Inlägg från: slemtorsk i din bralla |Visa alla inlägg
  • slemtorsk i din bralla

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Lijkan skrev 2012-11-01 11:05:51 följande:
    EFTERLYSNING; artikeln som var så bra! ;) Nån måste veta vilken jag menar.. Det var någon som länkade den på kvällskvisten. Nånting om hur ägget tar sig ner, och om att livmodern egentligen ser ett befruktat ägg som något som inte ska va där osv.. :):)
    aaahaa.. det var nog jag som gjorde det.. testa med att klicka på "visa endast" på mig och titta på de senaste inläggen så hittar du den nog.. ska göra ett letande.. har flera såna länkar liggande och se om jag hittar den.
  • slemtorsk i din bralla
    viochdu skrev 2012-11-01 16:18:08 följande:
    Slemmis: en av dom skrev här igår... Hon hade hoppat över en rad på hormonpiölrerna och gått direkt på sina sockerpiller och undrade varför hon inte fick sin mens på den tredje dagen.. Då hon alltiiiid fick det..
    ja ha ja...

    ja ja.. vi får väl se när nästa uppdatering kommer....Drömmer
  • slemtorsk i din bralla
    LaReina skrev 2012-11-02 10:21:47 följande:
    Hej!
    Om jag fick positiva äl test 29/10,30/10 och 31/10 - vilken äl + dag är jag idag då?
    Man räknar bara det första positiva ÄL-testet och sen får man "höfta lite" efter ägglossningstestet ger positivt utslag 12-48 timmar FÖRE ägglossning men säg att du hade ÄL den 30/10 då för att ta ett medeltal och då är det ju bara att räkna ÄL+3 skulle jag säga
  • slemtorsk i din bralla
    Leeroy skrev 2012-11-03 16:26:39 följande:
    BIM+7 idag, ingen mens på ingång och har inga planer på att gravtesta heller, för vi har inte sexat så så jag borde kunnat bli gravid. Jag har även en cysta på ena äggstocken och enligt gyn kan jag inte bli gravid så länge denna sitter där.

    Nu tog jag ett ÄL-test jag hade hemma, bara på lite skoj för att se hur det såg ut. Tänkte att det måste ju vara negativt. Men tvärtom. Teststrecket SKRIKER illrött...vad innebär det?
    du.. konstigare saker har inträffat.. Mitt ex fick svart på vitt att det fanns ingen chans i världen att han kunde bli pappa på naturlig väg.. för få spermier, och de få han hade var missbildade...ÄNDÅ blev det en bebis av det.. han är 8 år och sitter intill mig just nu

    Har även en släkting som ständigt hade cystor på äggledarna...hon fick höra att om hon NÅGONSIN blev gravid så skulle hon behålla det för det var små chanser att hon blev gravid, hon var då 17 år och läkaren rådde henne att sluta med p-piller för det var bara dumt att äta dem och häva kroppen full med hormoner... för OM hon blev gravid så var det ett underverk.........ett år senare var hon gravid. Hon sa precis som du säger nu...till slut fick hon kramper och trodde det var cystorna som krånglade, åkte in akut och då var hon i 7:e veckan...den pojken är nu 14 år och hon har fått två barn till efter det... så visst finns möjligheten.

    Att ägglossnigstestet skriker rött kan bero på två orsaker.. antingen ska du ägglossa snart, eller så är du gravid, starkt positivt ger de sällan om man ska ha mens snart, de brukar ge utslag då(en del märken) men inte superstarkt....

    FÖrslag: Ta ett gravtest
  • slemtorsk i din bralla
    LindaEfraim skrev 2012-11-03 16:39:39 följande:
    Leeeoy
    Har du på ena äggstocken eller båda? För om du bara har på den ena kan du ha ägglossning från den andra. Det sa överläkaren till mig på gyn.
    tänkte precis på det.. man har ju två äggledare...
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester