• Leoella

    Kanin på menyn?

    Ja, jag skulle välja det.
    Har ätit det både i Sverige (hos en bekant som har slaktkaniner) och i Spanien. Gott.

    Vet också att det finns en kaninfarm här i trakten som börjat föda upp och sälja kött till restauranger mm. Så; kaninkött är nog på tillbakagång!

    (Och jag älskar kaniner som  husdjur också. Har haft som barn OCH i vuxen ålder. Det ena utesluter inte det andra)

  • Leoella
    Kya skrev 2011-07-21 20:00:49 följande:
    men jag vet inte hur de smakar?
    Gott tycker jag. Lite som kyckling.
  • Leoella
    Kya skrev 2011-07-21 20:04:02 följande:
    allsidigt kött, alltså? inte så smakrikt i sig, men lätt att smaksätta? då skulle jag utan tvekan kunna beställa, och tillochmed tillaga kanin.
    Jag har ju bara ätit det ett par gånger, men jodå, det smakar ju inte som vilt som ju är så smakrikt i sig självt. Extra goda blir tydligen kaninerna om man ser till att mata dem med enbärsris i mängd några veckor före slakt (så gjorde min bekant som hade slaktkaniner).
Svar på tråden Kanin på menyn?