Inlägg från: faringe |Visa alla inlägg
  • faringe

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Hejsan svejsan!"

    Jag går in i v23 idag:) Mår bara bra förutom att jag har ont i ryggen tror det är Ischias men inte säker. Ont gör det iaf! Nån som vet vad man kan göra mot ischias om det nu är det för att mildra smärtan?
    Ikväll åker vi till arlanda å sover på hotell en natt å tidigt i morgon åker vi till Egypten i 2 veckor,ska bli såå skönt! Bara få slappa å njuta av värme å sol härligt! Hörs om 2 veckor då!Glad

  • faringe
    Kalksten skrev 2011-11-01 09:51:23 följande:
    Lycka!!!!!!

    Kom just hem från RUL, allt såg superfint ut och hon kunde kolla igenom den lille noga o sen fick vi en stund efteråt då vi kunde filma och då visade den lille upp sig så fint o det blev en himla fart! =)
    Det enda var att jag ska få göra nytt UL i v.32 för det var lite diffust vart livmodern slutade.

    Jag är så lycklig jag inte vet vart jag ska ta vägen!!! Hjärta

    Vi blev flyttade från 29 mars till 24 mars vilket betyder att jag nu är i vecka 20 istället för 19 =)

    grattis va skönt att all såg bra ut!
  • faringe

    Hejsan hejsan!
    Då är man tillbaka då efter 2 sköna veckor i Egypten! Har haft det så bra,sol å bar å massor med massage gör susen men en trött å sliten själ:) Så nu har jag massor med energi å det känns skönt!

    Ser att det har skrivits massor här inne ska försöka läsa igenom lite gran men det är ju många sidor!

    Va hos BM idag allt såg bra ut +4kg det tycker jag känns ok vecka 26 i morgon, nu springer tiden iväg!
    Vi har satt ut min tjänst nu så när jag kom tillbaka så hade jag 70 ansökningar att läsa. Inte alltid så lätt att hitta den rätta bland all dessa men vi har ju några månader på oss:) Jag har väl tänkt att jobba ca 20 feb har BF 5mars så det känns lagom. Bara jag mår så här bra så är det ju inga problem. Hur länge har ni tänkt att jobba?!     

  • faringe
    Kalksten skrev 2011-11-26 22:10:00 följande:
    Åter till namndiskussion....
    Vi ska ju få en liten kille och vi har så sjukt svårt att hitta iaf ett namn vi verkligen gillar, vi tycker om det en evcka och sedan tycker vi inte det är lika 100...

    Satt och gjorde en ny lista nu ikväll, med de vi pratat om och även några nya...
    Vad tycker ni om dessa namn och har ni andra förslag?
    Vi har ett efternamn på A som är ganska långt och hårt namn så vi vill inte ha för hårt elelr för långt namn
    Är tacksam för all respons! =)

    Wille
    Isak
    Edwin
    Arvid
    Leo
    Nils
    Axel
    Alfred
    Albin
    Love
    Vilme
    Eddie
    Vilgot

    Arvid tycker jag är jätte fint,så där lägger jag min röst:)
  • faringe
    Junie skrev 2011-11-29 10:39:19 följande:
    Ush, idag vid 11 har jag kallelsen till en överläkare på kirurgen (bröstenheten) för att kolla med ultraljud och ta prover för att se varför jag blöder ur brösten. Känns fruktansvärt obehagligt och jag vill egentligen inte gå dit :S Hoppas det inte är nåt :S
    oj det lät ju inte bra! förstår att det känns obehagligt! Håller tummarna att det inte är nå farligt!
  • faringe
    Stinis83 skrev 2011-12-26 07:58:54 följande:
    Angelique och Qatteriin, jag vågade väga mig men ångrade mig när jag gjort det. Och varför jag skulle väga mig fattar jag inte, jag har fått mycket kommentarer och pikar om att jag är så enorm, och när jag säger att jag ska ha 27 feb så ser folk riktigt chockade ut och säger "Men herregud - hur tänkte du sluta?!"... SÅÅ stor är jag inte även om vågen visar +14 kg efter all julmat.
    Ja tror inte folk fattar att man kan bli ledsen av att höra att man är stor.bara för att man är gravid får man säga vad man vill.men försök att inte ta åt dig fast det är svårt.
    Jag har haft lite tvärt om att alla säger att magen är såå liten men han följer kurvan bra så jag känner mig lugnare nu. man vill ju bara att bebben ska må bra!
  • faringe

    Hejsan!
    Var hos BM idag å mätte magen å tog lite prover.
    SF måttet låg på 31 socker på 4 å järn 123 å vågen visade 5kg plus från inskrivning så allt va bara bra:)
    v32 (31+1) redan tycker tiden bara rusar iväg å det är ju skönt vill ju få träffa lillkillen snart:)
    Jobbar ca 6 veckor till har jag tänkt, får väl se hur länge jag orkarär ju jobbigt att stå hela dagarna.Men stödstrumpor tycker jag är en stor hjälp.

