Inlägg från: Wielkip |Visa alla inlägg
  • Wielkip

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Wohoo! Bebin låg med huvudet neråt, väldigt långt ner tillomed :D
    Ryggen upp längs högersidan, rumpan i revbenen och fötterna en bit ner på vänstersidan. Känns som en jäkligt lång bebis som täcker hela det området?! Kanske brås på sin 2 meterspappa :)

    Sfmått: 31 i v.32+0 (precis det jag gissade)
    Och hjärtljud 155

    Fick dock världens blodtrycksfall hos bm som fortfarande kommer och går i vågor...höll på att braka ihop och blev helt sjöblöt av svett, obehagligt..

  • Wielkip

    Kalksten; oj! Kunde du ha storlek 50kläder då? Hur mycket vägde du?

    Ponja; var där 16 december sist och då har jag för mig att måttet var 26 eller 27 :)

  • Wielkip

    Mitt sfmått har legat en siffra lägre än veckan jag varit i hela vägen, alltså 31 i 32+0 och inte 33 som man säger i folkmun :)

  • Wielkip

    I jämförelse mot smärtan i min rygg kommer förlossningen kännas som ett myggbett, jag är heeelt handikappad alltså! Aldrig haft såhär ont i hela mitt liv :(

  • Wielkip

    Qatteriin; aldrig testat men är verkligen öppen för alla förslag nu, det är verkligen illa. Helt uppgiven är jag, det gör så sjukt ont! Tack för tipset, ska kolla upp det när jag kan sitta vid en dator. Ligger för tillfället i sängen

  • Wielkip

    Var ju inte klar, haha.

    I sängen, blixtstilla i en skum ställning som jag inte frivilligt tänker lämna, lyckades hitta en position mot alla odds som gör det något sånär uthärdligt!

  • Wielkip

    Jag märkte min första bristning på magen i eftermiddags :(
    Den sitter precis vid troskanten, är typ 1 cm, men lät väll växa.
    Började gråta när jag såg den, haha, mår verkligen jättedåligt när jag tänker på det, avskyr bristningar! Ser det verkligen inte som 'kärlekstatueringar' eller vad folk nu säger, dom är vidriga och jag vill inte haaaaaa!!! :(

  • Wielkip

    Jag döööööör!!!
    Vi har efter 1,5 års sökande fått erbjudande på en lägenhet i min hemstad!
    Så som jag har vantrivts i göteborg i 3,5 år, och sambon har fått nog av sitt jobb och bestämde sig igår för att leta efter nytt...det hade inte kunnat komma lägligare!
    Åh är så lycklig, hoppas bara allt klaffar! Inflytt 1a april isåfall, så bebben får se till att komma ut när hon ska Flört


    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip

    Tack qatteriin & lokesmami! :)
    Ja ska bli så sjukt skönt om detta verkligen går igenom, känns för bra för att vara sant så vågar inte riktigt tro på det.
    Har liksom haft NOLL sociallife sen jag flyttade hit, och det tär rätt mycket på en, vågar inte ens tänka på hur det skulle bli när bebin kom och man blir ännu mer "handikappad" eller hur man ska uttrycka sig ^^
    Hem till gamla skövde, åh! Hela familjen, syskon, sommarstuga, HÄSTEN, vänner....åh så underbart, börjar gråta typ, haha.

    Om vi nu får lägenheten *pepparpeppar* så kommer tiden till BF gå en miljard gånger snabbare också, iom att vi måste hitta hyresgäst till denna lägenheten så vi slipper dubbla hyror sista månaden, jobb till sambon, hjälp med packning och flytt, och så allt som hör till graviditeten, barnmorskebesök, föräldrautbildningar....som sagt, tiden lär flyga förbi! =)


    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip
    Marlin16 skrev 2012-01-19 15:31:57 följande:
    Wielkip, grattis! Vilken välkommen överraskning för er!!
    Så du är oxå hästtjej i vilken omfattning rider du?
    Jag jobbar som beridare, tävlingsrider i dressyr ffa.
    tack! :D
    Jag har ridit sen jag var 4 (20 nu) men fick lämna mina två hästar när jag flyttade till göteborg.
    Hade en häst på foder ett tag men det är så sjukt dyrt här i göteborg så det funkade inte, var delfodervärd ett tag också men den hästen fick tas bort efter en olycka :/

    Så det senaste året har det inte blivit någon ridning alls, men om/när jag flyttar hem så kommer jag garanterat fortsätta utbilda en utav mina gamla hästar som bara fått gå i en hage och skrota sen jag flyttade..
    Började med henne när hon var 4 men blev aldrig "klar", jätteknepig häst, hundra steg framåt och tusen bakåt, haha, livsprojekt!
    Unghästar och kluriga hästar sysslar jag med, är ingen tävlingsmänniska direkt, blir så nervös alltid Tungan ute
    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)