• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    slemtorsk i din bralla skrev 2011-12-27 10:38:26 följande:
    jag äter ju bidrottningele... men problemet i vårat fall ligger ju hos maken... Jag har bra ägglossning och även om jag boostar den så spelar det ingen roll när spermierna inte orkar fram hela vägen

    Vi ska ju köra igång med nästa ivf-försök i mars så fram tills dess fortsätter vi kladda med heminseminationerna och hoppas på det bästa
    Åt bidrottniggéle i nov men märkte ingen direkt skillnad. Det boragon tydligen ska göra är att bygga upp slemhinnan så att ägget fäster bättre. Håller tummarna för att ni snart lyckas å slipper ivf.
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83

    Pumann: man ser absolut på testen, var det detta du tog för ett par dagar sedan? Vill inte grusa ditt hopp men har fått så på CB tydligt + som kommer upp direkt men sen försvinner innan kontrollstrecket kommer upp, har fastnat på bild, har då tyvärr inte varit nåt. Nu när jag fick + på CB så var det tvärtom, inget som syntes först men som kom det fram och blev jättetydligt och sen smalnade av men stannade kvar. Men det kan säkert vara olika Hoppas så att du får ett fint +, håller tummarna stenhårt för dig!!!

  • Skrutt 83

    Goijra: när jag fick plus på bim-4 med CB blev det brett å fint men när det torkat smalnade det av och det syns fortfarande som ett smalt starkt streck så om det varit brett från början tror jag absolut det är riktigt. Håller tummarna!

  • Skrutt 83

    Pumann: tråkigt att testet inte visade något :(

    MissMollis: spännande att testet visade positivt! Dumma dator som inte kan lägga upp bild! Är ju jättenyfiken! Kan ju varit en nisis, genombrottsblödning du hade.

  • Skrutt 83

    Yessyca: jag åt borago i augusti och nu i dec båda de månaderna blev jag gravid! :) nu denna gång åt jag från mensens första dag fram till äl! Finns i de flesta hälsokoster tror jag men här verkar de billigast: www.svenskhalsokost.se/ !produkter/borago_jamsrot?gclid

  • Skrutt 83

    Liten léoni: Det är ju frågan vilken mängd prostaglandiner det blir, även mannens spermier innehåller prostaglandin, därför man talar om färdknäppen. Å ingen rekommenderar ju att inte ha sex när man är gravid. Dock ska man nog inte äta efter äl, gjorde jag första gången då åt jag till + men tror inte det orsakade mf då det aldrig såg lovande ut med sen plus som aldrig blev starkare. Man ska absolut inte äta naturläkemedel när man är gravid men fram till äl är det absolut ingen fara.. Jag är iallafall glad att jag prövade eftersom det verkligen hjälpte oss!

  • Skrutt 83

    Vixanbus: åt inte efamol men borago, vad jag har förstått så ska de ha lite samma effekt. Av 8 mån åt jag borago 2 och de två månaderna plussade jag. Lycka till! Jag håller tummarna!

  • Skrutt 83

    Loouiiise: jag ser ju ett extra streck men ser inte om det sitter rätt, är det ett vitt streck bredvid? Har du någon närmare bild? Vilken dag är du på?

    PillanPernilla: ser kanske nån svag skugga? Vad är du på för dag? Håller tummarna att det blir plus!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester