• lilaemma

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    majja31 skrev 2011-12-14 18:50:36 följande:

     


    Gjorde ett test igår bm-2... Vet inte om jag vågar tro på att det är 2 st streck... vad tycker ni?
    Det där är inte svagt. Det är starkt och tydligt. Ett spöksträck är nått man anar kanske om man anstränger sig... eller nått som dyker upp efter testtiden gått ut. Det är gråaktigt i tonen och svårt att avgöra om det har färg eller inte. Det där är ett positivt test. Starkt för att vara BIM -2. Så grattis!
  • lilaemma
    Radioactiive skrev 2011-12-14 19:13:20 följande:
    Va ska man kika på hela alltet eller någon spec bild?
    Börja med slutet... ;) Tack på förhand...
  • lilaemma
    LöjligaFamiljen skrev 2011-12-14 19:38:50 följande:
    Eller blir det den 29e? Då räknar jag på 14 dagars lutealfas. men förra månaden hade jag bara 12 dagar... Åh var krångligt...
    Nja... du får nog lägga på nån dag till eftersom ägget släpper senare än stegringen... är det 24-48h? +2 dagar då... nyårsafton?
  • lilaemma
    LöjligaFamiljen skrev 2011-12-14 19:56:31 följande:
    Ja det är sant.. Men om jag bara har 12 dagar..eller ska jag räkna på 14 dagar? Är andra försöket nu, blir fjärde barnet dock men jag har noll koll ändå :/
    För gravtestens skull ska man räkna på 14 dagars lutealfas, eftersom det är antalet dagar efter äl som ägget har på sig att fästa och börja utsöndra hormon som spelar roll...
  • lilaemma
    Niicesara skrev 2011-12-15 13:58:26 följande:
    Gjorde ett nytt test i morse - Gjorde RFSU både igår och idag- och det var negativt. Tyckte bara att jag såg en svag skugga efter mycket tittande.
    Har kollat mer på de från igår och det är absolut ett svagt positivt test för strecket är som kontrollstrecket fast detta är ljusrosa. Man ser det tydligt om man håller det mot ljuset.

    Är jag inte gravid? Morgonurin borde väl vara säkrare än på kvällen? Eller kan jag vara gravid bara det att HCG går lite upp och ner i början?

    Hoppas bara att jag inte varit gravid med fått ett tidigt missfall. :(

    Vad tror ni?
    Då du tittat på testet efter att det gått ut gills det inte. Tyvärr. Håller tummarna för att du får ett riktigt plus snart.
  • lilaemma
    Freja0811 skrev 2011-12-15 12:25:26 följande:
    Skulle någon vilja ta sig en titt på det här, dock är bilden tagen ca 30 min efter att testet togs då kamerabatteriet dog.

     


    Kanske kan jag ana något väldigt svagt... håller tummarna...
  • lilaemma
    norrköpingsbo skrev 2011-12-15 16:47:23 följande:
    rfsu-test taget idag.. suddig bild,men gissa gärna ändå...
    bilden är tagen efter ca 2 minuter....

     


     


    Ser ut som ett litet svagt grattis ;)
  • lilaemma
    Odetta skrev 2011-12-15 19:12:14 följande:
    Jag vet inte

    Jag har ju bara haft 1 mens sedan V kom och är nu på dag...25.

    Hade skitont i äggstockarna på dag 11 och 12 och dag 12 och 13 hade jag sedan en liten blödning...tolkar det som ÄL? Sedan brukade jag ha 12 dagar mellan ÄL och mens och då borde jag ha BIM idag? Men allt kan ju vara lite annorlunda med kroppen så jag vet inte. I måndags var jag i alla fall ÄL+10 OM det var ÄL på dag 12....hahahaha, ser du varför jag är förvirrad!?

    Men visst syns det nått på testen? Jag är en sådan som inte tror på dessa spökstreck....har aldrig fått det utan har det vart nått där så har det visats annars har det varit tokblankt. GAH!

    Kram på dig!
    För testens räkning så ska man räkna 14 dagar efter ÄL, oavsett hur lång lutealfas man brukar ha, eftersom det handlar om tiden det tar för hormonerna att byggas upp...Dina test ser definitivt ut att ha nått på sig, och det ser inte ut som cbs klassiska spöksträck. Syntes det inom tiden?
  • lilaemma

    STOPP! Nu börjar jag få kalla kårar! Det här börjar likna vuxenmobbing! Oavsett om kotte var ett "troll" som tyckte det var roligt att luras eller en stackars människa som gärna ville vara gravid och hade svårt att ta ett negativt test, så är inte det här ett bra sätt att hantera problemet. Låt den stackars människan vara!

  • lilaemma
    Freja0811 skrev 2011-12-16 17:18:03 följande:
    Dålig mobilkamera, håller mot en lampa, är det ett svagt streck eller inbillar jag mig? Tycker mig ana ett svagt streck, är första gången jag använder just dessa test.

    Tempen steg imorse, men jag fick en brunflytning. :(
    ser inget tyvärr...
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester