• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer!

    Här är en tråd för alla oss som behöver hjälp att analysera svaga och tvivelaktiga graviditetstest samt för oss som tycker om att analysera andras! En tråd som kan hjälpa till med ett par extra ögon när man behöver det som mest, för barnlängtan och ett antal försök i bagaget kan ju göra att man ser streck som inte ens finns för att man så gärna vill att det ska vara där!

    Så släng in bilder på era test så hjälps vi åt att analysera och hoppas!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-26 10:03
    Här är en länk till BIM-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m63199969.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-08 09:21
    Länk till "plustråden":

    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m64471095.html
  • Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester
  • slemtorsk i din bralla
    Soffiie skrev 2011-10-07 08:17:33 följande:
    ja det är ju duktigt att du kan hålla dig,, det hade inte jag kunnat..

    Hoppas mannen din har rätt... håller tummar och tår så hårt jag kan.. när hade du äl?
    sön-mån hade jag ägglossning ... jag har inget val vad gällande att hålla sig.. är i skolan hela dagen och närmsta apotek eller affär för tester ligger flera kvarter bort... dessutom är det obligatorisk närvaro efter lunch och nu på förmiddagen har jag handledarsamtal så jag kommer liksom inte i från ... sen när jag kommer hem har min grabb kommit och då finns det inte tid....HOrmonhalten hinner ändå inte stiga under dagen..
  • Soffiie

    gummsan

    jag tror på positivt test annars tror jag inte det hade blivit så där.. men försök ta ett nytt test..

  • Soffiie

    slemmis..

    nej klart då blir det svårt.. Jag är sån bara att om jag har fått minsta tillstymmelse till extra streck kollar jag igen,, men bra om du kan vänta..

    du får uppdatera när du tar nytt test.. har du testat me äl tester? för jag har prövat både testlagrets och rfsu men tycker inte om dem så mycket alltså visst fick klart starkare på testlagrets än me rfsu samma dag. vart ifrån brukar du beställa tester?

  • slemtorsk i din bralla
    Soffiie skrev 2011-10-07 08:23:15 följande:
    slemmis..

    nej klart då blir det svårt.. Jag är sån bara att om jag har fått minsta tillstymmelse till extra streck kollar jag igen,, men bra om du kan vänta..

    du får uppdatera när du tar nytt test.. har du testat me äl tester? för jag har prövat både testlagrets och rfsu men tycker inte om dem så mycket alltså visst fick klart starkare på testlagrets än me rfsu samma dag. vart ifrån brukar du beställa tester?
    jag måste köra med ägglossningstester pga att vi heminseminerar.. mannen har ju problem med utlösningen pga sin skada så det är mycket schemaläggning och väldigt tekniskt.. jag har testat både testlagret.se , billigatester.se och nu senast babytime.se... summan av detta är att billiga tester var bäst vad gälladne ägglossningstester men jag är ändå inte helt nöjd förutom med Clearblues digitala.. de är svinigt dyra men klara och tydliga, eftersom det är avkodning av testerna som gäller vid ägglossning (det är ju inte bara positivt för att där finns ett streck som vid grav-tester) så känner jag att dem är säkrast helt enkelt.. jag brukar börja testa med billiga stickor vid dag 8-9 (brukar ägglossa runt dag 12) sen när jag märker att det är en förstärkning i färgen så går jag över på digitala.. på så vis räcker en förpackning med digitala (7 stickor) oftast i två cykler eftersom det sällan går fler än 3 st innan det blir positivt utslag..
  • Knasten83
    slemtorsk i din bralla skrev 2011-10-07 07:47:20 följande:
    nu kommer det bilder.. men jäklarns vad underliga de blev.. de blev ju liksom randiga.... det som inte är randigt är det taget med blixt och dem brukar inte bli bra annars.. vette katten vad som hänt med kameran.. men min mobil är ju så kass den kan bli så det kanske är förklaringen...

    I vilket fall.. håll till godo.. tre olika bilder.. och JA jag har mixtrat lite med dem för att försöka få bort ränderna... men det lyckades inte så bra, om nån annan vill mixtra med dem så varsågod...




    tycker också att jag ser ngt på det sista kortet!!!! HOPPAS!!!
  • Choccolat
    Gummsan skrev 2011-10-07 08:03:41 följande:
    Är detta gravtest defekt???? Fattar noll.... 


     
    Fick du ett helt negativt efter den? Visst att något är knasigt då strecket är halvt men den halvan som synd skulle jag tolka som grav... va tråkigt!
    Kan det negativa testet blivit negativt för att du kissat precis innan?
  • slemtorsk i din bralla
    Gummsan skrev 2011-10-07 08:35:13 följande:
    De va fel på testet. Det andra va neg.....
    tog du ett nytt test på samma kiss eller kissade du igen?? då kan det bli negativt.. du måste ju vänta minst fyra timmar innan du kissar.
  • Maximumtaste

    Gummsan: har haft äl testet och gravtestet nuddat varandra efter du kissat på dem? Isf kan äl testet färga av sig på gravtestet så du vet..

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester