Inlägg från: slemtorsk i din bralla |Visa alla inlägg
  • slemtorsk i din bralla

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Mini Léonie skrev 2012-11-18 19:08:35 följande:
    Slemmis;
    Vilket är BF enligt ivf'n? Eller det är den 9e med?
    japp man ändrar inte på BF om man gjort ivf utan man går efter det datum som äggen plockades och sätter det som ÄL och sista mensens första dag är exakt 14 dagar före det..Iaf i vårat landsting. Sen har jag hört att de ändrar bf på andra ställen men eftersom man vet nästan klockslaget för befruktning så är det ju dumt att ändra det pga fostrets storlek.
  • slemtorsk i din bralla
    Tess26 skrev 2012-11-19 07:48:05 följande:
    Tänkte mest bara på att när jag läst här inne så har folk spytt och mått illa innan bim,trott dom var gravida men sen fått mens som vanligt. Men är väl olika.

    Tankens kraft...önskan att vara gravid....kan finnas orsaker till det....
  • slemtorsk i din bralla
    Anna J01 skrev 2012-11-19 12:41:09 följande:
    Skulle vilja ha hjälp av er experter!
    Gjorde ett test nyss och fick detta.

    Jag ser ett svagt och lite "smetigt" streck.

     


     


    Så fick jag ett test som min syster gjort (som är gravid) att jämföra med, och visst är strecket på fel ställe?


     Fick lite panik eftersom vi inte alls planerar ett till barn just nu. Gjorde testet bara på kul, testnarkoman som man ärFlört


     


     


    nja.. jag tycker att strecket är ganska rätt placerat... men är det utsmetat så skulle jag inte lita på det utan ta ett nytt, särskilt om ni inte planerar barn just nu så vill man ju veta. Just RFSUs är ju inte så känsliga heller och jag har hört massor om att de ger streck i "fel färg" efter att tiden gått ut... svårt att se om ditt streck är rosa..
  • slemtorsk i din bralla
    Mini Léonie skrev 2012-11-19 17:01:39 följande:
    Nu missförstod du mig!
    Jag försökte bara säga att vi är många som stöttat och svarat i dagarna och när det minst sagt verkar svänga i tillvaron är det klart man undrar. Men onödigt att bli upprörd när det inte fanns något som helst elakt uppsåt, enbart en fråga! Självklart hoppas jag att det löser sig till det bästa mellan er...
    jag kan inte annat än att hålla med.. det svänger hit o dit och man undrar ju så klart vad som egentligen gäller.

    Vi pratar ju trots allt om att sätta en annan människa till livet, en människa som inte bett om att få födas och då är det kanske inte så konstigt om man funderar hur genomtänkt det är när det svänger i 120 från en dag till en annan. Vi frågar ju av omsorg också så klart. Det är flera som kommit o gått i den här tråden som man varit riktigt orolig för emellanåt med tanke på hur mycket det berättat om sina dåliga relationer och trots det kämpar de för att bli gravida...klart att man frågar och undrar lite hur de tänker.
  • slemtorsk i din bralla
    FruHall skrev 2012-11-19 17:19:42 följande:
    Jag har en liten fråga. Igår när vi skulle äta middag så kunde jag inte äta bearnaisesåsen. Färdig på burk. Det smakade surt och härsket. Testade stt smaka på den i dag och det var likadant. Kände ingen smak av bearnaise utan bara en sur smak. Samma sak när jag smakade på smör.. Någon som varit med om det.? Är idag på äl+8.
    såsen kanske ÄR härsken????



    Alltså jag antar att du undrar om det är ett grav-symtom?? Vet inte var du är i cykeln men smaklökarna kan ju få fnatt, men det brukar ju vanligtvis inte ske förrän lite längre fram i graviditeten typ vecka 8-10 som tidigast, å andra sidan finns det alltid undantag.
  • slemtorsk i din bralla
    MrsC74 skrev 2012-11-19 17:26:51 följande:
    Slemtorsk : du är min idol. Skulle vilja vara lika bra på att uttrycka mig !!!
    MrsC74 skrev 2012-11-19 17:26:51 följande:
    Slemtorsk : du är min idol. Skulle vilja vara lika bra på att uttrycka mig !!!

    bockar o bugar... har ju varit min födkrok i många år just att uttrycka mig så jag har övat. Får hoppas att jag blir lika snajdig på att skriva utredningar sen dårå


  • slemtorsk i din bralla
    Leeroy skrev 2012-11-19 19:15:04 följande:
    Det har väl aldrig svängt i 120 över en helg?! Vi har vetat "länge" att vi ska gå isär & mitt i allt detta RÅKAR jag bli gravid, efter oskyddat i ett års tid. Två veckor innan jag blev gravid fick jag höra att jag inte kunde bli gravid pga en cysta och jag råkade faktiskt LITA på min gynekolog. Två veckor senare blev jag på smällen efter TVÅ avbrutna samlag som, enligt både min egen matte och min app, inte ens var kring ÄL.

    Sedan att jag mitt i allt detta fick ett missfall också var ju bara lite väl kaka på kaka.
    Och nu verkar det som att allt jag gör eller har gjort bara var helt fel? Ja, förlåt mig så hemskt mycket att naturen ville göra såhär. Jag har det GANSKA jobbigt just nu, men det är väl något jag får skylla mig själv för. För det känns så.
    nej nej.. det var inte dig jag enbart syftade på utan att det förekommer att det svänger och för OSS som står utanför kan det dessutom uppfattas som att det svänger mycket fortare än det gör när det bara skrivs några korta rader.

    Jag förstår att du har det jobbigt..dubbelt och kanske till och med trippelt upp, men du måste också förstå att saker och ting verkar lätt förvirrande för oss som står "utanför"
  • slemtorsk i din bralla
    FruHall skrev 2012-11-19 19:31:42 följande:
    Nej inga pinjenötter här.. Får väl se vad testerna visar framöver. Annars hoppas jag att detta vill gå över snart.. Jag tar det inte som ett gravsymtom utan mest orolig över att bli sjuk eller något..
    tycker det tyder på sunt förnuft att dissa bearnaisesås
  • slemtorsk i din bralla
    Tess26 skrev 2012-11-20 17:12:36 följande:
    Gråter åt allt och vill bara äta kalaspuffar med fil...gärna lite popcorn också. Normalt?
    fiiiil .. jag har fått total dille på fil med flingor haha.. förra gången jag var gravid var det havregrynsgröt med mosad banan när det närmade sig förlossning.... fast, det var typ veckan före och nu har jag ju 7 veckor kvar.

    popcorn är gott... är alltid normalt att längta efter

    Gråta är inte så roligt men det kan behövas det också ibland
  • slemtorsk i din bralla
    Anilorak82 skrev 2012-11-21 16:15:22 följande:
    Jag vet att det förmodligen bara är jag men kan ngn av er se antydan till ett plus?
    var? ser inget test ..ligger det tidigare i tråden?
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester