• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    TimRasmus: jag ser!! Sådär såg mitt första ut som blev pos först 30 min efter testtiden gått ut, håller tummarna! :)

  • Skrutt 83

    TimRasmus: tack snälla! Känns fantastiskt och otroligt overkligt! Hoppas så att det ska gå vägen denna gång! Har en bra magkänslan och det kändes otroligt skönt att se den fina ökningen idag! Kom ditt upp inom tiden? Håller tummarna för dig, det är verkligen er tur nu!

  • Skrutt 83

    TimRasmus: syns verkligen nåt! Hoppas det är starkare imorgon!

    Jennie: ser absolut på RFSU men inte på CB tyvärr.. Men väldigt positivt att RFSU visar. Skulle dock vänta lite med det digitala om jag vore dig.

    LitenEmma: grattis till fint digitalt +!

    Fick jättefin stegring på testet idag! Blir så less på stormen som orsakat att jag inte kan gå upp via datorn å lägga ut bilderna! Blev både fint på testlagret, billiga tester å CB!

    Mina tester blir mkt starkare på em/kväll än på morgonen, trots att jag bara hållit mig nån timme. Har ett vanligt CB och ett digitalt som blir på BIM för att se skillnaden, mest nyfiken om den då visar 2-3 :) har massa testlagret som blir för att kolla stegringen. Vaddå testgalen! Kommer nog tom att sakna att testa nu, haha! Kan inte förstå att testen är positiva, det bort faktiskt ett pyre i min mage :) lika overkligt varje gång man ser de där fina strecken!

  • Skrutt 83

    Hej tjejer! Här kommer lite bilder på stegringen. Jag får ju som tidigare nämnt starkare på kvällen än på morgonen men detta är morgon test för att kunna jämföra med dagens:

    Äl+9 / BIM-5




    ÄL+10 / BIM-4




    ÄL+11 / BIM-3


    Visst ser det väl ut att vara en okej stegring?? Är så lycklig! Blir så nervös bara, har inga starka symtom alls ännu och det är ju fortfarande så tidigt men ändå glad att få se tydlig ökning, vid mf:et i augusti minskade de nämligen bara tills blödningen kom. Men nu är magkänslan mkt bättre, hoppas SÅ!
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    sweasmamma skrev 2011-12-27 09:43:11 följande:
    jag är suuugen på att testa idag ...MEN bim-5 ju så ingen idè

    sweasmamma skrev 2011-12-27 09:43:50 följande:
    fast... jag ska ju ändå köpa nya test i e.m.....

    va tycker ni?onödigt ?? äl +9 el 10 idag  

    Nää det behöver inte vara onödigt! Kolla ovan på mina bilder från äl+9 och 10 samt bim -5. Håller tummarna så för att det är er tur nu!
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    sweasmamma skrev 2011-12-27 09:54:41 följande:
    fast jag har ju bara cb test !!! alltså cp test )

    och inget morgon urin men testa kan man väl alltid göra...som sagt köper nog ett 2 pack i em ändå  

    Mitt cb som är taget på äl+10 och bilden ovan är taget på morgonen men inte med morgonurin, kissade nämligen vid 06.30 men detta testet är taget ca 08.30, alltså bara på ca 2 h urin. Så visst kan det bli ett fint plus ändå :) Håller tummarna hårt!

    Nu när jag kollar på bilden på testet jag tog på julaftonsmorgon alltså på äl+8 så ser man faktiskt en svag skugga, antydan till streck redan där, hur kunde jag missa att analysera det?! Haha! :D   
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    sweasmamma skrev 2011-12-27 10:13:30 följande:
    nu är det ju inte morgonurin...hur länge ska jag behöva hålla mig om jag testar idag ...

    Som sagt jag har tom fått starkare på em/kväll än på morgonen så håller du dig bara är det nog inga som helst problem. Vill du vara på riktigt säkra sidan så håll dig iallafall 4 h och försök att inte dricka så mkt.
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    Hoppaspåfler skrev 2011-12-27 10:13:50 följande:
    Skrutt83: Tummen upp för dig/er {#emotions_dlg.flower}

    Tack snälla! Känns fantastiskt!
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    sweasmamma skrev 2011-12-27 10:22:46 följande:
    tack kära ni !!!!ja man hppas ju verkligen denna gången .. men ändå har detta vatt den månaden jag är mest lugn !!  kanske för jag tror verkligen INGET  !! Som sagt ,sex En gång bara runt äl och det va dagen efter så chanserna är ju ubersmå!! =)

    Så var det för mig denna månad. Var SÄKER på att det inte var något, har inte känt något speciellt, snarare mindre än andra månader. Har varit mkt lugnare denna mån, inte alls varit lika uppstressad och överanalyserat allt. Hoppas det är ett bra tecken för dig också! Lova att uppdatera direkt när du har testat, håller tummarna stenhårt =)
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    slemtorsk i din bralla skrev 2011-12-27 10:28:54 följande:
    Grattis Skrutt... är det någon mer som plussat senaste dygnet, jag har inte hunnit med att bläddra igenom....

    Fick nog äntligen ett tecken på ägglossning igår när flytningarna kom i gång..

    SÅ nu är det bara att vänta på posten för att se om mina tester kommer så jag kan börja testa också.. nu blir ju min cykel heeeelt förskjuten..från att ha haft BIM 2/1 så blir det ju flyttat till 7/1...

    Tack snälla! Känns underbart efter 8 månaders försök! Magkänslan är mkt bättre än i augusti när det blev mf men oron finns ändå där när det är så tidigt. Men ska försöka slappna av och bara njuta!  Härligt att äl nu verkar infinna sig! =) Åhh stort grattis igen till bröllopet!

    Kan återigen rekomendera er tjejer att pröva Borago, har ätit det 2 månader i mitt liv och båda dem har jag blivit gravid. Denna gång åt jag från mensens första dag till äl. Det finns massa trådar om borago. Är samma sak som Glandin. Kan ju vara värt att testa?  
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester