Inlägg från: faceprimer |Visa alla inlägg
  • faceprimer

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Grattis alla nya plussare
    Visst är det en underbar känsla att få plus.

    Imorgon går jag in i v.6, underbart!!!!!!

  • faceprimer
    supertrouper skrev 2011-07-13 16:04:29 följande:
    Kom precis hem från gynakuten. Blöder en del färskt blod men VUL visade en 1 cm stor säck som såg ut som den skulle. För tidigt att se hjärtslag dock så går inte att säga något säkert. De ska ringa ang resultatet av nytt HCG ikväll så får vi se om allting utvecklar sig som det ska. Är väldigt nojig just nu. Särskilt när det bara finns ett hopp därinne, alltså har 2 st embryon redan gåtts miste.
    Åå,  håller tummarna för dig att allt kommer gå bra. Kram på dig
  • faceprimer
    HaBaNiTa skrev 2011-07-14 18:39:44 följande:
    Ja åker in o kollar då jag även fått feber men hoppas att febern beror på ont i halsen vi får väl se håll tummarna för mig
    Vad tråkigt att höra :( men håller tummarna att det inte är något allvarligt.
    Kram på dig. tänker på dig!
  • faceprimer
    HaBaNiTa skrev 2011-07-14 22:26:38 följande:
    Nyss hemkommen ser inte bra ut. De hittade inte någon fostersäck och slemhinnan har blivit mindre sen i sön från 18mm till 9mm de har tagit ett nytt hcg prov som de kommer ringa upp mig om om några timmar. Men det är nästan säkert att det är missfall tydligen är missfall mycket vanligare vid IVF än vid naturlig befruktning. Jag är inställd på missfall iallafall. Vi har även bestämt att ta en paus på några månader så min kropp får vila från alla hormoner, tror att det är det bästa. Vet inte om jag kommer orka skriva så mycket här inne mer men kommer gå in och läsa lite då och då för att kolla hur det går för er andra. Det värsta är ju att vi har berättat för de flesta vännerna och familjen men kanske bra också att kunna bearbeta sorgen med dem. Vet inte alls just nu ska sörja och gråta ut så mycket jag bara kan för att orka ta nya tag sen när vi är redo. Nästa gång ska vi hålla graviditeten inom familjen och inte berätta förrän vi kommit över vecka 12. Mina barn kommer bli jätte ledsna då de redan visste att de skulle få ett syskon men vi ska bearbeta detta tillsammans. Nu väntar jag bara på att läkaren ska ringa och bekräfta att det är ett missfall. Jag önskar att alla ni andra tar er igenom en underbar graviditet och får era efterlängtade barn. Vi syns snart igen kram "gråter"
    Åh vad ledsen jag blir att höra detta :( Jag skickar massvis med kramar till dig.
    Jag håller ändå hoppet uppe till dess att läkaren bekräftar att de är ett missfall. Håller verkligen tummarna att de ändå ska finnas någon liten där inne.
    Men i vilket fall som helst så finns du i mina tankar ikväll. stor kram
  • faceprimer

    Habanita - Beklagar så otroligt mycket. :( Skickar många kramar och tankar till dig.

  • faceprimer

    Idag när jag hade varit ute med hunden på lång promenad, så fick jag plötsligt jtäteont i svanken och i "tjejmagen" / ljumskarna. ÄR orolig för att de kan vara foglossning redan??
    Det gör verkligen riktigt ont. Mår även lite illa. Blev jätte nervös att de kunde vara MF först, men jag blöder ingenting överhuvudtaget så vill inte tänka att det är MF. Så länge man inte blöder så kan det ju inte vara MF väll?

    Någon som har erfarenhet av foglossning sen innan eller kanske vet vad detta kan vara?
    Eller kan de vara att de är livmodern som växer, som gör så riktigt ont? Det konstiga är ju att de kom precis efter en promenad också... riktigt ont gör det.
    jag är ju bara i v.6 men har även läst om de som drabbats av foglossning såhär tidigt. Bor dessutom högst upp i ett våningshus med flera trappor och cyklar långt varje dag till jobbet.

  • faceprimer

    usch nu börjar jag bli jätte orolig att något är fel :( har riktigt riktigt ont i svanken nu, mår också illa. håller tummarna att de bara är växtvärk eller foglossning men denna smärta gör rejält ont. har även läst om några här på FL som varit i samma sits, som t.o.m gråtit av smärta men ringt till sjukhuset men det visade sig "bara" vara växtvärk. åh vad jag hoppas det "bara" är det hos mig med. För blir riktigt orolig av denna smärta.. men somsagt, jag blöder ingenting alls, så jag tror inte de är MF på gång...  men fy. visst inte man kunde få såhär ont så här tidigt.... aj aj aj. :( det känns inte som kramper., utan det är mer ihållande molande värk, som gör JÄTTEont.... :( men är det en bebis i magen som mår bra, så är det värt det för allt i världen

  • faceprimer

    v. 6 (5+1) är jag i exakt.
    har läst lite mer här på FL som du säger Chokladälskaren så är det nog vanligare än man tror, och så länge det inte kommer något blod så är de nog ingen fara. läste även i en såndär "graviditets-vecka" från .v6 att de står att de är jättevanligt att man upplever värk som påminner om mensvärk, just för att livmodern växer mkt nu..
    får väll försöka se de som att allt Är som de ska bara att jag har lite extra ont och livmodern faktiskt växer...
     

  • faceprimer

    dessa hormoner alltså, några vänner till mig o sambon fick sin lilla skatt idag! och jag blev helt tårögd och började nästan gråta när jag fick reda på det! åå, jag kan bara föreställa mig hur underbart lycklig jag kommer vara när jag får min älskade efterlängtade bebis Hjärta
    förövrigt så har jagi nte alls ont längre, det gick över efter ett tag, och jag är såå lycklig att jag är gravid. jag skulle vara lika lycklig även om jag hade så ont varje dag och fick vara sängliggandes, bara för jag får min skatt i slutänden så är det värt ALLT. Jag är så glad att jag Kan bli gravid och att jag har blivit det, nu ska jag njuta av graviditeten, för jag är gravid, Jag väntar barn!!!! det är helt fantastiskt. jag ska inte tänka massa negativt om MF, för blir det, då tar jag det då. Nu ska jag vara positiv och fokusera på att allt ska gå bra. Blir det motsatsen så tar jag det då, inget jag vill ägna energi på i nu läget.
    Jag älskar verkligen mitt barn redan, trots att det är litet som en ärta, och man inte ens kan se att det är en människa, men oj vad kärleken är stor till det lilla som växer där inne.

  • faceprimer
    Daysis skrev 2011-07-15 19:18:05 följande:
    Här skrivs det för fullt ser jag..

    Habanita - Beklagar verkligen Blir så ledsen när jag läser vad du varit med om! En stor kram till dig!

    Faceprimer - Skönt att du mår bättre nu men det låter precis som foglossning. Jag har haft jääätteont i ryggen senaste veckan, i nedre delen av ryggen mellan svanken och svanskotan. Har inte kunnat gå upprätt utan måste gå lite framåtlutad (som en gammal tant som min man så snällt säger..). Har även haft ganska ont i nedre delen av magen. Jag har aldrig haft foglossning när jag varit gravid tidigare och nu kommer det så här tidigt, det känns lite jobbigt.. Men jag vet ju även att det inte behöver vara lika illa som denna vecka under hela graviditeten så jag intalar mig själv att jag kommer att vara bättre snart. För man blir ju verkligen helt handikappad av att ha så här ont!

    Sen måste jag ju säga GRATTIS till alla nya och välkommen till tråden!
    Tack för ditt svar. jag misstänker också att det är foglossning, det gör så riktigt ont så man inte orkar annat än att bara ligga ner. Man ville nästan krypa i fosterställning och ligga där, och man ville typ trycka eller massera svanken eller ha värmedyna på, men sen gick det över bara sådär. Jag får fråga BM när jag träffar henne.
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)