• Hoppaspåfler

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Es Mamma skrev 2012-04-16 09:50:32 följande:
    Men är inte rfsu kända för att inte visa? Eller minns jag fel?

    Jag blir överlycklig om det är så
  • Hoppaspåfler
    Jennie83 skrev 2012-04-16 09:53:00 följande:
    rfsu visar väldigt sent!! De e plus på testlagrets =) så där såg mina ut då ja plussade också =)

    När ha ni BIM?? =) 

    Bim igår eller idag.. vita flytningar, tappen sitter högt o långt bak. Varm....
  • Hoppaspåfler

    Här har det börjat komma rosa flytningar, så vad mina svaga streck på testlagret betydde kan man undra... Tror aldrig jag kommer lita på något test längre..

  • Hoppaspåfler

    3 pos testlagrets stickor och 2 neg rfsu (röda) ... vad som stämde o inte lär jag aldrig få veta för nu blöder jag och har ont i magen.. att det skall vara så FÖRBANNAT svårt att få barn igen..    7 års försök o 4 mf. Känslorna är många och överallt..

  • Hoppaspåfler
    skumbanan skrev 2012-04-16 20:43:45 följande:
    Hoppaspåfler: jobbigt att ha försökt i sju år :( fått ngn utredning?
    Gjorde utredning 2007 med min dåvarande man, det enda som de hittade var en trång äggledare. Vi fick ett barn inan den utredningen o sen ville det sig inte mer o 2 mf. Min nuvarande man o jag har försökt i 1 år o går nu igenom 3:e mf.. har pratat med sjukhuset och jag skall testa om 2v igen om det visar neg vilket det troligvis gör så kommer de skicka en remiss för utredning av upprepade mf. Sitter just nu o försöker komma fram till en privat gyn som heter Mor & Dotter i vår stad.

    Kram!
  • Hoppaspåfler

    Nu har vi  fått tid hos en privat läkare i stan den 24/5. Mor o dotter heter det. Orkar inte vänta på sjukhuset som har så långa väntetider..

  • Hoppaspåfler

    Allt känns så konstigt, plussade den  13 April, började blöda den 16 April. Har lite rosa flytningar fortfarande idag 23 April. Men bara efter mys.Testade negativt mitt på dagen den 18 April så det var ju ett mf i v5. Har fortfarnde ont i brösten, molvärk i magen, halsbränna o bara gråter hela tiden.. skall det vara så här!?

  • Hoppaspåfler

    Ja detta är vårt 3-dje mf på 1 år så nu har vi kontaktat gyn, men vi valde en privat för det verkar gå fortare så vi har fått tid 24 Maj redan.. kankse är det hormonerna som spökar, så jobbigt att bara gråta hela tiden för minsta lilla sak.. Dessutom går mitt ex sambo i samma kör som mig och är i 5:e månaden å där går hon o klappar på sin magen o jag bara grinar ...

  • Hoppaspåfler

    Så var det första äl sen missfallet, så gissa om vi "ligger" i  Flört

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester