• lilaemma

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    desperatehousewife skrev 2012-07-02 22:12:24 följande:
    någon som har lust å tid att trixa lite???  
    Försöker, men ser tyvärr bara grått ut när jag gör det...
  • lilaemma
    Fairytale01 skrev 2012-07-02 22:15:11 följande:
    Hej! Igår lade jag upp ett test på BIM -8, om någon minns. Ikväll fick jag detta, på BIM -7 och ÄL+8. Hur kan det synas så tydligt? Är jag helt flängd i huvudet? Är det ett plus? Jag kan inte ens tro det!

     


    Isåfall tack till tempning säger jag också samt till Bisolvon!
    Grattis! Rackarns vilken snabb krabat till att fästa och producera hormoner!
  • lilaemma
    Caspersmama skrev 2012-07-02 23:02:30 följande:
    Är det så att om man testar positivt tidigt så har det redan fäst och börjat producera hormon? Fortfarande helt lost känner jag, trodde hormonerna kom igång även innan det verkligen fäst liksom? :S
    hormonerna kommer bara ut i urinen om ägget fäst, har i alla fall jag fått lära mig. Däremot produceras de redan innan. Sen är det ju inte säkert att det verkligen stannar, ibland fäster det ju inte ordentligt, ibland blir det tidiga mf... men nu håller vi alla tummarna för att vi slipper sånt.
  • lilaemma
    Fairytale01 skrev 2012-07-03 09:37:01 följande:
    Ok, här kommer dagens test på BIM -6! en vanlig liten sticka bara!


    Har hört talas om att det är möjlighet att man väntar tvillingar pga hormonhalterna om man får så här tidiga plus, någon här som hört om det? Dessutom är jag över 35 och kvinnor över 35 släpper oftare fler ägg än ett, har jag också läst! Någon annan som vet något eller också vet någon som plussat tidigt så här?
    Det kan vara starkare med tvillingar, men det kan också vara svagare med tvillingar. Det verkar mest vara individuellt från graviditet till graviditet. Jag har plussat på ÄL +6 men väldigt svagt... tyvärr sket det sig, men jag tror nog det bara var en...
  • lilaemma
    LnH skrev 2012-07-03 10:44:50 följande:
    hmmm fråga, tog ett cb för jag har haft underliga känningar, och tänkte att jag skulle ta ett test, har haft mensvärk sedan 2 dagar efter ÄL, det drar och ila i ljumskarna, det gör ont på blygdbenet och jag har metall smak i munnen och brösten ömmar till och från, dock 6 dagar kvar till BIM. Men CB visade först ett superstarkt plus och när kontroll strecken kom upp var det fortfarande super stark (dvs det var lika starkt som strecket i kontroll rutan). Men efter 4 eller 5 minuter så blekande det och efter 7 minuter var det helt borta (man kan ana en super duper svag skugga men inget man kan få med på bild).
    Så plus tecknet var superstarkt i 4-5 minuter för att sedan helt försvinna. Det står att man ska/kan avläsa resultatet efter 2 minuter och att man inte ska läsa av det efter 10.

    Vad betyder detta?! Vet att det bara är att vänta för att se, har varit så skengravid så många gånger, efter IVF och efter vanliga försök men det här är första gången som hela munnen smakar metall, och allt, smakar metall, kaffe, tandkräm, mat etc..
    Märkligt! Tycker ju inte att det borde blekna så fort... Det ska ju gälla det som syns efter 2 min så det borde vara ett + Skulle ändå tagit ett annat test för säkerhets skull... CB verkar inte helt enkla att ha att göra med (förutom det digitala då...)
  • lilaemma

     


    skumbanan skrev 2012-07-03 18:04:59 följande:
    Jag tog den första bilden på morgonen.. Den andra med flera tester nu på kvällen. Visst finns det svaga streck. Vet inte om ni ser de på datorn.. Känner mej så löjlig som sa till chefen att jag inte vill vara med på röntgenoperationer just nu. Han förstår  ju vad det handlar om när tjejer säger så. Jag vill inte ta den risken om det skulle vara en graviditet. Känner på mig att jag kommer bli besviken denna månad med.


       
    Grattis vågar jag nog säga. Provade att leka lite med morgon testet:



    Syntes tydligt redan innan, men tycker det ser klart rött ut vid mixning!
  • lilaemma
    strumpan123 skrev 2012-07-05 16:21:37 följande:
    å där kom mensen två dagar tidigt... skål för falska positiva...skittest säger jag bara..spelar nog ingen roll vart man köpter ifrån längre
    Eller så är det helt enkelt ett tidigt mf. 1/4 graviditeter slutar ju så, så det vore inte så konstigt. Vi skulle bara inte vetat om det om vi inte testat så tidigt...
  • lilaemma
    Knasten83 skrev 2012-07-05 16:27:44 följande:
    det gör du rätt i!!

    Imorgon är ju dag 10 efter äl och då brukar man få ett ganska klart svar, inte alltid men oftast Flört
    Håller tummarna!!  
    Nej, det brukar man inte. Statistiskt sett får man ett korrekt svar på äl+13,5
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester