfsu..

    Kram! 

  • Hoppaspåfler

    Dagen går..

     Och symtomen består….


    Det som tillkommit är en svag yrsel som ligger där o gör sig påmind emellanåt även då jag sitter still. Även känningar i bäcken o svansskotan.


    Nä allvarligt talat om jag får mens denna månaden så heter jag Berta  <img src= " /> är det något jag känner igen sen tidigare graviditeter så är det bäckenkänningar o det har faktiskt varit före plus. Jag kommer ihåg när jag väntade pojken men ännu inte fått positivt på test och hade några dagar kvar till mens.. jag stod o skulle bädda sängen o kände av det, tänkte att det där känner jag igen! Var på sjukhuset då jag hade lite ont o såg min chans till att få testat, men det visade inget utan de rekomenderade mig att slappna av o fortsätta försöka. Det var bara det att det kom aldrig någon mens o sen var graviditeten ett faktum med hjälp av ett cb test som jag gjorde på Mc D toalett. ( ja ja är man nyfiken så är man o då går det inte att vänta minnsan  Detta var sommaren 1995.


    Faktiskt när jag väntade första barnen vintern 1991 så var det i precis samma tid som nu, och jag har räknat att detta evt barn blir beräknat till samma datum ninus 1 dag som flickan som föddes i september 1992. den gången mådde jag lite konstigt och tyckte att jag nog ätit lite väl mycket julmat då byxorna var tajta runt magen. 2 Jan så åkte jag upp till sjukhuset pga av magont o där blev beskedet gravid i v 6 


    Ja sen har jag en tös född -94 och en tös född -04 också, så jag borde väl känna igen kan man tycka men av någon anledning så kommer jag inte ihåg hur jag mådde då  :-S


    Har varit uppe på vinden och hämtat fram mina mammabyxor jag köpte för ett tag sedan, kunde bara inte låta bli. Känner att jag måste leva i tro och hopp nu.


    Längtar efter att tydligt fint mörkblått plus….


     

  • Hoppaspåfler
    Soffiie skrev 2011-12-27 15:43:34 följande:

    jag  fattar ingenting jag ser på testen när dem är nya  men svårt få på bild men när testet torkat då syns det svagt streck kan man räkna det då?


     


    Som mina... man blir förvirrad! Hur mår du?
  • Hoppaspåfler

    N1.. jag tycker det syns något på bilden näst längs ner

  • Hoppaspåfler

    Höll på att missa middagslagningen när jag fastnade i denna härliga tråd . Återkommer när familjen är utfodrad

  • Hoppaspåfler
    Skrutt 83 skrev 2011-12-27 18:07:45 följande:
    Pumann: man ser absolut på testen, var det detta du tog för ett par dagar sedan? Vill inte grusa ditt hopp men har fått så på CB tydligt + som kommer upp direkt men sen försvinner innan kontrollstrecket kommer upp, har fastnat på bild, har då tyvärr inte varit nåt. Nu när jag fick + på CB så var det tvärtom, inget som syntes först men som kom det fram och blev jättetydligt och sen smalnade av men stannade kvar. Men det kan säkert vara olika Hoppas så att du får ett fint +, håller tummarna stenhårt för dig!!!
    Nu fick jag lite hopp.. mina test har inte verkat få nått streck när man ser urinet dra sig uppåt för att sen 10-20 min senare synas. är det bra alltså?
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester