• Anonym (Annorlunda?)

    Vad tänder ni på??? Ärligt tack!

    Hej alla glada!!

    Jag och min sambo har börjat diskutera vad vi EGENTLIGEN tänker på och fantiserar om när vi onanerar och har samlag. Vi har känt varandra länge, men man lär sig att man vet långt från allt om en person när man hänger sig åt varandra!

    Jag berättade då att jag visuellt tänder på när djur parar sig. Det har alltid varit en sak jag skäms för, och trott är "fel" liksom. Måste tilläga att jag inte har någon tanke på att människa och djur ska göra nåt!! Skulle inte ens vilja va med när djuren parade sig på riktigt, men video, det är så tändade! Det är nåt med det djuriska och frustrationen.

    Vad tänder ni andra här på, var anonyma, men ärliga!! Fler som är som jag?

  • Svar på tråden Vad tänder ni på??? Ärligt tack!
  • Anonym
    nurseanna skrev 2011-08-07 17:55:09 följande:
    Män som leker med varandra (ej penetration).
    1:08


    ">



    Flört
  • Hama2

    Tänder på att se gruppsex och trekanter, gärna lite tuffare med lite bdsm-inslag. Läder, höga klackar..mums!

  • Anonym (...)

    tänder på två eller flera tjejer/kvinnor (gärna en utav dem med dominerande position, tex rektor, läkare, styvmor osv) som stoppar in fingrar och dildos i analen på en av dem (alltid en som är utsatt och en/flera som utsätter) samt smiskar och berättar vilken olydig flicka hon har varit... Det får gärna finnas en "publik" också, tex om det är i ett klassrum och hela klassen sitter och tittar på, eller om det är hemma och de har besök..

    Detta är bara en fantasi, jag gillar vissa inslag i verkligheten också men tänder tex INTE på kvinnor om jag ser dem i verkligheten och jag vill inte bli iakttagen när jag har sex.. Har haft samma sorts fantasier i ca 13 år.

  • Anonym (gladgubbe)

    Tänder väldigt mycket på analsex, att se hur en tjej blir tagen bakifrån av en kille det får verkligen igång mig, 
    och GB's är också najs, men inget jag själv skulle vilja vara med i, men det är härligt att titta på(porr).
    Sen tycker jag om att se lesbiskt porr, det är mysigt och sexigt på något vis liksom. Skulle ha något helt emot att prova det någongång, men har pojkvän nu så de får väl vänta tills jag känner mig mer bekväm med tanken, för jag kan gissa att han isåfall vill vara med på ett hörn Flört 

  • Anonym (Annorlunda?)
    Anonym skrev 2011-08-07 18:05:34 följande:
    1:08


    ">

    " target="_blank">



    Flört
    De var ju heta, de där två!!!
  • Anonym (omd)

    Smisk, smiskretorik, omhändertagande dominans och i viss mån ageplay men i mitt fall så handlar ageplay om att man mentalt går in i roller som skapar en sorts åldersskillnad så att jag tex blir 20 och han 40 fast jag eg är 37 och han 36.

  • Anonym

    Se kvinnor bajsa är så tändande. Förbjudet, snuskigt och alldeles underbart :D

Svar på tråden Vad tänder ni på??? Ärligt tack!