    Hoppas allt går bra för er andra!   

  • faringe
    camamill skrev 2012-02-28 14:34:43 följande:
    Igångsättning imorgon.. Kom väldigt plötsligt så jag är väldig nervös och orolig.. Var inte riktigt beredd på det fast jag velat ha ut henne..
    Nu kanske det här står någon stans i tråden jag undrar bara varför dom sätter igång dig,lite nyfiken:)
     Spännande iaf att du snart får se din lilla bebis!
    Lycka till!
  • faringe
    camamill skrev 2012-02-28 15:06:14 följande:
    Faringe: skulle bli igångsatt på Bf men nu blev det imorgon då som idag såg att jag har väldigt lite fostervatten kvar..
    ok! hoppas allt går bra!
  • faringe
    camamill skrev 2012-02-29 21:20:00 följande:
    3900g och 51 cm prinsessa kom ut efter 6 timmar! Jag är överlycklig men mör!
    stort grattis!
  • faringe
    Lyckobebisen skrev 2012-03-05 13:22:16 följande:
    Nu har vårt efterlängtade barn äntligen kommit! Han föddes till tonerna av timbuktu kl 10.05 imorse, 3495g och 50cm. Han skrek redan när de tog honom ur magen men har varit väldigt lugn sen dess. Snittet gick bra, nu är vi på avdelningen och vilar med lilleman hos oss. Känns fantastiskt. Han är så fin så fin! Återkommer med bild när jag har möjlighet
    Stort grattis! Skönt att allt gick bra! spännande med lite bilder sen!
  • faringe

    Idag är det BF för mig!
     har börjat fått förvärkar tror jag iaf. har massor med sammandragningar med kraftig mensvärk. håller i sig ungefär ca 20 sekunder! kommer ganska oregelbundet men dom kommer tätare å tätare iaf så nu hoppas jag att dom gör nån nytta så vi får snusa bebis snart:)

  • faringe


    Hejsan!

    Den 5 mars på beräknad BF kom vår lilla Assar. 3160g och 50lång!

    Allt gick bra men fortare än va jag trodde! Började med lite mensvärk på förmiddagen som tilltog lite under dagen. från kl 2 kom det förvärkar med ca 5-3 min mellanrum men dom höll i sig max 20sek. vid 16,30 så va det ca 3 min mellan å dom höll i sig i ca 20-60sek. kl 18 ringde vi förlossningen då tyckte dom att jag skulle va hemma så länge det gick 18,20 åkte vi inGlad Inte kul å åka bil i ca 35 min!

    Vi kom in till förlossningen kl19 å då skulle jag ligga med remsa i 20 min men då hade jag så ont så jag tänkte att får jag inte några droger snart så klarar jag inte detta! Men dosan som mäter av hjärtljuden ville inte sitta som den skulle så hon undersökte min direkt iställer å då var jag öppen 6cm så det va bara å byta om å gå om i förlossningsrummet!

    Vi fick en BM å en BM student jätte bra va dom båda två! Så dom tog hål på vattnet å satt nått på han huvud som mätte hjärtljuden.Sen fick jag lustgas å det tyckte jag va bra för jag fick nått att konsentrera mig på! Sen fick jag sitta på boll å gunga lite men värkarna kom så fort att jag inte han vila nått i mellan värkarna så efter ca 10min på bollen så kunde jag inte låta bli å trycka på. BM sa åt mig att inte trycka på bör det inte va dax men jag sa att det inte gick å låta bli.Så då fick jag lägga mig i sängen igen å då va jag öppen 10 å fick äntligen trycka på.Det behövdes inte så många krystvärkar innan han var ute! så 21,12 va han ute. 2tim å 12min han vi vara på förlossningenGlad
    Tog ett tag för mig att fatta att det va klar för det brukar ju ta sån tid med första har man hört men allt flöt på så bra!

    Vi kom hem från bb i torsdags sen så har det varit full fart här! idak kommer bvc hit å väger å mäter så får vi se om han ökat nått. han gick ner till 2915 på bb.
    Det är så härligt att han äntligen är här, vilken kärlek man känner. nu är det bara njuta av min lilla familj.

    kram på er.
  • faringe

    Stort grattis till alla er som fått bebisar! Nu är det bara å njuta av det nya lilla mirakler!

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)