• Stella 78

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Åh Knasten! Håller tummarna för dig!!

  • Stella 78

    Men Knasten det där måste vara ett plus! Kollade på mitt första denna graviditet och det var nog nästan svagare än ditt en stegrade bara på några timmar lite.

    Oj känns nästan som det är min sticka! Blev alldeles förväntansfull! Blödningen kan förresten varken mellanblödning pga munkpeppar. Om jag inte minns fel så har jag för mig att flera har fört det. Läste en del om mp när jag var som mest desperat och testade allt!

  • Stella 78

    Serahjay; tyvärr tror jag inte det där är positiva test du får med tanke på att inget förutom det där konstiga RFSU testet du tog innan bim var positivt. Personligen tror jag att det också bara var olyckliga färgrester få det var så utsmetat. RFSU visar ju dessutom senare än tex testlagret. Så även om du skulle haft en sk kemisk graviditet så var ju testen därefter blanka (eller med skuggor). Så då kan detta knappast vara rester från ett ev mf.

    Mitt råd är att du istället testar med äl test för du har nog mer troligt äl snart. Är det inte ungefär 2 veckor sedan din blödning startade?

    Håller tummarna för att du får ett solklart plus på nästa äl!

  • Stella 78

    Serahjay; för att ha så starka symptom så borde du ha starka test om det ska bero på graviditet. Du bör som sagt var ha äl snart då är det ju inte långt kvar till en ny chans till plus

  • Stella 78

    Angående plus vid ivf: Jag plussade denna gång på ruvardag 6 med ett 2 dagars embryo, alltså går att jämföra med äl+8. Trodde det skulle ta längre tid då jag hade läst mig till att det ofta tar längre tid innan man plussar efter Ivf.

  • Stella 78

    Serahjay; om det är utomkved så borde du ha positiva graviditets test. Har själv haft ett x dom uppyäcktes först i v 9

  • Stella 78

    Serahjay; men hur kan du ha äl om inte det förra kommit ut?

    Förtjockad slemhinna har man ju även innan äl just för att ägget ska kunna fästa. Hade du hcg i blodet eftersom du fick det bekräftat?

  • Stella 78

    Röntgensyrran; vi som sitter med gamla appen kan inte se din bild. Kan du lägga in via dator eller photobucket?

    En ot fråga. Har någon lyckats med den nya appen att förbli inloggad? Jag måste logga in varje gång jag ska in på appen...

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester