Inlägg från: slemtorsk i din bralla |Visa alla inlägg
  • slemtorsk i din bralla

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    IVFmamma skrev 2012-10-16 17:06:58 följande:

    Tyvärr så har denna situation hänt mig förut, plus på testet, ingen blödning osv. men jag var inte gravid. Eller alla mina MA har varit på detta sättet. Denna grav är ingen IVFgrav utan hemmagjord.
    "Hemmagjord"...förlåt men det lät så gulligt

    Jag förstår om det har hänt förr och att det skapar en viss känsla. Men jag är obotlig optimist (iaf när det gäller andra)
  • slemtorsk i din bralla
    IVFmamma skrev 2012-10-16 17:19:40 följande:

    Tyvärr inget inbokat men jag tänkte ringa nästa måndag och boka en tid då jag inte känner mig ett dugg gravid.
    Jag är samma när det gäller andra men en obotlig pessimist vad gäller mina egna graviditeter, detta är graviditet nr 6(har haft en otrolig tur inom IVF"branchen" och hemma
    nä just det.. jag tog för givet att det var IVF-graviditet och då ska man ju dit i vecka 8-9..... jag skulle nog iaf viljat veta före en resa just för att kunna ta de där glasen med vin eller ostbitarna utifall att... men å andra sidan så kanske man inte vill ha ett definitivt negativt besked innan en resa heller..
  • slemtorsk i din bralla
    sweasmamma skrev 2012-10-16 17:56:31 följande:
    usch då ... jag fick ut ett foster i v 8, men det vatt bara en klump 
    det är ju bara 1-2 gram i vecka 8 och runt 1-1,3 cm så det är inte mycket mer än en klump,moderkakan är ju inte utvecklad så det är inte mycket att se liksom
  • slemtorsk i din bralla
    Sandraa L skrev 2012-10-17 05:35:46 följande:
    Vaknade av att att jag drömde att jag var gravid, sprang upp och kissade (kl. 04.00) och fick det här resultatet. Är på BIM - 5 och sträcket är tydligare nu plus att jag gjorde ett till som visade lika när jag kissade igen efteråt. Är jag gravid, ser ni? jag vågar inte riktigt ta in det och litar inte riktigt på "billiga" tester och såhär tidigt.

     


    ja positivt är det ju iaf.. och RFSU är ju inte direkt kända för att visa positivt tidigt så jädrar i min lilla låda vilken Hcg-topp du måste ha.

    Men det är ju inget billigt test du har utan ett vanligt, som min bm dessutom brukar skoja om att man måste vara i åttonde månaaden för att få plus på

    Vågar mig på ett grattis
  • slemtorsk i din bralla
    Devil mom skrev 2012-10-17 05:50:29 följande:
    Varför visar sig ett annat då negativt? jag har spiral inne och har lite panik då jag inte vill att något ska vara fel på fostret. Men när två test bli olika vad ska man lita på då?
    Testerna mäter ju olika halter så att säga.. och sen beror det på koncentrationen i urinen.

    Apotekets egna har jag lite dåliga erfarenheter ifrån, de har visat svagt plus när det inte varit det men i ditt fall är det ju tvärsom.. CB brukar vara svåra att få så tydligt plus på så jag skulle säga att det är positivt.

    Flera av oss här inne kan säga att vi fått starkare plus på kvällen än på morgonen, om du har spiral inne och är orolig så ring mödravården och förklara ditt "problem" så kan de säkert ordinera blodprov så du kan få säkert svar.
    Något fel på fostret blir det sällan med spiral men man brukar rådas att ta ut den snarast för att säkerställa att inget går galet om man vill behålla barnet.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester