Inlägg från: faringe |Visa alla inlägg
  • faringe

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    välkommen alla nya som fått sina fantastiska plus!


    jag går in i v8 i morgon å på onsdag blir det vul! jag berättade för några kompisar igår att vi ska ha barn å det blev en massa glädjetårar, dom vet ju hur länge vi har kämpat. så kul å få berätta. ska berätta för fler efter vårt vul!

  • faringe

    Idag har vi fått se ett litet hjärta som slår:) så härligt. Allt såg jätte bra ut 18mm stor.enligt vul är jag i v8+4 å enligt fl 7+2 men min gyn sa att det är svårt att säga så tidigt för att killar växer lite snabbare i början.så vi får vänta till UL å få ett säkrare datum. BF mellan 3-11 mars:)

  • faringe
    faceprimer skrev 2011-07-27 20:30:41 följande:
    åå vad roligt :)  skönt att höra att allt såg bra ut :) så härligt :)
    ja jag känner mig lite lugnare nu när jag vet att ett litet hjärla slår:)
  • faringe
    Chokladälskaren skrev 2011-07-27 20:26:38 följande:
    Och nåt som skrämmer mig, det är om det visar sig att det är TVILLINGAR!! Alla andra i våran omgivning tycks tro att vi väntar tvillingar så det blir säkert så oxå. Jag varken vill/orkar ha två barn samtidigt. Fy bubblan!! Men hellre två än ingen allsFlört
    förstår hur du känner men man vänjer sig nog fort med de me,men visst är det smidigare med en i taget:)
  • faringe
    loppan skrev 2011-07-27 21:11:59 följande:
    Tips om ni inte visste om det..livet på BB går på 5an nu såg jag :)
    tittar redan helt besattGlad
  • faringe

    I morgon ska jag på inskrinvning,spännandeGlad Kanske känns lite mer på riktigt då! Mår inte lika illa nu så det är skönt men när man inte känner nått så oroar man sig för detGlad
    Men det är bara å hoppas på att allt blir bra!

  • faringe

    hejsan!


    Nån mer än jag som har ganska ont i magen från å till.Det är som hugg som strålar net mot slidan,började i början av veckan! kan komma när jag sitter eller går fort! hoppsa inte att det inte är nå tok på g.kanske bara jätte mycket växtvärk:)

  • faringe
    Stinis83 skrev 2011-08-06 20:31:47 följande:
    Perfectman, han kom faktiskt och bad om ursäkt sen, men jag är lite för sur och sårad för att godta det än. Det stör mig att han slänger ur sig att jag ska göra abort, och när jag sa det så sa han att han verkligen inte menade det och att det var dumt sagt. Och det håller jag med om. Det känns bara så besudlat när han har sagt så... Jag får försöka nå fram till honom.

    Faringe, jag har också så från och till, och jag tror det är helt normalt :) Det är inget som skrämmer mig iaf :)

    Tack till er andra förresten för era kommentarer om trötthet och värk, det känns skönt att man inte är ensam :) Det är bara så svårt att få ihop det när man redan har ett barn :( Jag vill ju henne all min tid och uppmärksamhet...
    tack! alltid lite skönare att veta att det är fler som har lika krämpor:)
  • faringe

    I morgon ska jag göra ett nytt försök att träffa min BM.Hade tid i onsdags men vi viste inte vart vi skulle gå så vi kom några minuter sent så damenir receprionen sa åt oss att sitta ner å vänta.efter 15 min gick jag in å frågade om vår BM visste att vi va där å hon sa att vi skulle få komma in om några minuter.efter ytterligare 20 min gick jag tillbaka å då gick hom å letade efter henne å då visade det sig att hon satt i en annan koridor som hon i receptionen inte visste om. så typiskt,så nu har jag en ny tid i morgon. då går jag in i v 10,jippiii!
    Mår fortfarande illa från å till men kan äta lite mer nu iaf. syns inte så mycket på magen. Har alla fått bebismage??

  • faringe
    Wielkip skrev 2011-08-07 20:11:01 följande:
    V.11 idag! (10+0)
    är det i v.11+0 eller 12+0 som missfallsrisken sägs minska?
    Här på fl står det ju 11+0 men andra säger att man ska gå hela veckan ut till 12+0?
    12-13 har jag hört!
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)